Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2016 20:36 - Украйна - краят наближава!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 851 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Европа вече демонстрира своето нежелание да приеме окончателно „младата демокрация“ в семейството си. И референдума в Холандия е формално доказателство за това. Украйна във вида, в който я виждаме в момента, в която е и до днес, не е нужна на никой, освен на самите украинци. За Киевската хунта това означава действителна смърт. И това не са само думи, става дума не е само за края на политическата и кариера.
На 23-ти юли 2015 година председателят на следствения комитет на Русия Александър Бастрикин, в интервюто си за „Росийска газета“ (брой №6733 (162)) съобщава, че през 2014 г. в структурата на Главно следствено управление е създадена специализирана дирекция за разследване на престъпления, свързани с използването на забранени средства и методи за водене на война. Управлението се занимава с дела по факти, свързани с геноцид, многобройни изчезвания, отвличания, убийства, обструкция на журналистическата дейност, призиви за агресивна война, реабилитация на нацизма и други престъпления. Също така е сформиран оперативен щаб във връзка с разследването на престъпления срещу мира и сигурността на човечеството на територията на Украйна, начело с председателя на СК РФ. Бистрикин не изключва бъдещо създаване на международен трибунал за Украйна, който ще „даде правна оценка“ на действия на украинските власти и военните.
Сега в Украйна много внимателно се събира информация и формиране на списъци с имена на активисти на Майдана, военнопрестъпници, и тези, които са организирали и участвали в атаките срещу сградата на руското посолство в Киев, журналисти, които са дезинформирани населението на Украйна и са подбуждали към етническа омраза. В списъците попадат и тези, които са ангажирани в лустрацията. Работи се много внимателно, всеки факт се потвърждава документално, така че да не пострадат невинни хора, а виновните да не се укрият от възмедие. Любопитен факт: ако се разровите, всички активни деструктори – национални-фашисти, корумпирани журналисти, подпомагали Киевската хунта в подбуждане на война и етническа омраза, дезинформиране и заблуждаване на населението, както и за „великите лустратори“ и техните администратори, в Украйна броят около 10 хиляди души.
Всички останали – това са банални бандити, които се крият зад „популярни“ социални революционни знаци. Ситуацията напомня за енергичните деветдесетте години, но основната разлика е, че когато в края на миналия век, бе дадена заповед за премахване на банди и групи, а след това тези, които доживяха, бяха съдени само като по членовете за бандитизъм. Днес ще бъдат съдени за техните престъпления срещу човечеството. Както знаете, отговорността за тези елементи осигурява много по-високо наказание, до смъртното такова.

Какво очаква страната и нейните граждани? Много скоро безсмисленото клане в Донбас ще спре и ще настъпи мир. Но какво ще донесе той?

Тези райони, от които хората трескаво се втурнаха към Донбас с фашистки лозунги и нацистки знамена, ще се окажат в много незавидно положение. В края на краищата, жителите на източните райони ще искат да чуят отговорите на много специфични въпроси: „Защо убивахте нашите деца? Защо се подигравахте с нашите съпруги, сестри и дъщери? Първо ги изнасилвахте, а после им изваждахте очите. В името на какво беше всичко това?! “
Времето на „веселбарските патриоти“ отива към края си. Дошло е време да се сложи край. Повярвайте ми, никой от палачите не иска да види срещу себе си миньорите и да чуе от устата им ужасните, но справедливи въпроси. Ще има и някои земни въпроси: „Къде са мебелите и техниката от дома ми? Къде сутиени и бикини на жена ми?“ Простете ми, но плячкосване на Изток, в действителност, стига до абсурда.
Вчерашните наказателни доброволци надават вой и веднага припомнят европейското свое минало. Трябвало възстановяването на „историческата справедливост“ и връщане към границите на 1939 година! „Ние душегубецът Сталин насилствено ни присъедини към Съветския съюз! Ние никога не сме го искали!“ – ще крещят. Повярвайте ми, покрай това ще започнат да се възползват и съседите на Украйна. Полша. Унгария. След тях Румъния, която в общия шум ще започне да предявява щения да и върнат територията на Бесарабия.

Кланът Рокфелер падна и официалния отказ от въглеводороди, по същество не е нищо друго, освен подписването на пълна и безусловна капитулация. Смятате ли, че Джон Кери (човекът на Рокфелер в администрацията на Обама) просто така долетя до Москва с един куфар, който отказа да изпусне от ръцете си?

Вътре в Съединените щати, ние вече виждаме ясни резултати от падането на клана Рокфелер – страната е почти на ръба на гражданско разделение. Каквото американските „експерти“ засяха през 80-те години на ХХ век до разпадането на Съветския съюз, тези плодове ще пожънат сега са в собствената си страна. Бардак и скандали навсякъде и на всички нива.
Предизборното състезание е в разгара си. При Демократите върви вътрешнопартийната разправия, Обама открито се изказа против г-жа Клинтън – поставена от Рокфелер. При Републиканците също всичко не по „славата на Бога“. Страната се пука по шевовете! Да, разбира се, на Кланът продължава да контролира „печатната машина“ за долари и може да се опитва да финансира тероризма в света, така че винаги да изнася своите проблеми навън. Но сега у тях проблеми са твърде много.
На тази вълна, на първо място в президентската надпревара в САЩ продължава мулти-милиардерът Доналд Тръмп. И си струва да го слушате. Той казва истината. Без ограничение, без двусмислие и позьорство, той говори открито за проблемите на американското общество и начините за тяхното решаване. Тръмп единствен заявява, че САЩ трябва да работят в тясно сътрудничество и да бъдат приятели с Русия. Той единствен заявява, че е необходимо да се спре политиката на глобална експанзия и Америка да съсредоточи цялото си внимание върху решаването на вътрешните проблеми на държавата.

Наближава края и на принудителната „ваканция“ на законния президент на Украйна Янукович. Сега е очевидно, че „бягството“ от страната в действителност е част от сложен геополитически сценарий.

Тази стъпка бе предприета, на първо място, като опит да се предотврати кръвопролитията в страната.
Но най-кръвожадните самозванци лакеи, добрали се до властта, не искаха да спрат, защото войната бе необходима на собствениците им. Сега, след победата на Путин в третата, невидимата война, на голяма е вероятността за връщането на Виктор Янукович обратно към Украйна. Ясно е, че нивото на доверие към него сред населението в момента е ниско, така че той ще се връща като временна технически фигура. Неговата задача ще бъде да възстанови реда в страната, съвместяването на населението и осигуряване на провеждането на предсрочни президентски и парламентарни избори в съответствие със закона. Но заедно с Янукович ще се върне и Микола Азаров – политик и професионал, готов да поеме ролята на кризис- мениджър и да приеме фактическото ръководство на Украйна. За тази цел, той има всичко необходимо: безупречна репутация, както и висока степен на доверие не само в Москва, но и в Западна Европа.
Последните изявления Азаров дават ясно да се разбере, че има сформиран екип от професионалисти, които вече са ангажирани с консултация на международно равнище относно разрешаването на вътрешната и външната криза. Те вече имат подкрепата на правителствата и влиятелни политици в много страни по света, както и представители на международните финансови кръгове. В действителност, връщането на Янукович за президент е изгодно предимно на самите украинци.

Международният валутен фонд (организацията е напълно контролирана от Рокфелер), който, чрез представителите на хунтата начело с Порошенко, завзе властта в резултат на въоръжена революция, фактически спонсорираше фашизма и украински нацисти. Спомняте си какъв „царски“ подарък направиха гаулайтерите на своите васали през декември миналата година?

Правилата за отпускане на заеми от МВФ е бил изменен, поради което стана възможно да се даде на Украйна нов транш. Това никога не се е случвало преди в историята на Фондацията! Така че, ако Янукович се върне, на Украйна няма да се налага да върне и стотинка от получените много милиардни заеми. Тъй като те са били дадени на измамници, които (отново) взеха властта в страната със сила. И тази точка е записана в „акт на капитулация“, който беше подписан от Рокфелер. Ще преглътнат и ни звук на възмущение няма да издадат. Така че украинския народ има за какво да помисли.

През първите две седмици на март тази година, по поръчение на от едно от дъщерните дружества на компанията „ПрайсуотърхаусКупърс“ бе проведено анонимно изследване на населението в Украйна, в което взеха участие 6438 респонденти от всички региони на страната, с изключение на Луганск и Донецк, където изследването не се извършва. Хората са подлагани на тест, който се състои от три въпроса.

Първият беше: „Кой бихте искали да видите следващия министър-председател на Украйна“ с предложени пет варианта на отговор: а). Тимошенко; б). Гройсман; в). Яресько; г). Азаров; д). Яйценюк. Резултати: 10.1%, 6.4%, 0.5%, 82.6%, 0.4% (!!!). Вторият е: „Кой бихте искали да видите следващия президент на Украйна.“ По това време, беше предложено четири възможности: а). Порошенко; б). Пинчук; в). Янукович; г). Турчинов. Резултати: 0.2% (!!!), 15,8%, 74,6%, 9,4% . Третият е: „ Бихте ли искали да се върне ситуация в Украйна на ниво 01.10.2013″ Трите възможни отговори: а). Да; б). Не; в). Трудно е да се каже. Резултати: 99.8%, 0.17%, 0.03%.

Цифрите говорят сами за себе си. Клиентите били шокирани от резултатите, които незабавно бяха класифицирани като секретни, и вероятно никой от тях никога не биха открил, ако в групата не влиза един от нашите анализатори. Възниква въпросът: защо хората в Украйна мълчат и страдат? В крайна сметка, резултатите от проучването отразяват реално настроението на украинците.

Отговорът на този въпрос е очевиден: Президентът ПоТрошенко (както го наричат в хората, Украйна) наистина не обича критика, никаква. Особено такава. И най-вече срещу себе си. Ето защо в Украйна се случват много странни събития, които приличат на репресиите на 1937. Само един случай на Юрий Павленко, който е осъден на 4,5 години за това, че той публично скъса портрета на „горещо любимия“ президент Порошенко. Ето защо хората са тихи, твърде е тежка ръката на „шоколадовия Пан“.

Свободата на словото в страната почти отсъства, процъфтява терора, напук на всички човешки ценности, включително и на конституционните права и свободи на гражданите. А в медиите процъфтява крещящо подкупа. Журналистиката като професия е почти унищожена, тъй като не са нужни обективни професионалисти, а такива, които да танцуват по поръчаната музика. Ето защо, в телевизията и във вестниците са набират послушници, готови и за една стотинка да продават себе си, но да разпространяват истерията навсякъде. В Украйна сега да бъдеш журналист е много по-унизително от това да търгуваш с тялото си.

Много скоро международния трибунал ще произнесе своята присъда, виновните ще бъдат наказани, страстите ще утихнат и човечеството чака в крайна сметка петдесет години спокоен живот, гарантирани от многополюсния свят.
Това е победата, която Путин спечели в третата световна, невидима война. И, за щастие, много дълго време човечеството отново ще чува възторжения възглас: „Да живее царят!“

Иван Яковлев
www.mpsh.ruГласувай:
7
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 2748999
Постинги: 2797
Коментари: 2221
Гласове: 3079
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31