Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2016 12:14 - Със «Стингер» е свален турски F-16. Политиката на САЩ търпи провал след провал в Близкия Изток.
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 30.09.2016 12:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Москва отговори: „САЩ не могат да повлияят на ситуацията в Алепо, и войната срещу тероризма продължава“

автор: koshava 

Москва нарича действията и бездействията на САЩ в Сирия – подкрепа за терористи

„Ние не можем да, иначе опишем това, освен като де факто подкрепа на терористите от сегашната администрация на САЩ“, каза Рябков.

Той също нарече изявлението на Държавния департамент на САЩ, че терористите могат да използват оръжието срещу Русия, „политическа подлост“ и подчерта, че Москва няма да говори на езика на ултиматуми.

„Ситуацията в Сирия остава критична, и Съединените щати не са в състояние да повлияят на нейното подобряване“,в интервю каза президентският говорител Дмитрий Песков.

„За съжаление, до този момент, нашите партньори в САЩ не са били в състояние по някакъв начин да повлияят на ситуацията. При тези обстоятелства, въоръжените сили на Сирия продължават да воюват с терористите“,каза Песков.

Той също така подчерта, че разделянето на терористите от опозицията все още не се случва. Президентският говорител каза, че седем контролно-пропускателни пунктове работят в западната част на Алепо, че цивилни могат да напуснат града, но обгрижваните от Вашингтон „бойци“ пречат на цивилните да напускат града.

По-рано, държавният секретар на САЩ Джон Кери в разговор с руския външен министър Сергей Лавров каза, че САЩ може да спре сътрудничеството с Москва за Сирия, ако армията на Асад не спре офанзивата в Алепо. А говорителят на Държавния департамент Джон Кърби заяви, че Русия трябва да се внимава – терористите биха могли да свалят самолети и да атакуват руски градове.

Дори американските сенатори от Републиканската партия Джон Маккейн и Линдзи Греъм осмяха „истински мощния ход“ на Джон Кери, който заплаши Русия да се спре процеса на преговори относно сирийския въпрос, ако Кремъл не даде заповед да се спре въздушните удари в Алепо.

„Путин се отказал от лова на мечки, за да „изпълни“ заповедта на Държавния департамент“-се подиграха сенаторите със заплахата от САЩ.

Автор: Йордан Халачев

Източник: ПРЕГЛЕД

bultimes.com/moskva-otgovori-sasht-ne-mogat-da-povliyayat-na-situatsiyata-v-alepo-i-vojnata-sreshtu-terorizma-prodalzhava/

Американските ракети на служба на терористите  в Сирия: Със «Стингер» е свален турски F-16, ПТУР TOW палят множество танкове на ВС САР и Турция.
Ердоган не случайно предупреди, че американско оръжие е попаднало в ръцете на ИД.

http://rusvesna.su/news/1475177040


Политиката на САЩ търпи провал след провал в Близкия Изток. Техните протежета търпят загуби и губят територии край и в Алеппо. Настроиха срещу себе си Турция  /опита за преврат/, Саудитска Арабия /правото на искове във връзка с 9/11 срещу нея/, Катар /признаване на нейните терористи за терористи в съглашението, което не искаха да обявят/ и т.н. Сега с действията си срещу Сирия и Русия /открити заплахи на правителствени лица  за терор и убийства/  искат да компенсират тези неудачи и грешки, но нещата се усложняват и задълбочават още повече. Последно разглеждат вариант въвеждане на морска пехота и тежка техника в големи количества в Сирия!!!! А това до какво ще доведе.....?



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5428958
Постинги: 3620
Коментари: 5943
Гласове: 6793
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930