Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2016 18:11 - БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 2278 Коментари: 6 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. АКО НЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ ОТ ДЕМОКРАТИЧЕН СЪД, ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ НЕДЕМОКРАТИЧЕН ТАКЪВ!

imageНаправете Доган президент на България за да му благодарите!
Докъде може да стигне глупостта!? Това е въпрос на който аз нямам отговор, но съм виждал с очите си как човешки същества погиват от собствена глупост и пак не разбират какво се е случило. За шпиономаните искам да подчертая дебело, че най-страшното нещо за един шпионин е осветяването т.е. да се разбере, че работи за интересите на друга държава. И тук идва въпроса какъв агент на друга държава може да бъде политик!?

Реформаторския блок застана на страната на Местан и по дефолт видяха руски сценарий. Изведнъж се сещат, че Доган бил агент на ДС и по подразбиране е от КГБ. Нима Местан е различен!? От различни страни в очите им се протягат дългите ръце на турските специални служби, еврейските и разбира се дежурното ЦРУ. Манджата с грозде е сготвена!
Истината обаче е, че националната сигурност на България отдавна е пробита от влияние на чужди държави. Има съвременна „технология за влияние и придобиване на информация“, която не изисква такива сложни сценарии. Политиците са обикновени кукли на конци, артисти, мениджъри на фирми за продажба на илюзии. Те нямат нужното ниво да участват в сложни схеми и затова ги ползват за по-прости неща. Какво обаче ви говорят те на вас и защо, това е друга тема.
Имало е периоди в близката ни история, при които цели български правителства са изправяни пред съд за държавна измяна. Вие сте свидетели на юридически факт в контекста на който три български правителства трябва отново да бъдат съдени от справедлив съд! Не е лесно да кажа защо, но България вече е пред поредната национална катастрофа във всякакъв смисъл. Това умело се прикрива, но когато го разберете ще бъде твърде късно за реакция. При този сценарий всеки допринесъл за стигането до тук ще бъде намерен независимо в коя дупка на света си мисли, че се е скрил. Това не е проблем! Истинският проблем е да разберем всички, че в следствие на престъпни, антибългарски управления реализирани чрез фалшификации и измами България се намира на ръба на дълбока пропаст. Само крути мерки срещу мафията, предателите и недостойните за името българин, могат да спасят страната ни. И ако правят всичко възможно да не бъдат справедливо съдени от демократичен съд, ще бъдат съдени от недемократичен такъв! Не се съмнявайте в думите ми.
Природата не търпи празни пространства , а това е повече от справедливост…

imageНиколай Марков




Гласувай:
10



1. ok3223 - Времето не чака
05.01.2016 18:53
Историята казват, често се повтаряла като фарс.
ХА да видим, каква ще е нашата повторка, фарс или нещо друго ...
цитирай
2. ivo1 - Въпросът тук е: КОЙ и КАК би могло да ...
05.01.2016 18:56
Въпросът тук е: КОЙ и КАК би могло да стане?!?
цитирай
3. ivo1 - Не ПРЕД а след национална катаст...
05.01.2016 19:04
Не ПРЕД а след национална катастрофа и в момента е на АВТОПИЛОТ докато се сгромоляса! Армия,военна авиация и национална безопасност няма! Икономиката отдавна е срината и не работи! Да не говорим,че всеки момент Турция ще ни АНЕКСИРА! До това ни докараха продажните ни некадърни политици!
цитирай
4. dimat - Голям номер извъртяха на стадото Местан и Доган!
08.01.2016 22:37
Номера с "доброто" и "лошото" ченге.

И шараните налапаха въдицата - шараните от всякакви "разцветки".

Първо се осветиха противниците на Доган,като заеха страната на Местан.

Второ,втвърди се още повече твърдия Доганов електорат - зер,някои нещо бяха взели да се вземат на голямо.

Трето,И НАЙ-ВАЖНОТО,Доган успя само с един удар да постигне това,което не можа да постигне с цялата си ЛИЧНА ПАРТИЯ,за цели 26 години - да завладее "умовете и сърцата" на голямата част от така наречения,"български етнос".

Това се казва удар!

Утре може от същия този "народ",да бъде поканен и за президент,на бъдещия Турски вилает.

Какво щастливо и "дълбокомислещо" стадо!
цитирай
5. krumbelosvet - Съдът е невъзможен без военно поражение на кукловодите.
09.01.2016 10:54
А те са най-силни в света, все още. Пак ще повторя, че разглеждането на събитията в България без външните зависимости и безпрекословни принуди, такова разглеждане е празна работа. По-лошо от празно. Планини от изгубена мозъчна и физическа енергия. Брауново движение, удобно за управление от господарите. Няма виновен българин за това, което ни сполетя. Може ли адвокат или пожарникар да носи държавническа отговорност? Кой ги извади от ръкава си?
цитирай
6. bojinkata - А те са най-силни в света, все още. ...
09.01.2016 11:00
krumbelosvet написа:
А те са най-силни в света, все още. Пак ще повторя, че разглеждането на събитията в България без външните зависимости и безпрекословни принуди, такова разглеждане е празна работа. По-лошо от празно. Планини от изгубена мозъчна и физическа енергия. Брауново движение, удобно за управление от господарите. Няма виновен българин за това, което ни сполетя. Може ли адвокат или пожарникар да носи държавническа отговорност? Кой ги извади от ръкава си?

Спор няма! Така е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5442493
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6809
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930