Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 11:41 - Гешев: И президента, и премиера, и политиците, и разни бизнесменчета да не си правят вятър на устата
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 265 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.02.2020 11:43


  Гешев: И президента, и премиера, и политиците, и разни бизнесменчета да не си правят вятър на устата

  image

Гледам, че миналата седмица всички дават акъл на прокуратурата. Президентът Радев дава акъл накъде да гледаме, а премиера Борисов – кой да размаже прокуратурата и кой да не размаже.

Реклама / Ads ФРОГСАТИРА

image  

Разни бизнесменчета и социалнослаби консултанти като Домусчиев и Ковашки и те дават акъл. Политици като Каракачанов и Корнелия Нинова и те се упражняват върху прокуратурата.

Трябва да е ясно едно – прокуратурата и аз, като главен прокурор, няма да допуснем да бъдем замесвани в дребни политически или бизнес игрички.
 

Никой не може да казва на прокуратурата какво да прави или какво да не прави. Тя е независима институция. Това коментира пред камерата на Нова тв главният прокурор Иван Гешев.

На въпрос дали Васил Божков е на свобода, той отговори: „Нямам официално информация дали Божков е задържан в ОАЕ. За нас изненадващо е, че е задържан. Няма практика да се задържат милиардери“

„Това не влияе по никакъв начин на екстрадицията. Ще искаме да бъде върнат в България, за да бъде изправен пред съд като всички останали – Баневи, Арабаджиеви и т.н.“, каза още Иван Гешев.

„Има нови обвинения, включително по линия на културно-историческите ценности“, каза още той.

Прокуратурата и аз много добре знаем какво трябва да свършим и то това, което очакват българските граждани – да им осигурим ред и спокойствие. И те вместо да си правят вятър на устата, да вземат да свършат нещо за това, за което са ги избирали българските граждани.

Прокуратурата е наясно със себе си, знае срещу какво се изправя, знаем, че срещу нас се обединяват бизнесмени и политически фигури и откровени крадци, но сме твърдо убедени и с намерение да дадем на българските граждани това, което очакват. |И е рeд на политиците да направят същото, коментира Гешев.

Нямаме нужда да бъдем съветвани, нито замесвани в някакви дребни политически и бизнес игрички. Нашата цел не е да покажем истината за тази безобразна кражба, наречена приватизация. За нас по-важно е да има наказателна отговорност за хората, които откраднаха залъка от устата на българските граждани и с тези пари си живеят добре, купиха си скъпи коли и обикалят света.

Затова политиците да не си правя вятър на устата, а да се хванат в ръце и след като ни подкрепят да направят необходимите изменения, ако трябва и в Конституцията, за да има справедливост. И тези крадци да ходят там, където им е мястото – в затвора, посочи главният прокурор.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/


Четете още на: http://www.budnaera.com/2007




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741452
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031