Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2016 09:56 - «Терористи от ИДИЛ са разгромили спецназа от США и Англия», — ветеран от американската армия
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 612 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 «Терористи  от  ИДИЛ са разгромили спецназа от США и Англия», — ветеран  от американската  армия

05.07.2016 - 22:45

 Това е станало в източната част на Сирия, до иракската граница. До град Абу Кемал.  /В предишните информации се съобщаваше че  е  превзет от коалицията, но се оказа точно обратното на практика/

Джихадистите са убили много бойци от НСА -новата сирийска армия/рожба на  дружбата със САЩ/ и военослужащи от САЩ, Англия и други от коалицията. В това число служители на ЦРУ, морски барети, САС и т.н. Много са и пленени. Много военни трофеи.


«Американските СМИ   за събитията край  сирийским городком Абу-Кемал нищо  не пишат. За  Барак Обама сега съвсем не му нужен скандал около крупното поражение на изградената от США „Новой сирийской армии“ и смъртта на американските военни. Но има изтичане на инфо.

Ветеранът от войната във Вьетнаме, военный эксперт и бывший морпех Гордон Дафф, главный редактор известного американского портала Veterans today, опубликовал статью под названием «В городке Абу-Кемаль (Сирия) в плен ИГИЛ попали американские и английские спецназовцы».

Подробности
Veterans today («Ветеран сегодня») — независимое электронное СМИ, выражающее позицию ветеранов вооруженных сил и агентов спецслужб США по вопросам национальной безопасности, международной и внутренней политики страны.

Издание известно своими громкими материалами,  с публикации на «деликатной» военной и друга информации. Статьи Veterans today часто перепечатываются и цитируются различными западными и мировыми средствами массовой информации.

По-долу е преведен материал от Veterans today (в незначительном сокращении). СМИ сообщают, что он подтверждается и из альтернативных западных источников. Так, хвастливое заявление от имени «Новой сирийской армии» 30-го июня было опубликовано на официальных страницах группировки в соцсетях:

«New Syria’n Army confirm airborne mission on Abu Kamal border town to Iraq „air dropped behind enemy lines“» («„Новая сирийская армия” подтверждает, что она ведёт воздушно-десантную операцию в приграничном с Ираком городе Абу-Кемаль с просачиванием в тыл противника» — перевод Свободной Прессы).

След това всичко се покри с непроницаема тишина.

Накратко:  Операцията на американците е била провалена от подготвени преди години от самите тях джихадисти, за което са дадени милиони долари. В подготовката на тези кадри са участвали ЦРУ, Мосад и английските спецслужби. Парите са дадени от трета, неназована страна. Били толкова много, че спецовете не могли да  откажат за *урсовете. Самите подготвени *урсисти от тях, са срещали след това само два пъти - първият път при убийството на амерпосланика в Бенгази/Либия/, много щателно и професионално  подготвена
операция от терористите и втория път - сега край Абу Кемал, също перфектно подготвена.
      Спецовете били сигурни в победата край Кемал защото преди атаката терена е бил обработен много силно от авиацията, но се оказало, че бандитите са били в дълбоки тунели под летището и след като  в района са навлезли силите на коалицията, са излезли от прикритията и са ги унищожили или пленили.


http://rusvesna.su/news/1467728250

Фермите Ал Маллах са напълно освободени с помощта на "Тигрите". Следва пълното прекъсване на пътя "Кастело" по който терористите получават снабдяване в Алеппо.
http://rusvesna.su/news/1467735551



Гласувай:
3



1. olivie - най- после взехте да виждате смисъла на тази война
06.07.2016 14:10
А именно - да се унищожат максимален брой обучени убийци, които ако се върнеха по родните си места биха били трудно контрулилуеми. По тия причини ще видите, че няма как и Русия да не се намеси с жива сила /ще я заставят/. Ефектът от Афганистан отдавна вече е изчерпан, от виетнамската война също. Нужна им е нова хекатомба, но все пак от световна война изпитват страх, защото ще унищожи и Земята. Нашите политици трябва час по - скоро, въпреки сервилниченето им, а може би и най - вече заради него, да разберат ИСТИНСКАТА американска политика, а не върховото популистко лустро и да предприемат мерки за излизане от ЕС, но не и от НАТО, като разиграват украинската карта, за да спечелят време и поле за бъдещи маневри. Не е нужно да се поддават на фитилите за антируска риторика и да им насаждат фикс идеи за несъществуващи хибридни войни /каквото и да значи това/, или поне, едновременно да вършат преждеказаното, защото, вярвайте единствената надежда за запада е Путин да слезе от сцената и да изчакат Русия сама да се разпадне от инерционните сили, както това се случи със СССР. И да се молят да няма друг такъв отличен лидер след него. Да, ама ако си бяха на мястото и не бяха умствено увредени.... Защото да се родиш проЗ означава, че и генетично си проЗ и никакви хамериканци няма как да те облагородят, тъй като и от кравар професор също не става. Ай със здраве.
цитирай
2. bojinkata - Това е и проблема на краварите - и...
06.07.2016 16:22
Това е и проблема на краварите - искат избраникът да е послушен и умен, /а и с чисто минало/!? Как да стане това???? Оксиморон!
Колкото до войната - и много други интереси са преплетени там!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5446982
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6812
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930