Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2015 22:01 - Рептилиите срещу човечеството
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1956 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Те планират да създадат невероятен хаос, използвайки в целия свят най-мощните техники за манипулиране на съзнанието, които се наричат  проблем-реакция-решение.

Вие създавате проблем, получавате отговор от страна на обществеността от типа на  „нещо трябва да се направи“, а  след това предлагате решения, които сте искали  първоначално да приложите. Ако трябва да се приложи глобално решение, трябва да се създаде световен проблем. Забелязвате ли такива признаци?

Въпросът е и в това, че вибрацията на планетата се повишава, и за тези, които могат да променят своята форма, им става все по-трудно да остават в човешката си форма. Тези влечуги са обсебени от идеята и са все по-близо до нея,  да реализират свои  институции за контрол и да поставят чипове на хората. Те знаят, че вибрацията на планетата ще достигне такава  скорост, при която да удържат човешката си форма е просто невъзможно, каквото и да се  предприеме.

И тогава най-накрая ще видим, че нашата планета е контролирана от рептилии. Те вече не могат да се скрият. Но докато настъпи това време, те трябва да свършат много работа, и най-вече – да формират  световна  армия (? нещо да ви напомня) и да промиват мозъците на хората. Човешкият  контрол над живота  на Земята – да се изключи“!

Истината е, че ние сме манипулирани.

Честно казано, към информацията  за рептилиите е нормално всеки разумен човек да се отнася с голяма  доза скептицизъм, но за това, че светът се управлява от група свързани лица, има  налице достатъчно доказателства.

Структурата на глобалния контрол – това е пирамиди вътре в други пирамиди. Подобно на куклите-матрьошки, една кукла вътре в друга. Която и  организация да разгледате, вие ще видите, че тя е изградена на принципа на пирамидата. Стоящите  на по-ниските нива на пирамидата често нямат представа с какво се занимава организацията като цяло.

Те изпълняват своята работа и се връщат обратно вкъщи всеки ден, без да знаят как това, което правят, е  свързва с труда на другите, и прераства в нещо по-зловещо. Само малка част  на върха знае истината.

Така, малко хора могат да управляват хиляди в организацията за изпълнение на плана, за съществуването на който тези хиляди дори не знаят. Това е глобална схема, с която се контролират милиарди.

И сега пак за рептилиите … Трудно е, разбира се, да се повярва във възможността за съществуването на „нечовеци“, но това, което наистина се случва в нашия свят, е  съвсем ненормално и не е напълно ясно, почти като фантастика.

Интервюто на Айк  хвърля светлина върху много неща. И най-важното, в което е успял Айк – светът се замисли. Поддръжниците на неговата гледна точка сериозно се замислят за Новия Световен Ред.

В тази връзка е забавно да се спомене един интересен  „момент.“ Не толкова отдавна по една  руска  телевизия бе показан филм за това как след Втората световна война, КГБ търси палачи  измежду помощниците на   нацистите, „загубили се“ в родината си след отстъплението и победата над врага.

Един от полицаите, който е опожарил не едно село в района на Смоленск, КГБ  заловя чак  през 80-те години. Но изведнъж за него започват агресивно да се застъпват Рейгън и Тачър! Как така?

Говорителят казва: спасяват свой агент. Както се вижда от  снимките на този палач, на лицето му  е   ясно видима характерната за хората – рептилии, според класификацията на Айк, сянка –  абсолютно същата като на снимките, представени в книгата му! Следователно може да се приеме,  че предателят не е просто агент, а е  свързан със  защитниците си по родствена линия.

Затова не е изненадващо, че много поддръжници на фюрера, включително „висококвалифицирани специалисти“ от Дахау и други лагери на смъртта, благополучно се преместват в чужбина, където си живеят добре и продължават да се занимават с „научна“ дейност. Анклавите на рептилските роднини са надеждна защита.

„Човеко-рептилиите“ са се установили в „безопасни“ страни от двете страни на Атлантическия океан (това предполага наличие на международен център/щаб на „чуждите“). Следва да се отбележи, че тези държави са  станали икономически развити благодарение на външна намеса.

Рептилиите, които практически са превзели  планетата, са виновниците за разрушенията по света и нарастващата пропаст между бедни и богати.

(„Anonymous“: 0.1 % богаташи водят война срещу останалите 99.99 %, Планетата Земя: Богатите забогатяват с 500 хиляди щатски долара в минута Богаташите са неограничени в жестокостта си Световното богатство все по-жестоко се контролира от богаташите )

Те разделят и владеят. Днес техни „представители“ са сред всички човешки раси, и въпреки хаоса в международните отношения, политиката е строго регулирана. Благодарение на умелото манипулиране чрез  религиозни, морални и политически доктрини, се „заместват“ всички справедливи искания и се насочва „справедливият“ гняв  накъдето трябва.

Например, през Средновековието е функционирал  план „езичество-ерес“ – „кръстоносен поход“, а  в наше време – „джихад- тероризъм“ – „антитерористични войни“.

Методите практически не са се променили. Такъв  „дуализъм-радикализъм“ помага на рептилиите да укрепват и разпространяват своята власт на планетата.

Световното господство, новия световен ред, всеобщо робство, властта на злото, властта на тъмнината, властта на смъртта и черната чума … Колко пъти през хилядолетията от устата на поети, пророци, учители, хората са чували за подобни  цели и стремежи?

За завладяване на света са  мечтали още атлантите. И макар в „Диалозите“ на Платон, „Тайната доктрина“ на Блаватска, „Атлантида“ на Донли, а също и Толкин,  да не се говори изрично за  „кралете – дракони“, то тенденцията е ясна: който може да „чете между редовете“,  лесно ще открие паралели с тезите  на Айк.

Убедително да опровергае Айк,  все още никой не е успял. Независимо от факта, че го критикуват злобно, много и често.

Първа част: Рептилиите срещу човечеството



Гласувай:
5



1. kunkata - това е страшното
08.02.2015 23:20
А всичко друго е само проява на наличието му.
Защо човечеството спи?
цитирай
2. bojinkata - Защото СММ си вършат добре работ...
08.02.2015 23:44
Защото СММ си вършат добре работата! И става въпрос за унищожаване на 7 милиарда - не е лесно, но работата продължава - войни, химтрейлс, болести/ваксини/, глад и тн........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5388940
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031