Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2014 21:03 - ЕКСЛУЗИВНО! ШЕФЪТ НА ОД НА МВР –БУРГАС ПОИСКА РУШВЕТ. ДАДОХ МУ 20 000.
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1239 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЕКСЛУЗИВНО! ШЕФЪТ НА ОД НА МВР –БУРГАС ПОИСКА РУШВЕТ. ДАДОХ МУ 20 000. СМАЧКАХА БИЗНЕСА НИ, РЕКЕТИРАЙКИ НИ ДА ВНАСЯМЕ „ГАРАНЦИОНЕН ФОНД” ЗА ГЕРБ! Публикувано на 31.03.2014 / 18:32 ч. от afera  

 

imageВ редакцията на АФЕРА се получи писмо от Мария Кузманова, което публикуваме дословно. То е пореден сигнал срещу шефа на вътрешната дирекция на МВР – Бургас Милен Димитров, който бе назначен от Цветан Цветанов и ГЕРБ, и който НЕ Е ПИПНАТ ОТ СЕГАШНИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ! АФЕРА настоява незабавно вътрешният министър Цветлин Йовчев да обясни защо продължава да държи на поста шеф на ОД на МВР – Бургас – лицето Милен Димитров!

Ето какво ни пише Мария Кузманова:

До преди пет години имахме проспериращ бизнес, живеехме спокойно и нормално. Всичко рухна, когато ГЕРБ дойде на власт и Милен Димитров стана шеф на ОД МВР Бургас. Тъй като отказахме поискания чрез Николай Филипов рушвет или просто рекет, попаднахме в графата “неудобни”.

Много бързо, посредством поръчкови ревизии, запори на сметки и сплашване на контрагенти, бизнеса ни бе отнет, а семейството смачкано.

Чрез поставено лице на Милен Димитров ни бяха предложени няколко оферти за работа, като за всяка искаха да внасяме “гаранционен фонд” в касата на ГЕРБ.

При поискан откровен рушвет лично за Милен Димитров ние отказахме да платим. Два дни след това в семейния ни дом, в дома на майка ми и в офиса на фирмата влязоха на обиск.

Съпругът ми беше обвинен в лихварство, пране на пари и данъчни престъпления. Престоя четири месеца в ареста.

При задържането му се появи отново поставено лица на Димитров и ми обясни, че за да улесни престоя в ареста и тъй като съпругът ми е на 62 години, и за да не му се случи нещо ми поискаха и дадох в ужаса си 20 000 лв. Бяха занесени лично на него!!

Когато съпругът ми излезе от ареста, си поискахме дадените в “гаранционния фонд” суми. Бяхме заплашени, че десет човека ще дадат показания срещу него за лихварство. Така и стана.

В момента е осъден на две инстанции в Бургас за лихварство единствено на базата на свидетелски показания! От както е в служба БОП Бургас, Димитров е лична охрана на Николай Филипов, както физическа, така и в бизнеса. Благодарение на това над Филипов до ден днешен е разпънат чадър. Единствено г-жа Валя Ахчиева се осмели да задава неудобни въпроси.

По времето на ГЕРБ тандема “полиция и кмет, съд и прокуратура” беше непробиваема машина са рекет и смазване на хора.

Все още Филипов е охраняван от действащи служители на БОП  Бургас. Имотното състояние на Милен Димитров е завидно за държавен служител. В града се говори упорито за шест апартамента!!! Въпреки многото сигнали до инспектората на МВР от адвокат Мутафчиева, която ни представлява по многото дела, отговор и ефект няма.

Спестила съм много подробности около делата и самото разследване, за да не Ви отегчавам. Ако имате интерес съм готова да ги предоставя.

Заради машинациите на този Милен Димитров живеем под наем и всички вкъщи сме на лекарства. Нямам какво да губя. Разчитам на Вас да продължите с разследването си.

Пропуснах да Ви напиша, че подставеното лице на Милен Димитров /този, който събираше „гаранционните фондове” и му предаде въпросните 20 000 лв./беше осъден в съкратено производство за измама в особено големи размери. Името му е Павлин Петракиев. Има и друга присъда за измами.

Та по това дело има доказателства за многобройни срещи и смс-и между Петракиев и Милен Димитров.

В същото време Петракиев е основен свидетел срещу съпруга ми!

Мария Кузманова”

Afera.bg





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386810
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6717
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031