Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2015 21:43 - Бойко Борисов: България спазва стриктно задълженията си по отношение на бежанците
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 346 Коментари: 0 Гласове:
1



 Бойко Борисов: България спазва стриктно задълженията си по отношение на бежанците
Армията няма да бъде изпратена на границата, това не е обсъждано, казва премиерът по време на днешното заседание на правителството (Стенограма от заседанието на кабинета)
Публикувано: 7 ян. 2015, 17:14 |


България спазва стриктно задълженията си по отношение на бежанците Въпросът е, че те трябва да преминават през официалните контролни пропускателни пунктове, за да можем да се погрижим за тях по най-добрия начин, коментира министър-председателят Бойко Борисов по време на днешното правителствено заседание.
В изказването си премиерът  подчерта, че кабинетът никога не е обсъждал вариант армията да бъде изпратена на границата, а само различни начини за оказване на логистична подкрепа на служителите на МВР.
 Ето и пълния текст на обсъждането по тази точка от дневния ред днес:



ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ: Господин премиер, уважаеми колеги, няколко думи най-малко предвид факта, че тази точка беше внесена вчера в екстремно бърз режим.
Само да напомня, че на 17 ноември миналата година ние одобрихме проекта на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“. Това е минало едно разглеждане в службите на Европейската комисия и колегите са съгласували текста на програмата. 
Сега трябва да приведем самото Споразумение за партньорство в съответствие с това, което е предвидено в програмата, за да бъдат двата документа кохерентни, да не си противоречат, което е по-скоро технически въпрос, доколкото програмата е минала целия предвиден етапен ред, съгласувана е в работна група.
Казах, че Европейската комисия е съгласна с текста. Имам уверението на колегите от Генерална дирекция „Регионална и урбанистична политика“, че ако ние днес скачим в системата „ЕСЕССИ“ променения вариант на Споразумението за партньорство, можем да разчитаме програмата да бъде одобрена официално в следващите дни и дори уверението, че ще можем да ползваме аванс за 2015 година, което безспорно е от полза за всички, най-вече за малките и средни предприятия.
Благодаря.

БОЙКО БОРИСОВ: Приемаме точка 16.
В този ред на мисли, от нашите апокалиптични представи и от това, което очаквахме, че ще имаме големи загуби, към момента се очертават само към 25 милиона евро България да загуби, което е абс.........................
http://www.blitz.bg/news/article/312335

Не четох всички глупости на  тези родоотстъпници! Който иска да ги чете! Но заплатите им се плащат от бгнародът, а не от брюксел!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5423219
Постинги: 3617
Коментари: 5924
Гласове: 6786
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930