Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2018 10:51 - Всеки народ си заслужава гинките!!!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1076 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗАБРАВИХТЕ ГИНКА? ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ГИНКИТЕ!

imageВсяко чудо за три дни. У наше село – България. Всяка „опозиция“ у наше село – България и тя за три дни.

Забравихте Гинка? Всеки народ си заслужава гинките. Бунтове за това кой и как да стреля в дома си, без още дори юридическия казус да е абсолютно ясен, можем да се пънем да вдигаме, обаче когато една уж гинка завладява държавата, силичките ни стигат само да се бъзикаме…

Апропо, като стана дума за убийства, някой да си спомня транспортния министър Московски, освен ония, дето са в процес на потулване?

Всеки народ си заслужава „оскар“-а за овчедушие.

Нашият най-паче.

Afera.bg

Стани, стани юнак балкански, от сън дълбок .........




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Тая "мисъл"
06.03.2018 12:12
Тая "мисъл", че всеки народ си заслужавал нещоси, често се среща. И у нас почти винаги е ОЩЕ ЕДИН НАЧИН ЗА САМОПЛЮЕНЕ. Невероятно лесно за оборване.
У всеки народ има всякакви хора. В различни пропорции не само у различните народи, но и У ЕДИН И СЪЩИ НАРОД в различни времена. Някой например ВЯРНО беше отбелязал, че войната за защита на родината създава ГЕРОИ, а поробителската война създава изверги. Примерно. Но някои примери са достатъчни, като някои от блестящите научни експерименти. А ПОРАЖЕНИЕТО, например, дава изява на низости и предателства. Песно е да си благороден след победа. А ние претърпяхме световно-историческо ПОРАЖЕНИЕ в Студената Война. И победителите НИ ТРЕТИРАТ ИМЕННО КАТО ПОБЕДЕНИ (разоръжиха ни, например, и разенергиха, и разземеделиха, и размашиностроиха, ит.н.). Това спорно ли е?
цитирай
2. bojinkata - Спорно е това бездушие на народа към ...
06.03.2018 12:38
Спорно е това бездушие на народа към собствената му съдба! На протестите излизат малко хора - например: "недоволните" пенсионери на протеста организиран от ВЕнчев, бяха стотина човека и то докарани с автобуси от провинцията. А от София- нито един. Какво да кажем за ежедневните подигравки на бб и другите политици с народа - и нищо! Виж какво става в Румъния, Гърция, пък даже и в Турция преди години. Безспорно е влиянието на Козяк и разни западни НПО-та, но никой не ни пречи да излезем на улицата и да си кажем мнението! Но, няма такова нещо! Да видим сега на 7-ми какво ще стане?!
цитирай
3. krumbelosvet - Всеки протест
06.03.2018 13:09
Всеки протест иска яка ОРГАНИЗАЦИЯ. Къв народ?
В Румъния ЕНП подготва цветен преврат срещу соц. правителството. С цялата мощ на световните инфо-агенции, и със заплахи за санкции и СПИРАНЕ НА ПАРИТЕ (като у нас).
Сигурно и НПО-тата на Сорос помагат, защото особеното име "Маковей" на известната "велика прокурорка" е еврейско.
В Гърция ги обединява омразата срещу нас и македонците, за които ТЕ ЗНАЯТ, че са българи, така и наричат футболния отбор от Солун, "българите". Преди ги обединиха икономиите, а организатори бяха... властите. Къв народ?
Какво мнение да каже НАШИЯТ народ? Той беше разединен още в първите месеци след 10-ти. Великите сини демонстрации доведоха синя власт, която се оцапа зо кръста. После на Жан Виденов му организираха хиперинфлация (имам пост "Виденовата хиперигфлация - доказателство против световните банкери".
И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ най-важното може би. Ако у нас станат бунтове, познайте кой първи ще дойде "да защищава съплеменници". И няма да си тръгне.
цитирай
4. bojinkata - Круме, става въпрос за мирни про...
06.03.2018 16:58
Круме, става въпрос за мирни протести. Организация?! Ми кой организира протестите през февруари,13-та г.? Заспал народ, Круме! Още Добри Чинтулов преди 150 година го е казал! Чехия, Унгария, Румъния, Гърция и т.н. - нека да им се подиграят управляващите! Ами Испания, Мексико ...! Много други народи са будни и непреклонни, със самочувствие. Да не ти напомням и за единствената поговорка в света - Преклонена глава, сабя и т.н. Да ти напомня пак за пенсионерите, кой ги спира? Разединен бил! Ми да се обедини след всички КТБ-та, гинки, минки и тн! Кой му пречи!? 28 години подигравки и манипулации! Прав е професора за 80%!
цитирай
5. bojinkata - Трагедията за държавата ни идва от ...
07.03.2018 11:48
Трагедията за държавата ни идва от самоубийствения непукизъм на другия на най-голeмия процент от 39% от не гласуващите! Те явно ,разочаровани от положението си, си мислят,че така наказват власjта, като не гласуват за никой.Да ама не,процентите от не гласувалите 39% снобарски или „интелектуални“ дебили се разпределят от партиите,които са на власт. И така не гласуващите наказват сами себе си и награждават сегашните лапачи с доживотна власт. Не гласуващите са толкова „умни“,че просто не могат да проумеят,че ако си спретнат една например „Партия на не гласуващите“ и си размърдат игнорантните задници и започнат да гласуват за себе си,веднага ще вземат властта,защото те са с най-голeмия процент 39%( ТРИДЕСЕТ И ДЕВЕТ ПРИЦЕНТА!!!)./от ФБ/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5431655
Постинги: 3620
Коментари: 5948
Гласове: 6794
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930