Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2015 18:28 - Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно – II 13/04/2015
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 851 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно – II
13/04/2015


 Твърде много хора …  -Химтрейлите са  „всеобхватно зло“, – казва Юрий Лир.  – Така например, никой не е анулирал програмата за  обезлюдяването на Земята до „минимално разумно ниво“, споменато в „заповедите“, издълбани на  прословутите „скрижали на   Джорджия.“ За да разберем това трябва да се върнем назад във времето – в средата на 1960-те години. Тогава световният елит разглежда дългосрочна перспектива за  развитие на човечеството като цяло, както и възможността за обезпечаване на абсолютна власт над световните финансови и природни ресурси на Земята.

И „силните на деня“ (надполитически фигури с огромна власт, финанси и контролирани медии)  правят сериозни заключения.  Още през 1966 г. в САЩ за първи път е публикуван официален документ, въз основа на който се предлага да започне работа по създаването на технологията на контролираната атмосфера – предшественикът на «Cloverleaf».  „Тогава започват обширни експерименти в най-тайните центрове в САЩ – Base Daguey и във Форт Детрик (основна военна лаборатория за изследване и производство на бойни вируси и патогени).

Към днешна дата се знаят имената на повечето учени, които са участвали в тази програма. Някои от тези учени са участвали в програмите с най-високо ниво на секретност, включително и взаимодействие с неземна цивилизации. Но това е друга тема …

Днес едва ли някой не знае за теорията на „златния милиард“ – намаляване на населението на света, на базата на много точни изчисления: колко хора планетата може да изхрани  и с какви ресурси разполага. В „златния милиард“ има  представители на САЩ, Канада, Австралия, Япония и Западна Европа.

За да този един милиард са достатъчни  още  два – хора „втора класа“ от  трети страни, които да служат  на световния елит. Отдавна е приета дългосрочна програма за намаляване на населението на планетата и, разбира се, как да се контролира. Това не е теория на конспирацията.  Всичко е на повърхността! Просто човек трябва  да бъде в състояние да мисли, да анализира, да сравнява факти …

Между другото  понякога ме питат защо няма новини от летището в Рига? В крайна сметка от там излитат летящите цистерни  – огромни самолети на  базата на „Боинг“. Първо, ние получаваме информация от летищни работници, които, по очевидни причини, няма да бъдат цитирани в медиите.

Те разказват за  „странни варели“, които се товарят в такива въздухоплавателни средства, за  специфични самолети на известни търговски авиокомпании, които летят по маршрути за разпръскване на химтрейли. Второ, никой от местните работници няма отношение към споменатите програми за международни отношения, всичко е под надзора на не латвийски  структури, страната ни осигурява само външна „защита“. Но въпреки тази секретност нищо не може да  се скрие ..

Как да се предпазите?



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5420704
Постинги: 3616
Коментари: 5918
Гласове: 6780
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930