Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2015 22:35 - ВУЧКОВ РАЗМАЗА МОРАЛНО БОРИСОВ.
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 3043 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ВУЧКОВ РАЗМАЗА МОРАЛНО БОРИСОВ. ВУЧКОВ СИ ОТИВА. БОРИСОВ СИ Е ТУК И СИ Е ВСЕ СЪЩИЯТ. ОСТАВАТ ДА МЪРСУВАТ ШЛЯКАНИ ЗАДНИЦИ, КОИТО СА ГОТОВИ ДА ЛИЖАТ ПОДМЕТКИТЕ НА „ЕДИНСТВЕНИЯ“

ВЕСЕЛИН ВУЧКОВТрета плесница. Вучков размаза морално Борисов при Сашо Диков
Леле, що стана?! Месеци наред укорявахме Веселин Вучков, че е „мишка“ и се гъне пред Бойко Борисов. Трябва с радост да признаем, че сме подценявали този ИСТИНСКИ МЪЖ, КОЙТО НЕ СЕ ПРАВИ НА МАЧО ОТ МАХАЛАТА, НО ИМА МЪЖЕСТВОТО И ДОСТОЙНСТВОТО ДА ЗАЯВИ: „ТАКИВА КОМПРОМИСИ НЕ ПРАВЯ!“. Бог да пази България, щом като образовани, честни и достойни мъже като Веселин Вучков си тръгват от управлението, а в него остават да мърсуват „шлякани задници, които са готови да лижат подметките на „Единствения““.

Трета плесница. След като подаде оставка – първи шамар, след като заяви, че напуска парламента – втора плесница, Веселин Вучков зашлеви мегаломанското самочувствие на Бойко Борисов в култово интервю пред Сашо Диков в Нова тв. Вучков отсече – „Лазаров и Писанчев олицетворяваха модела, срещу който се борих две години. Никога не съм правил ченгеджийски номера. Ченгеджийски номер беше „Костинброд“, ченгеджийски номер беше атаката срещу общинския съветник Орлин Алексиев, което бе удар срещу г-н Борисов.“, изстреля вдъхновено В.В. „Лазаров можеше да дискредитира реформите. Борисов не искаше да го смени, а според мен това е абсолютно задължително“, отсече Вучков.
„Лазаров и Владимир Писанчев олицетворяват един модел, срещу който ние в ГЕРБ сме се борили. Аз не можех да обясня как ще правя реформа с лица на модела Христо Бисеров, Цветлин Йовчев, Владимир Писанчев, Светлозар Лазаров. Аз не мога да бъда част, фрагмент от модел, който съм критикувал. Дори и в най-тъжните си и зловещи сънища не съм сънувал, че мога да подкрепям този модел. Немахането на тези хора от този модел дисредитираше мен, а и политическата сила, която ме е излъчила!“.
„Моделът „КОЙ“ трябва да се разгради. Развинтени са само първите гайки. Аз съм привърженик на силните реформи, не толкова на сложните концепции.“, каза Веселин Вучков. „Сега е време за реформи, не за ченгеджийница.“. „Срещата на 26 февруари, четвъртък, с майката на Емил Шарков преобърна нещата. Появиха се още импулси за оставка. Преди година казах от трибуната на парламента на г-н Лазаров, че от морални съображения трябва да си подаде оставката.“, отсече министърът.
„От 24 февруари премиерът не намери време да се срещне с мен – петък, събота, неделя, понеделник, вторник, сряда… Причината за оставката ми беше съпротивата на премиера срещу промените и недоверието му към мен.“, призна Веселин Вучков. „Не участвам в никакви съзаклятия.“, заяви министърът в оставка. Веселин Вучков напълно потвърди информацията, която първи и единствени публикувахме час след оставката – че Борисов е уговарял Вучков да я оттегли. „Имахме кратка среща с премиера и той пожела още веднъж да изложа мотивите си. Тогава той ми каза дали не мисля, че ще е по-добре да си оттегля оставката.“, разказа Вучков.
Веселин Вучков се отърва от кошмара да е министър при един самовлюбен премиер, който за разлика от него не може да каже – „позицията ми беше последователна“. Изглежда обиден, огорчен, омерзен. Обаче Вучков е романтичен наивник, ако смята, че след отстраняването на Лазаров и Писанчев ще стартират истински реформи в МВР, в сектора за сигурност изобщо. Румяна Бъчварова, която гледка Бойко Борисов в устенцата сякаш чака оттам да паднат „реторични жълтици“, ли ще ги направи?!
Проблемът е Схемата „Борисов“ – проблемът е премиерът, който го играе „президент“. Проблемът е Бойко Борисов, който не иска никакви реформи. Махна Лазаров и Борисов след безпрецедентен натиск, след публична саможертвена акция на достоен български университетски преподавател, който не е учил в „курсове за министър“. Проблемът е в народа, който също не иска никакви реформи, докато не му бръкнат в джоба. Вучков си отива. Борисов си е тук и си е все същият. Всекиму неговото.
www.bgsniper.com
http://afera.bg/%D0%B2%D1%83%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D1%83%D1%87%D0%BA%D0%BE.html



Гласувай:
5



1. zaw12929 - казано. . . точно, така е, но това е ...
10.03.2015 18:17
казано... точно, така е, но това е ТОЙ не дава другиму да решава този стил харесват хората, щом го избират
цитирай
2. bojinkata - Харесват Го простите хора - ТОй си го ...
10.03.2015 21:23
Харесват Го простите хора - ТОй си го каза - Аз съм прости и вие сте прости, та се разбираме! Ама какво печелят тези прости хора от това - нищо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5424726
Постинги: 3619
Коментари: 5934
Гласове: 6787
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930