Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2019 11:41 - Борисов направи огромна грешка с Русия. Той е обречен. Колкото и да е хитър, това вече не е достатъчно
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 2290 Коментари: 17 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Борисов направи огромна грешка с Русия. Той е обречен. Колкото и да е хитър, това вече не е достатъчно 11.09.2019Владимир АлексеевБългария



Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Facebook
11TwitterEmailWhatsAppShare




            Безобразното и пошло поведение на Борисов и шайката е знак за безсилие, за ужаса от очаквания край, за липсата на перспектива не само да остане на власт, но и да запази свободата си.
Българската политическа класа в усърдното си раболепие позволи на един необразован, арогантен, безкритичен към себе си, алчен и нагъл Нарцис – българският премиер да предизвика поредица от международни скандали – първо на Балканите, а сега и с Русия.

Тази Русия, която може да ни смачка като хлебарка с поредица от действия, които ще ни разтърсят икономически.
В стремежа си да получи протекции отвъд океана, Борисов предизвика политически трусове /декларацията на външно министерство, арестите на „руските шпиони“, които ако не бяха толкова значими, щяха да са смешни.
Глупостта му не позволява да осъзнае, че спасение от американските служби няма и че за Тръмп ще си остане балкански престъпник.
Огромната грешка, която направи с Русия ще му създаде неприятности за които не подозира. Досега го презираха. Сега просто ще го изхвърлят.
Борисов създаде поредните скандали и за да отслаби вниманието ни към важния за него въпрос – избора на Главен прокурор.Протестите бяха организирани и датите им обявени отдавна.Гешев е изключително важен за политическата класа и олигарсите – той ще гарантира неприкосновеността им в бъдеще.Борисов знае, че това е последният му мандат.Знае, че до декември ще приключат гражданското и наказателното дело в САЩ.
Знае, че е мразен от българския народ и че може само да се надява на справедливост.
Борисов е обречен. Колкото и да е хитър, това вече не е достатъчно. Нито с пари, нито с обещания ще може да си купи спокойствие и сигурност.Лидерите на балканските държави първи му показаха, че е в изолация.Това, разбира се не е случайност, а следствие.
Важното сега е да покажем че сме непреклонни и няма да позволим да постигне целите си – избора на Гешев и местните избори.
Сега е време да захвърлим противоречията си, враждите и конфликтите.Сега е време на война.Ние сме нападнати – отдавна.Ние сме убивани и мачкани ежедневно.
Време е да си спомним че можем да сме войни, да се превърнем в стомана, да се слеем в юмрук и да го стоварим безпощадно в сърцето на мафията- държава!
Румяна Ченалова, Фейсбук




https://www.informiran.net/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D1%81-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8/?utm_source=Notification&utm_medium=Web-Push&utm_campaign=Push
Русия: Досега мълчахме и гледахме, но уви в българия определени кръгове искат хората да узнаят истината за тях
11.09.2019Владимир АлексеевБългария



Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Facebook
179TwitterEmailWhatsAppShare
Депутат от Руската дума, реално взриви ефира на руската телевизия НТВ тази сутрин с думите си:

“Русия досега седя гледа и мълча какво и как се случва в България. Гледахме отблизо как определени кръгове зад прикритието на евроатлантическите им ценности ограбиха буквално България и си напълниха банковите сметки в чужбина.

Мълчахме как бяха изнудвани корпорации от цял свят, мълчахме и как се обираха буквално милиони от страна на български банки на хора свързани с Русия, но явно това даде криле на българските власти и те си помислиха, че ще продължават да обслужват политическата им мафия начело с Бойко Борисов и Делян Пеевски, които буквално ограбват всеки ден България и техният любим евросъюз. Е уви дойде време да не мълчим и да не гледаме повече, след като България буквално от две седмици ни е обявила война и търси всички поводи да се конфронтира с Русия.


Ще извадим всичко на показ, всичко онова, което имаме но не от шпиони в България, а от разузнаванията ни по цял свят и тогава българите ще научат буквално колко им струва факта, че политическа мафия е овладяла цялата държава, а те буквално са превърнати в роби, каквито няма дори в Африка. Разграбиха активи за милиарди в България и парите са скрити в чужбина и всички това трябва да се научи от българският народ уви времето дойде.”

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_427.html



http://https://www.informiran.net/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D0%BC%D1%8A%D0%BB%D1%87%D0%B0%D1%85%D0%BC%D0%B5-%D0%B8-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%85%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%BE-%D1%83%D0%B2/?utm_source=Notification&utm_medium=Web-Push&utm_campaign=Push image    



Гласувай:
8



1. missana - Само отчаян комунист може да напише този безумен материал пълен с неверни твърдения.
11.09.2019 12:08
1. Борисов не е мразен от българите. Той е мразен от комунистите, защото винаги ги бие на избори. Ще ги бие и на тези местни избори. Те ще са Ватерло за комунистите в България.

2. Борисов е по-обичан и уважаван от българския народ, отколкото Румен Радев и Корнелия Нинова.

3. Истинската мафия са червените.

4. Решетников премина границата. Той е само един пенсиониран директор на РИСИ. Заради него Русия не би влошила отношенията си с България, защото никой няма право да се намесва в суверинитета на една демократична и независима страна.

5. Българите никога не са били толкова свободни и не са живяли толкова добре, колкото понастоящем.

6. Единственото нещо, за което Борисов следва да бъде сериозно упрекван е, че редица комунисти получават твърде високи пенсии. Трябва незабавно тези пенсии да бъдат сведени до минималната пенсия в България. Така ще се извърши дефакто лустрацията, която само у нас беше избегната.
цитирай
2. morskipesni - Боко Тиквата докара сънародниците ми до пълна безднадежност!
11.09.2019 12:33
Малко му е да бъде разстрелян, обесен, заклан, удушен, замразен във фризер, пребит с камъни, удавен в кал, опечен на шиш, набит на кол, разчекнат, надробен на късове, смлян в месомелачка. Но най-добре е да го оставят да си живурка като пълен идиот, хилейки се дебелашки докато затрива майката си Родина.
цитирай
3. bven - „Клаха народа, както и турчин не го е клал“ А.Страшимиров.
11.09.2019 12:59
За кого ли е това?
цитирай
4. saankii - ето, пак...от тъпи по тъпи седянки...Хора, вие къде ..спите, бееее...
11.09.2019 13:49
и Путин и Боко, Меркел и Макрон, и ЕС и Тръмпо...и Килъри...
са марионетки на НСред, и онеззи с €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
това е театроо!! а, те са..кукли...
а, вие ..вие .сте....90% полезни и@@@ти..
без извинение...прУфессоре..
цитирай
5. missana - България никога не е била по-добре от днес!
11.09.2019 13:52
"А вий /които говорите друго/, вий сте идиоти!"
цитирай
6. saankii - не думай...космичен поетете..Рицарю черен на всички Вселени..
11.09.2019 14:08
ти, просто..нямаш База за сравнение, ММ
или си..купен с една "добра" пенсийка,
поради това,тв.Роля и глупавите ти думи
..намирам за ужасно нагли,безсрамни и безродни
жалки и предателски....
аз, Юлия
цитирай
7. ivo1 - Просто нямам думи с които да опиша ...
11.09.2019 14:28
Просто нямам думи с които да опиша МИЗЕРИЯТА на българите и НАГЛОСТТА на управляващите ги!!!
цитирай
8. radostinalassa - Статистиката показва друго
11.09.2019 14:30
missana написа:
"А вий /които говорите друго/, вий сте идиоти!"

Най - ниските пенсии и заплати в ЕС, най - високата смъртност, ивнестициите са по - малко от парите, които пращат емигрантите на близките си. С какво може да се похвали ББ ? С висок износ на оръжие за Саудитска Арабия за над 1 млрд . Износ на българско злато за трилион долара в полза на Канада, дотиране на американските ТЕЦ - ове , висока сиганска раждаемост и необразовани избиратели.
цитирай
9. missana - Пенсиите и заплатите у нас винаги са били най-ниски в сравнение с останалите европейски страни.
11.09.2019 14:37
Това беше още по времето на омразния Татов режим. Българите, обаче, имат най-ниски данъци и имат много недвижима собственост. Свидетел съм как луксозни дворци - частна собственост на разни пенсионерчета, никнат като гъби на територията на РБ. И това ли ви е бедността? Добре се живее в РБ. Който не му отърва - да хваща пътя за навън. Там ще го оправят бехайнд, както му е реда. Колкото по-малко население остане в България, толкова по-добре за българите!
цитирай
10. saankii - ти си..НЕподражаем Мизантроп/ и го доказваш с всяка тв дума!..какъв ужас и провал.миссане..
11.09.2019 14:52

Добре се живее в РБ. Който не му отърва - да хваща пътя за навън.
Там ще го оправят бехайнд, както му е реда. Колкото по-малко население остане в България, толкова по-добре за българите!
цитирай
11. saankii - и ти си...Йогин..в Самадхи/ ха ха хахааа...
11.09.2019 14:57
жалък, смешен позьор.../ненапразно сте ССТ/ Светата Сатанинска Троица
бабаРосса, ти, и простолья/ астрошашмалога на 5 режима..
предатели жалки...ще има Видов ден, и ние 2, 5 млн БГ. ще го дочакаме..
/защото НЕ изменихме на Любовта,Вярата и Честта си!
треперете, римушки ГЕРБави..
цитирай
12. radostinalassa - 10. missana - Пенсиите и заплатите у нас винаги са били най-ниски в сравнение с останалите европейски страни.
11.09.2019 15:36
Цената на тока също беше много ниска, както цената на хляба, стоките, лекарствата. Съотнеси ги към заплатите и пенсиите. Също и смъртността не беше висока, както е днес. Всички работеха, а днес малцинството избягва да го прави. Ако не смятаме за работа раждането на много неуки деца.
цитирай
13. bojinkata - Гещеф /боко/ по заповед на Чайка/ ...
11.09.2019 18:22
Гещеф /боко/ по заповед на Чайка/ Путин/ арестува журналисти и професори и ги обвини в шпионаж срещу Русия! Това е новата опорна точка другаре от герп! Действайте!
цитирай
14. missana - Няма какво да съотнасям.
12.09.2019 00:14
radostinalassa написа:
Цената на тока също беше много ниска, както цената на хляба, стоките, лекарствата. Съотнеси ги към заплатите и пенсиите. Също и смъртността не беше висока, както е днес. Всички работеха, а днес малцинството избягва да го прави. Ако не смятаме за работа раждането на много неуки деца.


Елементарната справка сочи, че януари 1989г. цената на 1 грам инвестиционно злато на световните пазари беше 13.04 щатски долара. Днес същата тази цена е вече 45.80 щатски долара. Следователно златото се е обезценило над 3 пъти в световен план, сравнено с 1989г. /годината на падането на Татовия режим/. Това са абсолютни факти, които сочат, че световният средностатистически гражданин е обеднял над 3 пъти в сравнение с 1989г. България не може да се изолира от подобно мащабно явление. Тя не е платинен остров!
цитирай
15. doktora757 - Иде време за разплата и краят му ще е ...
12.09.2019 15:48
Иде време за разплата и краят му ще е същия като на Луканов или Стамболов, че даже и по-зле!..... Най-добре ще е да бъде съден и да изгние в затвора заедно със всичките си съучастници и фигури, които съсипаха България!
цитирай
16. radostinalassa - 14. missana
12.09.2019 20:05
Значи днес сме по - богати ? Ти си шегаджия или си от десетте процента българи. Голям смях , приличаш ми на Простоль.
цитирай
17. bojinkata - 14. missana, със заклинания и магии ...
12.09.2019 21:23
14. missana, със заклинания и магии не се става по-богат! Официално се признава в ЕССР, че сме най-бедни! Даже мигрантите не искат да стоят тук! Бягат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5385770
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031