Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2016 17:13 - ПОЗОР! ГЕНОЦИД СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТИ СЛЕД СКАНДАЛНОТО ПИСМО НА „ГРАНТОВИ СЪДИИ“, ПУБЛИКУВАНО В „АФЕРА“!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 933 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПОЗОР! ГЕНОЦИД СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТИ СЛЕД СКАНДАЛНОТО ПИСМО НА „ГРАНТОВИ СЪДИИ“, ПУБЛИКУВАНО В „АФЕРА“!

георги александровНа 1 март т.г. АФЕРА публикува: „ШОКИРАЩО ПИСМО НА СЪДИИ – АКО МАХНЕТЕ ЖУРНАЛИСТА, НЯМА ДА ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С НАС! НЯМА ЖУРНАЛИСТ, НЯМА ПРОБЛЕМ.“, публикация, в която извади на светло скандално действие на Съюза на съдиите по отношение на журналиста Георги Александров от сайта „Топ новини Варна“.
Същият ден Георги Александров в АФЕРА заяви позицията си по скандала: „ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ: СЪЮЗЪТ НА СЪДИИТЕ ДЕЙСТВА ПОДМОЛНО! ДОНОСЪТ СРЕЩУ МЕН СЪДЪРЖА ПЪЛНИ ЛЪЖИ! ДА СЕ ОПЛАЧАТ НА ЗАДОКЕАНСКИТЕ СИ МОРАЛНИ СЪБРАТЯ!“.

Моментално след публикацията на АФЕРА, на следващият ден – 2 март т.г., във варненския офис на сайта „Топ новини Варна“ пристигат Мустафа Мустафов – Управляващ редактор на „Топ Новини“ и Иванка Бедрова – главен редактор на сайта „Топ новини“ – СЪПРУГА НА ИВАН БЕДРОВ - за разправа с непокорния журналист Георги Александров.
Става ясно, че шефовете на сайта „Топ новини“ се изстреляли бързо към Варна, тъй като имало ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ С ТОВА, ЧЕ „АФЕРА“ БИЛА ПУБЛИКУВАЛА ШОКИРАЩОТО СКАНДАЛНО ПИСМО НА СЪЮЗА НА СЪДИИТЕ, АДРЕСИРАНО ДО РЪКОВОДЕЩИТЕ „ТОП НОВИНИ“.
Началниците на журналиста Георги Александров, вместо САМИ ДА ПУБЛИКУВАТ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО ПИСМО НА СЪЮЗА НА СЪДИИТЕ И ДА РЕАГИРАТ НЕЗАБАВНО НА НАТИСКА В НЕГО, КОЕТО БИ БИЛО РЕАКЦИЯТА НА ВСЯКА НЕЗАВИСИМА, ДЕМОКРАТИЧНА И ЧЕСТНА МЕДИЯ, решили, че имало „голям проблем“ с огласяването му в „АФЕРА“.
Към журналиста Георги Александров бил зададен абсурдния въпрос – упрек – давал ли си бил сметка какво причинявал на собственика на медията Николай Йонков, който бил болен?! Като че Александров е виновен за това, че недоволни от ИСТИНАТА, която е написал, съдиите му спретнаха безпрецедентно „сготвяне“, разчитайки на „храбростта“, „ненаведеността“ и „неслугинажа“ на шефовете на български медии.
Александров е контрирал началниците си – защо един месец те са укривали това писмо от него и само случайност е станала повод за да види той писмото, иначе касаещо личността му. „Демократичните“ шефове на Александров и колежката му Нели Дерали, която също е обект на „демократичния“ им геноцид, обявили, че „при това положение ние не можем да работим заедно“. „Уволнете ме тогава дисциплинарно!“, отговаря журналистът Георги Александров, при което чува: „“Не, няма да те уволним дисциплинарно, но ще бъдеш обикновен репортер и заплатата ти пада на минималната.“. Същото решение се отнася и до колежката на Георги Александров – Нели Дерали. На двамата журналисти е отнет достъпа до административния панел на сайта и до пощата на сайта.
Безапелационно става ясно, че журналистът Георги Александров е стъпкан, заради огласяването на БЕЗОБРАЗНО СКАНДАЛНОТО ПИСМО НА СЪЮЗА НА СЪДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗАРАДИ КОЛЕНИЧЕНЕТО НА МЕДИЙНИТЕ ШЕФОВЕ НА САЙТА КЪМ КОЙТО Е ОТПРАВЕН ОТКРОВЕНИЯ НАТИСК.
На Георги Александров е подсказано и КОИ ИМЕНА ОТ ВАРНЕНСКИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД „ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИ“. И ЧЕ „СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ТАБУ“, ЗА ЖУРНАЛИСТА. Това е „демократичната“ позиция и на Иванка Бедрова – съпруга на Иван Бедров!
На практика и на Александров, и на Дерали умишлено в момента се пречи да работят, въпреки че не са уволнени, като им е отнет достъпа до пощата и панела на сайта.
ТОВА Е ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ, КОИТО ИЛИ СА В ЦИНИЧНА СИМБИОЗА С ВЛАСТТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ И СЪДЕБНАТА И СИСТЕМА, ИЛИ НЕ СМЕЯТ ДА ГЪКНАТ И ВЛИЗАТ В РОЛЯТА НА СЛУГИ НА СЪЩАТА СИМБИОЗА, КОЯТО ИМ ОКАЗВА НАТИСК!
Сега доволни ли сте „грантови“ съдии от Съюза на съдиите в България?! „Стига вече!“, а? Лицемерно „Стига вече“ пред камерите, а отзад – там, където не се вижда – мачкане на неудобните журналисти.
„Грантови“ съдии и „грантови“ „медии“ в една „шпиц команда“. Позор.

Afera.bg



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5444936
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6810
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930