Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2020 18:03 - Една важна цел на Короната19
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 984 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 автор: hadzapi

Превод от гръцки (изпратен ни от Виолета Г.

Споразумение за производство на масови инжекции с чип

Министерството на отбраната на САЩ, заедно с Министерството на здравеопазването, подписаха договор за 138 милиона долара за производство на спринцовка с проследяващ чип, която ще бъде предварително напълнена с коронавирусната ваксина, след като е налична!
Договорът за 138 милиона долара беше подписан с компания ApiJect Systems America като част от плана за разширяване на производствения капацитет на САЩ за производстово на медицинска спринцовка с RFID.
През март Министерството на здравеопазването и човешките услуги започна да си партнира с компания, наречена ApiJect. Какво произвежда ApiJect? Произвежда предварително напълнени спринцовки за ваксинации, които имат радиочестотни микрочипове за наблюдение.
Както рекламира компанията, всяка спринцовка ще бъде предварително напълнена с точната доза, от която ще се нуждае всеки американец, след като ваксината е налична. Всяка спринцовка ще има чип върху нея, който ще комуникира с телефоните на здравните работници, които ще могат да следят кога и къде се е провеждала всяка ваксинация, за да могат служителите да вземат по-информирани решения!
На компанията е поръчано да достави стотици милиони от тези устройства до октомври 2020 г. Можете да видите съобщението за това споразумение ТУК /в страницата е под първото видео, отбелязано е с червено ΕΔΩ/
Новият консорциум, който ще бъде създаден и наречен RAPID – Rapid Aseptic Packaging of Injectable Drugs ще се управлява от ApiJect Systems America. Целта му е да даде възможност на Националния стратегически резерв на САЩ (SNS) да напълни и завърши стотици милиони предварително напълнени спринцовки, за да отговори бързо и ефикасно при възникнали аварийни ситуации като пандемията COVID-19.
Консорциумът RAPID ще създаде мрежа от до осем фабрики за опаковките, използвайки стандартен процес на опаковане на лекарства, тъй наречен Blow-Fill-Seal (BFS). Процесът BFS се използва в стерилни производствени съоръжения по целия свят, има малък пластмасов контейнер с високо медицинско качество, който съдържа предварително напълнен обем лекарства или ваксини. Одобрената от FDA технология BFS вече се използва за опаковане на милиарди лекарства годишно за лечение на респираторни заболявания, за орални ротавирусни ваксини и много други.
Консорциумът RAPID ще комбинира тази технология BFS с иновативен осигурен иглов вал. Резултатът е предварително напълнена спринцовка, която елиминира неприятностите от опаковане на лекарства или изпомпване на стъклени флакони с помощта на спринцовки за еднократна употреба.
Споразумението също така позволява на ApiJect Systems America да ускори производството на RAPID USA като крайната цел е да произведе над 500 милиона предварително напълнени спринцовки (дози) през 2021 г.
Голямото притеснение за американците сега е какво ще се случи по-нататък, ако на вратата им се покажат тъй наречените Коронни детективи с такава ваксина и им кажат, че е задължително да го направят, тъй като всяка доза ще е поименно за всеки човек. Ако обърнете внимание във видеото се казва: "доза за всеки американец"!
Ако откажат, ще ги отвеждат някъде, за да ги изолират, както предлага СЗО?
В крайна сметка какво ще се случи ще го разберем в бъдеще.

https://www.el.gr/nea-taxh/einai-gegonos-symfonia-kataskeyis-en/?fbclid=IwAR38K5M7sVo08StOz1H89d8E1jNnMB6nGvC2BmgxgItOXBbA1-FF5oBLdZ8

Текста е публикуван във Фейсбук страницата "Око да види" -  



Гласувай:
7



1. truthful - Ако откажат, ще ги отвеждат не ня...
16.05.2020 17:32
Ако откажат, ще ги отвеждат не някъде, а в готовите от години лагери FEMА САМРs(някои от тях и с газови камери този в Охайо) за които може да види всеки в нета, както и за mаss grаves(масовите гробове) в "Голямата Демокрация".
Но това трябва да се види задължително и сериозно да се замисли човек дали тая "корона" не е венец от тръни подготвен и замислен много напред.
цитирай
2. panazea - Американците ще се справят!
17.05.2020 21:52
Те издържаха само една седмица арестувани и се вдигнаха !
И ние ще се справим !
Разумейте ся язици и покаряйте ся , Яко с нами Богъ !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386155
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031