Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2014 22:23 - EКСКЛУЗИВНО! ВИЖТЕ ПОТРЕСАВАЩАТА ОПЕРАТИВНА РАЗРАБОТКА ЗА АРЕСТУВАНИЯ МИТНИЧЕСКИ ШЕФ НА СВИЛЕНГРАД!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1429 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
EКСКЛУЗИВНО! ВИЖТЕ ПОТРЕСАВАЩАТА ОПЕРАТИВНА РАЗРАБОТКА ЗА АРЕСТУВАНИЯ МИТНИЧЕСКИ ШЕФ НА СВИЛЕНГРАД!
В схемата са завързани ГЕРБ, БСП, бившият шеф на Митници – Танов и куп други „герои”: „Относно придобита информация , касаеща организирана престъпна група (ОПГ), съставена от лица, работещи в системата на Агенция „Митници”, на митнически пункт ГКПП „Капитан Андреево” и митница „Свиленград”, създадена с цел генериране на финансови средства за личното облагодетелстване на участниците в нея , извършвала от създаването си и извършваща към настоящия момент следните престъпления.”

Преди дни АФЕРА публикува материала

ЕКСЛУЗИВНО! СКАНДАЛНИ ВРЪЗКИ НА ШЕФА НА ОД-МВР – ХАСКОВО. ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ДА ОТГОВОРИ ЗАЩО Е ПОКРИВАЛ КОНТРАБАНДНАТА СХЕМА НА ЗАДЪРЖАНИЯ ПО СИГНАЛ НА DEA МИТНИЧЕСКИ ШЕФ!

Информацията, която ще прочетете по-долу е потвърждение на онова, което изнесохме в публичното пространство, като материала на АФЕРА акцентира обаче върху НАСТОЯЩАТА СИТУАЦИЯ.

Сайтът www.zadkulisite.com публикува оперативна разработка, в която лъсва организираната престъпна група, в която главно действащо лице е арестувания митнически шеф на Свиленград Георги Георгиев. Разработката визира период 2009 – 2013 година. Кой е тогава на власт, не е трудно да се сетите.

Днес Георгиев остана в ареста с мярка задържане под стража. Георгиев е с повдигнато обвинение за държане на наркотични вещества в особено големи размери, по поръчение на организирана престъпна група.

В редакцията на zadkuliste.com беше изпратена оперативна разработка, която описва в детайли организираната престъпна групировка, в която като тартор е посочен именно зам.-шефът на митница Свиленград Георги Костадинов.

„ДОКЛАДНА ЗАПИСКА

Относно придобита информация , касаеща организирана престъпна група (ОПГ), съставена от лица, работещи в системата на Агенция „Митници”, на митнически пункт ГКПП „Капитан Андреево” и митница „Свиленград”, създадена с цел генериране на финансови средства за личното облагодетелстване на участниците в нея , извършвала от създаването си и извършваща към настоящия момент следните престъпления:

- укриване на митнически налози при внос от Р.Турция (акцизи,ддс и мито) в особено големи размери.

- контрабанда на акцизни и маркови стоки при внос от Р.Турция в особено големи размери.

- изнудване(рекет) на физически и юридически лица , пряко зависими и попадащи под контрола , в качеството им на държавен контролен орган , на участниците в ОПГ(спедитори и спедиторски фирми опериращи в района на ГКПП и обслужващи Турски и Европейски контрагенти , шофьори на преминаващи през пункта камиони , бусове , автобуси и леки коли).

1.Описание на структурата и дейността на горецитираната ОПГ:

1.1. Мястото на действие на ОПГ е в района на митнически граничен контролен пункт ГКПП „Капитан Андреево”,където почти всички участници работят като служители на Агенция „Митници”.ОПГ действа под настоящата си форма(с настоящите си членове) от около минимум четири години.

1.2. Поименна идентификация и професионална характеристика на членовете – структура.

Организатор и ръководител на ОПГ е лицето Георги Костадинов Георгиев,в момента служител в агенция „Митници” на длъжност и.д. Началник митница “Свиленград”.

Георги Костадинов Георгиев,родом от гр.Свиленград е в системата на митниците от над петнадесет години,като през последните поне пет години е заемал поста зам.Началник митница „Свиленград”.Блестящ с интелектуалните си качества той е изградил стройна организация от доверени нему „приятели” – колеги(всички те са от гр.Свиленград),с цел осигуряване на лична финансова облага от всяка една дейност касаеща контролните функций на служителите на Агенция „Митници” на пункта.

Всички тези „приятели” през годините назад,а и до момента, са на.............................................

[url]http://afera.bg/razsledvania/61823.html[/url]

Ето къде са парите за пенсии и социални!!!



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5420009
Постинги: 3615
Коментари: 5910
Гласове: 6779
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930