Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2016 22:17 - Войната в Украйна се запали не без помощта и съгласието на "великите сили"!!!!!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 356 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Nikolay Vetev
27 юни в 14:51 · 
Казват, че пътят към Ада е заслан винаги с добри намерения,...!!!
Аз лично съм за ЕС,....НО ЗА ОНЗИ ПЪРВИЯТ ЕС,..а не узурпираният от Германия и баба Меркел и подчинен изцяло на САЩ!
Живея от 2001г в Германия и то близо до място, където се събират границите на четири държави - Германия, Белгия, Люксембург и Франция и съм писал за огрмните противоречия между отделните държави и съм казвал, че ако тръгнат да се делят един ден,,.....то ще потекат реки от кръв! 
ЕС беше просперираща и градивна структура до около 1998г!
Но ЕС повтори една от грешките на СССР, която доведе до разпада на СССР, а тя е, че всички решения се вземаха от Москва, като тук центъра беше „Брюксел“, с което се намаляваше все повече и повече националния суверенитет на държавите!
А най-лошото тук е, че в Брюксел за разлика от Москва, решенията се вземаха от едни анонимни и не носещи никаква реална отговорност за решенията си бюрократи!
Така, че ако говорим за най-важната причина за напускане на Англия от ЕС, е всъщност една - НЕСЪГЛАСИЕТО НА АНГЛИЯ ДА СЕ РАЗДЕЛИ С НАЦИОНАЛНАЛНАТА СИ НЕЗАВИСИМОСТ И ДА ПРИЕМА РЕШЕНИЯ СПУСНАТИ ОТ БРЮКСЕЛ!!
А според мен не трябваше да напуска Англия, а да бъде изгонена Германия-узурпирала еднолично властта и да бъде предупредена Полша/като най-силен проводник на политиката на САЩ/!
ЕС направи още една съществена грешка - „€-то“, като лиши държавите си от един от най-силните им икономически лостове - националните валути!!!
Другите грешки бяха огромната и скъпоструваща бюрокрация,... невъзможност за вземане на адекватни решения,...само невъзможността на Брюксел да откаже на националистическата малоценност на Франция и преместваше парламентта и комисията два пъти в годината от Брюксел във Страсбург, като всяко едно от премествснията струваше на бюджета по 120 000 000€,............. Едноличните решения на Тантето,..особено за мигрантите,...... Унизителната политика на ЕС спрямо наглото изнудване на Ердоган,,...!!!
Какви ще са последствията за Англия - Слабо негативни в краткосрочен план и силно положителни в дългосрочен!
Какво следва за ЕС ?- ако бързо не се направят изводи за истинската причина за напускането, то ще следва „Домино ефект“,...ако все пак се направят изводи, в което аз силно се съмнявам, то може и да има някакъв шанс за бъдещето на съюза,...ама аз съм песимист!
А Трета световна война ще има и тя ще започне или от Полша или от Украйна,.........!!!...“““

Говорих онзи ден с един поляк, доста начетен и коректен,..който каза следното,..„Поляците не мразят толкова руснаците, колкото хохлите,...1-во, защото част от територия на Окрайната е бивша територия на Полша,...2-ро, защото кланетата над поляци, извършени по заповед на Сталин, са всъщност извършени от хохли и са били иницианирани по тяхно искане,...3-то, Полша се опитва чрез САЩ и Русия да хвърли Окрайна във война с Русия, разбирайки, че това ще е пагубно за Окрайната и тя ще може да си вземе земите до Киев, и то точно по същият начин, срещу който сега скача - чрез РЕФЕРЕНДУМ и в момента емисари на Полша провеждат подготовка в бившите полски земи.,.....

Истинската причина на всичко ставащо в Окрайната е това, че Полша иска да си вземе отнетите земи от Сталин и поради това тласка Хохландия в една пагубна за нея война!


Друг е въпросът, дали и Полша няма да изгори в тази война и от този огън, който сама пали??!?!







Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5450693
Постинги: 3624
Коментари: 5956
Гласове: 6815
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930