Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2014 20:46 - ЕКСЛУЗИВНО! СКАНДАЛА МЕЖДУ БСП И ДПС ЗАРАДИ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 645 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЕКСЛУЗИВНО! СКАНДАЛА МЕЖДУ БСП И ДПС ЗАРАДИ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ! СТАНИШЕВ СЛАГА НА МАСАТА НА ДОГАН ВСИЧКО ЗА ЙОВЧЕВ. ДНИ ПО-КЪСНО ЦВЕТЛИН & ЯНКИТЕ ПРЕЦАКВА И СОКОЛА.
Публикувано на 09.06.2014 / 19:29 ч. от afera
АФЕРА разкри канавата на разтрисането на политическата ситуация у нас и скандала между БСП и ДПС, който доведе до позицията на ДПС за предсрочни парламентарни избори. Още от първия ден на правителството „Орешарски“ АФЕРА многократно предупреди, че именно фигурата на Цветлин Йовчев ще торпилира това правителство. Преди Лютви Местан да обяви позицията на ДПС за предсрочни избори е имало среща между Сергей Станишев и Ахмед Доган. Основният препъникамък на тази среща е била темата „Цветлин Йовчев“. Станишев е поставил на масата пред Доган шокиращи факти за Цветлин Йовчев, включително касаещи обвързаности чрез фирми и договори с „Южен поток“. „Който и да е друг, дайте, само да не е Цветлин Йовчев!“, категоричен е бил Станишев. Доган обаче до финал е стоял зад Йовчев: „Той е поел ангажименти“. Дни по-късно точно чрез американците Цветлин Йовчев прецаква и Сокола.

На срещата с Доган Станишев е предоставил скандални и шокиращи факти и данни за преплетките на Цветлин Йовчев, разказал е на Доган и за обвързаностите му с фирми и американски интереси, както и такива, касаещи „Южен поток“.

Станишев е поставил на масата и разкрития, които касаят Цветлин Йовчев и като вътрешен министър, които меко казано са шокови и тепърва ще излизат в публичното пространство.

Залогът е бил именно „главата“ на Цветлин Йовчев.

„Дайте някой друг, който и да е, само не Йовчев!“, категоричен е бил Станишев, научи АФЕРА от свои брилянтни източници.

Доган обаче е отвърнал, че продължава да стои зад Йовчев и че „той е поел ангажименти“.

Така се стига до разлома. Станишев е бил безкомпромисен, Доган също – и двамата на различни позици обаче по отношение на Цветлин Йовчев.

Веднага след тази гореща среща, идва пресконференцията на Лютви Местан с оповестяването, че ДПС е за предсрочни избори.

Станишев отново дава „глътка въздух“ на Местан с „бля-бля“ позицията за „задължително гласуване“, въпреки че е ясно, че това няма как да се случи на предстоящите избори, тупайки топката.

И докато политическата ситуация се нажежава и медиите истерично гърмят, плъзгайки се по лайсната, без да имат представа за истинския конфликт, Цветлин Йовчев прецаква и самия Доган с „пласмента“ с американските конгресмени, след срещата с които Орешарски се изцепва за „Южен поток“.

Според брилянтните източници на АФЕРА Орешарски е бил притиснат от „амерканската цветлинйовчева компания“, че наяве ще лъснат договори на фирми, в които прозира и негово лобиране. Включително и с „Газпром“.

Делян Пеевски също е прецакан, както и ДПС, а на-вече Ахмед Доган, който докрай е смятал, че с Цветлин Йовчев може да се говори мъжки.

Така Йовчев, за когото АФЕРА далеч преди да стане вицепремиер и вътрешен министър, че е в пряка „американска зависимост“, моделира и последните събития около „Южен поток“.

Духът обаче вече е излязъл от бутилката и тепърва ще лъсват „флашки“ с договори, включително и за „лоялната“ дейност на Цветлин Йовчев.

Още от първия ден на това правителство, АФЕРА написа, че яко някой го свали от власт, това ще е Цветлин Йовчев. Човекът, който бе симетрично пласиран към ГЕРБ /Борисов/ и ДПС /Доган/, прецаквайки Станишев и БСП, предавайки покрай „Южен поток“ и Сокола, на практика връща Бойко Борисов на бял кон.

Разбира се с участието на американските специални служби.

Afera.bg
http://afera.bg/razsledvania/62633.html

Съсела няма какво да плаче на рамото на Доган. Той постави Йовчев на този пост! image



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5389825
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031