Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2017 12:01 - Ангел Грънчаров-Елтимир Човеко, стани! (3)
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1267 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.02.2017 12:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ангел Грънчаров-Елтимир 
Човеко, стани! (3)

* * *

Да посоча още факти, на които изобщо не бе обърнато внимание. След атентатите на 11 септември, когато стана ясно, че се готви война срещу Афганистан и Ирак, някои мюсюлмански лидери почнаха да говорят, че такава война няма да реши нищо, тъй като САЩ така или иначе ще бъдат унищожени от ръката на Бога. Подобни твърдения бяха излъчени и по български телевизии при интервюта с наши мюсюлмани. После мюсюлманите замлъкнаха, не поясниха откъде идват предсказанията и какво точно им е известно. Обаче се активизираха „силите, стоящи зад създаването на Исляма“, както обичат да назовават себе си представителите на една мюсюлманска секта. Тази секта кой знае защо започна да проявява огромен интерес към България и към древностите из българските планини. При това забележете — отнася се до древности, създадени много преди някой някъде изобщо да е чувал думата Ислям. Оттатък Атлантика пък заговориха за предсказанията на Маите, според които краят на света щял да настъпи през декември 2012 година.

Хайде сега да свържем всичките тези дребни събития с плановете на Израел и САЩ да завоюват целия свят. Всеки разумен човек разбира, че такива стремежи нямат никакво бъдеще. Освен ако… Освен ако наближава катаклизъм, след който годната за обитаване земя ще се свие. Тоест, ще настъпят условия, при които могат да оживеят твърде малко от живеещите днес хора на планетата Земя. Кои именно ще живеят — това е въпросът.

Един такъв поглед върху нещата обяснява защо САЩ и ционистите усилено се стремят да унищожат физически стари и културни народи, а на тяхно място не по-малко усилено развъждат паразити. Безполезни паразити, които не умеят нищо друго, освен да ядат и да се размножават. Паразити, непрекъснато увеличаващи своето количество за сметка на качеството. Паразити, ускорено развъждани с едничката цел да задушат като бурени коренното население на не една и две страни. Ще кажете, че няма логика. Напротив — логиката е желязна. Ами след евентуалния катаклизъм неграмотните, необразовани и полудиви паразити не биха били в състояние да окажат реална съпротива на американо-ционистките нашественици. За разлика от коренното население на земите, които върхушката на Израел и САЩ се стреми да превземе.

Сега нещо да не е ясно?

Не е ясно каква е ролята на онова НЛО, което уж е паднало над Ирак. Ами ако не е „уж“, а наистина е паднало? Вижте следващите две снимки:

image image

Вчера, 18 декември 2007 година специално гледах филма, посветен на нацистките летящи чинии именно заради съществото, което се вижда да се катери по една от тях. Нарочно споменавам датата, макар че нямам намерение да обяснявам за какво точно я споменавам. Кое, или по-точно какво е това същество? Твърде много напомня на ликантроп, човека вълк от митологиите. На „блуждаещ демон“, който е способен да приема и човешки облик. С малката разлика, че у реалното същество забелязваме характерна гърбица. Съжалявам за качеството на снимките, не успях да намеря по-добри. Все пак съществуват достатъчно доказателства, че такава техника действително е съществувала. Само че дали германците, и по-точно дали изобщо човешки същества са имали пълния контрол над нея?

Достатъчно информиран човек ми разказа, че по време и след Втората световна война в ръцете на руснаците се оказали няколко такива диска и известна документация към тях. Сталин наредил да се почне стоежа да дискове. Далеч на север, далеч от любопитни погледи. Били построени няколко десетки такива машини. Идеята била СССР да притежава сигурна защита в случай, че САЩ решат да нападнат откъм Северния полюс. После, когато Сталин умира и на власт идва Никита Хрушчов, стоежът на дискове бил прекратен. Нещо повече. Готовите машини с личната заповед на Хрушчов били потопени в океана на голяма дълбочина. И възникват едни въпроси… Дали построените в СССР дискове били достатъчно надеждни, дали тогавашната съветска техника е могла да усвои в достатъчна степен технологията? И дали зад унищожаването на готовите вече машини не се крие нечия друга воля, стояща над правителствата на СССР и САЩ? Свързвам горното с думите, заради които Гестапо арестувала Вернер фон Браун, създателя на ракетите „Фау“: „Все ми е едно дали Германия ще победи, моята цел е да завладея Луната“. Странни думи, изречени в странна обстановка.

Ще цитирам откъс от някакъв справочник за извънземните. Доколкото можах да схвана, данните са взети от книги на Тимъти Гууд. Както не смея да твърдя, че моите предположения са истина от последна инстанция, така и не мога да твърдя, че справочникът казва пълната и неподправена истина. И все пак когато отделни хора стигат до едни и същи заключения, може би пък и да има нещо вярно:

„ANTARCTICAN

Според твърденията това е секретна зона за операции за едновременно човешки и рептилиански същества. Някои казват, че Арийско-нацистките учени всъщност са развили летателен апарат с форма на диск способен на много напреднало въздушно движение, и че свастиката е била видяна на няколко диска. Те може би се пилотират от «чистокръвната» русокоса и синеока Арийска раса. Изглажда, че в НЛО сценариите е замесено повече от едно човешко «русо» общество, и че специално подземните човешки общества може би са развили руса коса, дължаща се на липсата на светлина. Антарктиците може би главно се състоят от чистокръвни, синеоки, руси Арийци, които станали жертви на манията на Хитлер да създаде суперраса, и както се предполага от Харбинсън и други, повечето от тях може би се контролират чрез мозъчна манипулация и импланти, съществувайки като човешки търтеи (роби), които се използват за да се запази това тайно общество функциониращо. Говори се, че под планините на Neu Schwabenland в Антарктида лежи масивна съвместна човешко-рептилианска подземна система наречена «Новият Берлин». От някои източници се твърди, че тази съвместна сила сее терор по този сектор на галактиката, завладявайки и извършвайки безброй зверства върху мирните обитатели на другите светове. Твърди се, че първоначалният «договор» със Сивите е бил установен от Баварските общества Туле и Илюминати през 1933 г., и това сътрудничество е било пренесено в Америка чрез ЦРУ.“

Значи си заслужава да потърсим следи от същества, подобни на онова, което виждаме да се катери по нацистки летящ диск. Погледнете следващия документ. Снимката е от музей в Южна Америка:

image

Върху тази музейна композиция се забелязват скулптури на представители от всички човешки раси, а сред тях кой знае защо е поставена скулптура на нещо, което явно няма нищо общо с човека. Върху други скулптури се вижда, че става въпрос не за митичен дракон, а за двукрако, което бихме приели отдалеч за хуманоид. Или ако все пак приемем, че скулптурата представлява изображение на дракон, ще трябва да си спомним приликата с двукраките човекоподобни змейове от българските народни приказки. Същите змейове, които често са били приемани за човеци и само внимателният поглед разкривал тяхната истинска нечовешка същност. Загадките около южноамериканските скулптури са много. Откъде изолираните на своя континент местни жители са могли да познават и така точно да предадат чертите на негри, китайци и европейци? И защо сред изображенията на човеци редовно се появяват изображения на нечовеци? Сега погледнете следващите снимки.

image image

Те са правени на планетата Марс. Първата е на череп, а втората — на скулптура, изобразяваща същото, да го наречем „нещо“, което явно не е човек, но явно не е и маймуна. Според мен, става въпрос за едно и също нещо. Къде, как, при какви обстоятелства и какво точно съм видял, нямам намерение да обяснявам. Въпросното същество е сивопепеляво на цвят, с някакъв отблъскващ оттенък на кожата. На гърба си има нещо като израстък или гърбица. Агресивно е. Мисля, че не е рептилоид, въпреки приликата си с гущерите. Но няма нищо общо и с вълците. Кожата му не прилича на кожа на бозайник, а липсва и козина. Обикновено се движи на четири крака като животно, а когато завърви на два, походката му е поклащаща се, патешка. Предпочита тъмнината или полумрака, не понася ярката слънчева светлина. Езикът му е подобен на пронизително свинско квичене. Самият му външен вид предизвиква инстинктивна погнуса и отвращение у хората. При среща се получава усещане за нещо, напълно различно и чуждо на всичко земно. Отглежда бойни животни, които използва при честите си вражди със същества от неговия собствен вид. Подобни изображения срещаме в много средновековни катедрали като символи на дявола и неговите изчадия. Засега дотук с фактите. Нека отново проследим хронологията.

Да допуснем за момент, че преди немного години Ирак е бил посетен от представители на неземна цивилизация. Целта на посещението била във връзка с наближаваща катастрофа от планетен мащаб на Земята. По някакъв начин това било свързано с древния Шумер, но и с България. Ако не вярвате, съветвам ви да си припомните многогодишните усилия на Саддам Хюсеин за връзка с всякакви политически кръгове в нашата страна. Дори с представители на най-незначителни партии. Отделни техни представители ходиха на посещения в Ирак по покана и на разноски на иракското правителство. Според промъкнали се откъслечни сведения, Саддам Хюсеин е търсел в България компонент, който да му помогне да задвижи някакво загадъчно устройство. Остава ни да гадаем какво е било то. И дали точно неговото залавяне не са целели американските висши военни? Погледнете следващите снимки. Първата е отново от Марс. Втората е снимана в Родопите. Приликите може да са случайни, но не станаха ли твърде много случайните съвпадения? Да си припомним още едно съвпадение. Върху Зикурата били разположени два храма — Червен и Бял. Червено и бяло в нашата затворена Свастика, червено и бяло в мартеницата… Само че пак нещо нелогично, нещо неясно. Адолф Хитлер, който поставя Свастика на своето партийно знаме, до края на живота си се е боял панически от мисълта да стъпи в България. И винаги е отреждал на тоя свой съюзник второстепенна роля. А пък Саддам търси помощ именно от България. Интересни факти в тази връзка намерих във в-к „Волгоградская правда“ от 14 февруари 2003 г. В статия с автор: Николай Марченко се описва сеанс на екстрасенси, чиято цел е да установят бъдещата съдба на Саддам. Резултатите от контакта не са интересни, обаче следните редове определено могат да предизвикат отзвук в България: „В посланието се обясняваше, че като място за контакта между цивилизациите е избрана Кабардино-Балкария, тъй като оттам произлизат предците на Саддам Хюсеин по майчина линия“. Дали наистина Саддам няма да се окаже балкарец? И от родовите предания да е научил нещо, за което ние не подозираме. Не твърдя, че знам със сигурност. Само търся факти и ги съпоставям. Вгледайте се внимателно в снимките.

image image

Сега описание на една друга местност, приликите и тук са многобройни. От кого и до кого е писмото е без значение: „Не е този хълм с текето. Хълма, на който ходихме е малък и незабележим на пръв поглед. Като се изкачиш на него, а той не е висок, се виждат още два, по-малки. Върху хълма има параклис, строен преди по-малко от 100 години. Какво е интересното? Ако го нямаше параклиса, и ако нямаше растителност, ще кажеш, че е марсиански пейзаж. С много камъни, които са се взели сякаш от нищото. Няма скала, от която да са се изронили. Камъните са като от руини на крепост, но са много по-големи по размер. Добре оформени каменни блокове. Ако въобще това са руини, то те са на милион години. Върху много от камъните личи въздействието на висока температура, повърхността им е разтопена и се е превърнала в стъкло. Сред селяните се говорело, че понякога на този хълм камъните се местели сами. Също като на платото Наска в Перу или също като на Марс. И на двете места са документирани множество случаи на движещи се камъни. Само да те предупредя — там има много змии. Ходихме в началото на ноември, а видяхме змия. Та трябва да се внимава. Хълмът е с някакво странно енергийно въздействие. Според човека, който ме води там, под него имало древен механизъм. В последното изобщо не съм сигурен, но е ясно, че хълмът не е обикновен. Може би е свързан или с някоя от предишните Раси, населявали планетата, или изобщо не е дело на земни същества.“

image

Следва нападението над руските дипломати. Твърде е възможно нападението да е преследвало същата цел — залавянето на „нещото“? И неочаквано бързата капитулация на Републиканската иракска гвардия. Според съобщения от пресата, между 6 и 8 април 2003 година върху летището в Багдад е била хвърлена неутронна бомба. Преди това руското ГРУ позволило на американците да прехванат съобщение, според което битката за летището щяла да бъде решаваща за изхода на войната. И летището било ударено по начин, при който техниката да бъде запазена, без да са останали нейните пазачи. Уж някаква група „Рамзай“, уж някакви оперативни данни, ала-бала. Американците не намерили нищо, както нищо не намерили и в обстреляния руски дипломатически конвой. Американците бяха и си останаха каубои, които стрелят без да питат, а после се жалват, че не са получили отговор на своя незададен въпрос. Ако бяха по-умни щяха да се досетят, че при евентуално решение за използване на търсеното от тях „нещо“, руското военно присъствие щеше да бъде осезателно, а то изобщо липсваше. И че в такъв случай това „нещо“ отдавна не се намира в Ирак. Ще прескоча събитията като кажа, че според моите сведения, руснаците са отнесли със себе си техника, свързвана с планетата Марс. Същата или подобна на нея техника, която разгромила „нацистките“ бази в Антарктида през 1947 година, за които ще стане дума по-късно. Техниката им позволила да създадат нови машини, нужни за военната индустрия. Косвено доказателство може да се намери в промяната на политиката на Русия спрямо САЩ и демонстрацията на самоувереност в международните отношения. Натъкнах се и на още един многозначителен факт. През пролетта на 2007 година пуснах в сайта на Движение „Воини на Тангра“ официални снимки на НАСА от Марс. И зададох разни наивни въпроси. Например, ако на снимките се вижда роботчето, което снима на планетата, то кой върви след роботчето и снима него? И защо след като имаме такива прекрасни цветни, ясни снимки от далечния Марс, то снимките от близката Луна са толкова лоши и неясни? За мое учудване, наивните ми въпроси породиха яростна, даже истерична реакция от страна на руското разузнаване, ГРУ. На същите ожесточени атаки бе подложен и XNETBG — Интернет сайта за конспирации уфология и мистика. В атаките срещу сайта взе дейно участие мой стар познат, за когото знаех от самия него, че е свързан с ГРУ. Същият мой стар познат едновременно с това показа необясним интерес и към сайта XNETBG. Зададох си въпроса защо и най-острите и сензационни компромати не са пораждали такава нервна реакция, каквито породиха официално публикуваните снимки от една далечна планета и въпросите към снимките. Дори когато разказах за посещението си в базата на ГРУ край град Балашиха и за бягството си от там, нищо не се случи. А когато почнах да разсъждавам за марсианските загадки, руснаците използваха цялото си влияние, за да върнат в България изпратения точно заради тях в Африка бивш директор на българската НСС генерал Иван Чобанов и да спрат Интернет сайтовете, позволили си неудобни въпроси. Същата неприязън към наивните ми въпроси за Марс и за Луната демонстрираха и някои демократи американофили. А когато двата сайта временно бяха спрени дойде информация, че в Америка много се зарадвали на спирането им. Защо именно в Америка, след като последните сериозни разкрития в тези сайтове засягаха руското ГРУ и връзките му с българските „тайни“ служби? Хайде сега нека някой да ми каже, че всичко е случайно. Само помислете. Руското разузнаване направи рисковани стъпки, изложи на риск своята агентура, единствено за да спре някакви си тъпи въпроси, засягащи далечни планети. Може би наивните, тъпи, селски въпроси засягат по някакъв начин сферата на руското влияние? А имах още такива. Защо например преди няколко години кометата Хейл-Боп направи рязък завой, за да избегне сблъсъка с Марс? Как може едно небесно тяло самичко да измени своята траектория? Завоят на кометата е заснет от „Вояджър“ и нямаме никакво основание да се съмняваме в достоверността на информацията. Защо разни астероиди почват да нарушават всякакви физични закони, когато доближат Земята и също правят завои, за да избегнат сблъсъка с планетата ни? Ако някой е в състояние, нека ми обясни. Аз само задавам въпроси, нищо повече. Ако някой е в състояние нека ми обясни защо заради моите наивни въпроси аз, а и моето семейство покрай мен сме подложени на преследвания, на каквито преследвания не са подложени и най-острите критици на актуалния политически режим?

Някой не иска да ни признае колко сериозна е всъщност космическата тема. Само един малък откъс от интервю на писателя Александър Проханов, главен редактор на руския вестник „Завтра“ с дата 12.08.2005: „Американците управляват процесите в космическото пространство, както неотдавна се убедихме. Бе извършена първата мощна експанзия на човечеството — нападение над комета. По същество, ние преминахме към геополитика на Космоса.“ Разбирате ли какво означават тези думи? Нападение над комета! Защо, с каква цел, с какви средства, какви са резултатите, последиците? Как така същите американци, които не са в състояние да се справят с първобитните талибани в Афганистан, които не съумяват да командват своите дистанционни апарати на десетки километри в Ирак, изведнъж кацат на Марс и атакуват комети? И трябва някой подпийнал руснак да каже някоя непремерена приказка, та да разберем, че светът далеч не е онова, което виждаме пред очите си. Даже представата за противопоставяне между САЩ и Русия не е вярна. Ако някой се опита да ме оспори, готов съм да го замерям с факти оттук до Москва. Или до Вашингтон, където си избере. Ако не бяха Щатите, дивизиите на Вермахта щяха да маршируват по московските улици. Това не се забравя лесно. Даже след рухването на СССР американците обсъждали с руски политици възможността да разположат ракети „Пършинг“ в Сибир и Далечния Изток за евентуално противодействие срещу Китай. Неотдавна виден руски публицист призна, че техните учени всъщност работят за развитието на науката в САЩ. А имам и личен спомен. Веднъж в руското Външно министерство разговарях с техен висш чиновник. Някак стана дума за американците и аз казах „… ние като техни съюзници…“. Руснакът подскочи рязко: „Ама ние не сме им съюзници!“ Уточних, че говоря за България и той се успокои. И все пак от какво бе породена нервната реакция на този човек? Като знам за сътрудничеството между ЦРУ и ГРУ в областта на психотрониката, почвам да подозирам още по-лоши неща.

Тук по съвета на мой приятел искам да поясня. В много свои текстове съм писал остри думи срещу руската политика. В същото време продължавам да изпитвам искрена обич към руския народ и към руската култура. Обратното също е в сила. През 2003 година, когато бях в Русия, там вървеше с пълна сила правителствена антибългарска пропаганда. Въпреки това, когато кажех, че съм българин, бях приеман най-сърдечно от руснаците. Още си спомням с най-топли чувства за много мои приятели, които оставих в Русия. Включително някои московски милиционери, които ме приеха като брат и много ми помогнаха. Та народите са едно, правителствата са съвсем друго. Последното не се отнася до населението на Съединените Щати, които не са нито народ, нито нация. Макар че и там живеят милиони хора, с които имаме общи цели, и които са наши потенциални съюзници. Вярвам, че скоро хората от цял свят ще разберат какво искам да кажа.

И тъй като вече споменахме за предколумбова Южна Америка и за изображенията на същества, които си позволих да определя като ликантропи, нека отново сравним долните две снимки. Първата е от глинен съд, открит на територията на днешна България. Представлява изображение на ръка с четири пръста. Подобни изображения са намирани много из нашите земи.

image image image

Втората е от Централна Америка и представлява изображение на същество с четири пръста. И такива изображения са намирани много. Снимката под тях изобразява същото четирипръсто и е намерена пак в България. По-любопитното е друго. Според съвременните потомци на маите, тези същества, на ръст около метър и половина притежавали парапсихологични способности. При появата им, древните маи били обземани от безпричинен ужас, изоставяли своите великолепни градове и бягали панически в джунглата. И пак според същите централноамерикански източници, единствено по нашите земи хората преди хилядолетия не са се бояли от нашествениците, а по някакъв начин дори ги принуждавали да им служат. Спомних си писмата на В. И. от С. В тях той разказваше, че единствено българинът някога заставил дяволът да му служи. За доказателство сочеше българските народни приказки, където се твърди същото. Дяволите, от които бягали панически в Централна Америка, тук, на Балканите помагали със знания и техника на местното население преди хилядолетия. Част от тези знания, и част от тази техника са останали. Причината може би се крие във факта за една още по-древна и още по-загадъчна техника, останала в нашата „Земя завинаги“. Та ще се окаже, че България крие много повече тайни, отколкото може да се предполага. И че интересът както на Саддам Хюсеин, така и на ГРУ изобщо не е случаен. И не само техният интерес, но да се върнем към темата.

От онова, което знам стигам до извода, че през 20-те години на миналия век тези, да ги наречем ликантропи влизат във връзка с някои земни политически и не само политически сили. Помагат им да дойдат на власт, да укрепят властта си в замяна на жива помощ при провеждането на операции извън пределите на планетата Земя. Едните дали технологии, а другите — войници и човешки материал за генетични експерименти. Извънземните операции завършили с провал, а ликантропите доколкото им било по силите се постарали да унищожат следите си от пребиваването им тук. Поредното им пребиваване, ако трябва да съм точен. Тайният план обаче включвал допълнителни клаузи. Унищожението на бялата европоидна раса, която се оказала главна пречка за завладяване на Земята. Досещате се, че говоря за нацистка Германия. Сега ще ми възразите, че нацистите са проповядвали култ именно към бялата раса. Само че погледнете резултатите. Точно появата на германския нацизъм позволи възхода на ционизма и създаването на държавата Израел. Краткотрайното властване на нацизма позволи създаването на „антирасистките“ закони. Тоест — закони, лишаващи населението на европейските страни да се брани от прииждащите тъмнокожи нашественици. Същите закони обаче отказват да бранят белите от посегателствата на цветнокожите. Безнаказаността на циганите в България е само малък частен случай от ситуацията на цялата планета Земя. Германският нацизъм даде началото на геноцида срещу бялата раса. Днес същата политика бива следвана от правителствата, доминирани от ционисти. Докато нищо не се предприема срещу расизма на цветнокожите, насочен към представители на бялата раса, на репресии биват подлагани европейците, дръзнали да защитят своето от посегателствата на чуждите. Спомням си как през 1999 година поисках подкрепа от българския (с извинение) Хелзински комитет заради преследванията, на които бях подложен по политически причини. Отказаха ми с едничкия аргумент, че съм етнически българин, а те защитавали единствено малцинствата. И това ако не е расизъм, здраве му кажи! Този Хелзинкски комитет се ръководи от „българина“ Красимир Кънев, а се финансира от „големия филантроп и хуманист“ Джордж Сорос. Унгарски евреин с рождено име Дьорд Шорош, отявлен ционист и човекомразец. Същият Сорос финансира адвокатските услуги на цигани, упражнили насилие срещу българи. Включително адвокатските услуги на циганина, изнасилил и убил шест годишно българско момиченце. Защото според Шорош-Сорос, когато представител на циганите извърши дори най-чудовищното престъпление срещу българин, това не е престъпление, а етническо право. Виж, когато българин удари шамар на циганка, заловена да джебчийства в трамвая, това е „политическа некоректност и престъпление по омраза, истински нацизъм от най-чиста проба“. Длъжен съм да отбележа, че тяхната „политическа коректност“ противоречи на моя хилядолетен български морал и на човешкия морал въобще. Ние ще загубим правото да се наричаме човеци, ако следваме коректността и обърнем гръб на морала. Този момент е изключително важен, той е ключов за провала на змийската Система. Сега погледнете „коректността“ в действие, погледнете плодовете на Системата. Позволявам си да цитирам откъси от тема, публикувана в споменатия вече Интернет сайт XNETBG. Темата се нарича „Убийте белите хора!“. Тя започва с разкази за две видео филмчета, пуснати в Интернет:

„Първото филмче е призив за убийството на белите: Камбау Камбон — Америка.

«Проблемът на тази планета са белите хора и ние трябва да почнем да ги избиваме веднага!»

(Тук не мога да се сдържа от коментар. Представете си, че някой като мен изрече: «Проблемът на планетата е змийската раса — цигани, индуси, пакита, както и тези от Бангладеш. Ние трябва веднага да почнем да ги избиваме.» Не е нужно да кажа какво ще се случи на човека, позволил си да изрече тези думи. Защо обаче на тях не се случва нищо, когато изрекат подобни думи, насочени към нас?)

Второто — неконтролируемата епидемия от убийства на бели фермери в Южна Африка, следвайки примера на останалите африкански държави. Министърът на Охраната и сигурността в ЮАР: «Ако не ви харесва престъпността се махайте (от държавата)!». Факти: 51 убийства, 151 изнасилвания и 347 обира на ден. Министърът: «Те могат да се оплакват докато посинеят или да продължат да се оплакват или… просто да напуснат страната…»

Нека да припомня последната политическа линия:

— Крепостта Европа продължава да дава привилегии на не-европейци и да провежда политика на геноцид срещу белите европейци.

— Най-многобройната раса в света са индийците (и подобните им пакистанци плюс цигани). Тяхната политика — броят прави силата.“

Какво накрая ще остане от Европа? Деградирали останки от могъща някога култура. Същото, което вече се е случвало с толкова други цивилизации… Не мога да пренебрегна и фактите, засягащи България. Още през 2001 година депутатът от Коалиция „За България“ (???), циганинът Тома Томов заяви в Парламента: „Вашата (на българите!) е вече свършена. Вие губите държавата си. Губите всичко.“Никой не посмя да му възрази. После същият господин с цялата си наглост обеща в интервю пред в-к „Труд“ от 14 август 2001 г.: „България ще стане Косово“. Никой, с извинение български политик не намери думи дори да коментира изказването на циганина. Ами призивите „Смърт на българите!“ в софийския квартал Красна поляна през 2007 година? Управляващите, призвани да пазят целостта на нацията и на държавата дори не гъкнаха. Да, те са запознати с плановете за унищожение и са съгласни с тях. Срещу добро заплащане, разбира се. Последният пример е Волен Сидеров, който срещу добро заплащане, от яростен антиционист се превърна в проводник на ционистката политика в България. Подобно е положението и в други европейски страни. И то е само следствие от натрапените ни регресивни планове за развитие. В своята книга „За еврейския фашизъм“ Борис Миронов твърди: „Ние, «гоите» в значителна степен сме лишени от своите расови корени. Ние растем в мултикултурните блата, които преди превземането им от ционистите, бяха наши градове. Времената не се променят. Тях ги променят. Всички извършващи се трансформации, са предварително планирани и се провеждат в съгласие в грижливо пресметнати действия.“

КАК ПРОМЕНЯТ МИСЛИТЕ НИ

Управниците на този свят, реалните управници са изградили методика за промяна на човешкото мислене. На тях не им стига, че владеят икономиката. Не им стига, че ни владеят физически. На тях са им нужни нашите души. На тях, на всевластните не им стига, че диктуват нашето поведение, те са разработили методика, чрез която ни принуждават да мислим и чувстваме по определен начин. Евреинът Едуард Бернес го е формулирал ясно: „Хората трябва да бъдат контролирани, без да съзнават, че са контролирани“. Тоест в по-голямата си част хората са роби, без да съзнават, че са роби. Владетелите на света ни поробиха последством илюзията, че ни носят свобода. Запомнете, че дали ще бъдем роби или свободни зависи от нашето собствено отношение към робството и свободата. Всичко е в самите нас. Въпросът е как да бръкнем и да го вземем.

Те, които поставиха изгодата над истината и морала искат от нас да следваме тяхната истина и да обслужваме тяхната изгода. Ще дам пример със себе си. От дълго време забелязвам, че един или друг мой „доброжелател“ се опитва да ме учи как да пиша и какви правила да спазвам. „В края на книгата си длъжен да посочиш библиография, когато изнасяш информация дай линк…“ пред кого от тях съм длъжен, на кого от тях дължа нещо? Кой и с каква цел е съставил правилата и защо трябва да ги спазвам? Каква библиография за вестникарски съобщения или пък за ръкописи, на които не е посочено издателство? Всъщност има ли издателство за старинни ръкописи? Каква библиография за спомени или за устни разкази? Какъв линк за информация, притежавана от ограничен кръг хора и никога не изнасяна в Интернет? Според тях цялата информация трябва да е категоризирана, поставена в рамки, напудрена, гримирана, начервена, нагодена към техните извратени нужди. Да, бе, да! Да, ама не! После, като видят, че нямам намерение да съм послушен, запяват друга песен. „Ама чакай, защо пишеш това. То си е известно. Тези факти отдавна са изнесени. Това се знае, виж в Интернет и ще се убедиш.“ Хубаво, де, нека си е известно. Взети поотделно фактите наистина може да са известни. Но аз сглобявам цялостна картина от отделните фрагменти и посочвам съответното решение. Това вече не е правено, то е извън правилата им. И те затова се дразнят. Цялото съвременно общество е обединено от понятието за печалба, за мен по-важни са вечните Небесни закони, те стоят над „правилата“. Правилата са полезни за тях, за мизерния в духовно и емоционално отношение „елит“, те само на „елита“ носят полза. Аз следвам своите си правила. Съветвам ви и вие да постъпвате по същия начин във всяка област на живота. Следвайте онова, което е полезно за вас, а тях ги пратете по дяволите заедно с идиотските им правила. Срутете цялата им мошеническа митология и ще видите колко жалки са всъщност. Да ви кажа ли с какво ви пълнят главите и кои са опорните стълбове на техните „научни“ твърдения? Съобщения за експерименти, които никога не са били провеждани. Съобщения за измервания, които никога не са правени. Съобщения за измислени статистически данни. Всичко при тях е лъжа и мошеничество. Те постоянно се цитират един друг, като всеки се стреми да излъже повече от другия. Тяхната сила е лъжата, ние ги обезсилваме, след като престанем да им вярваме. Когато чуете някое официално твърдение, задайте си въпроса дали съществуват реални доказателства за неговата истинност, а не само нищо незначещи позовавания.

Защото позоваванията в по-голямата си част са измислени. Спомням си как от в-к „Ню Йорк Таймс“ поканиха Благовеста Дончева да напише статия за тях. Първо тя трябваше да си намери мениджър, който да представлява нейните права, някой си Джаред Израил (Много интересно име, не намирате ли?). После при разговор между него и редактора на вестника на въпроса дали мис Дончева може да пише каквото си поиска, последният заяви: „Ние ще редактираме нейния стил, той трябва да съответства на стандартите на «Ню Йорк Таймс» и ще поправим съдържанието.“ С пояснението, че тя не бива да споменава Сърбия, например. Тоест ще подменят написаното от Дончева с написано от тях самите. Обаче отдолу ще стои нейното име. Накрая излиза, че вместо срещу Системата, нашата Благовеста се е изказала в защита на Системата. Ето пример как биват създавани неверни представи. А сега отново да поразсъждаваме върху един от главните съвременни митове — върху мита за Хитлеризма.

Към следващата част или към съдържанието



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39754569
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031