Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2014 21:16 - ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ 125-126
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1147 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.03.2014 21:17


ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ
Оригването, подуването на корема и образуването на много газове са признаци на нарушено храносмилане. Какво се е случило? Оригването представлява движение на газовете нагоре. То се дължи на мехурчета газ, създаващи напрежение. Вашето тяло не произвежда газове! Газовете могат да се произвеждат само от бактерии. Заключението е, че в храносмилателния ви тракт (стомах и черва) се развиват бактерии, което не трябва да се допуска. Вероятно е това да са обикновените чревни бактерии: Salmonella, Shigella, E.coli, Bacteroides fragilis.
Може би ще поискате да ги идентифицирате преди да ги унищожите със зепера. Можете и да пометете всички бактерии и вируси с честотния генератор. Положителният ефект ще се почувства за часове, въпреки че за окончателното прочистване на газовете могат да се необходими още няколко дни. Salmonella и Bacteroides fragilis са две бактерии, които се хранят с жлъчка и могат да минат без кислород, поради което често се намират в черния дроб. Bacteroides вероятно се отделят от техния гостоприемник, Ascaris. Салмонелите идват вероятно от нестерилни млечни продукти.
Ако имате чревни проблеми с храносмилането или болки в корема, веднага започнете да кипвате всички млечни продукти. Спрете да консумирате такива млечни продукти, които не могат да бъдат обработени топлинно: сандвичи със сирене, йо-гурт, сладолед. Топлинната обработка продължава 10 секунди. Бактериите се намират в черния ви дроб, защото той се е опитал да ги отстрани от кръвта и лимфата ви, за да ги убие с помощта на жлъчката. Вместо това те са започнали да се хранят с нея. Доказателство за това е промяната на цвета й от зелен в кафяв. В резултат всеки път, когато черният дроб изпраща жлъчка в червата, там попада и популация от бактерии. Червата се превръщат в гъмжаща от бактерии маса, изпускаща мехури от въглероден двуокис, серен двуокис, сероводород и въглероден окис. Някои от тези газове са твърде токсични.
Помогнете на черния си дроб да изхвърли този свръхтовар от бактерии като правите чернодробни прочиствания докато цялата жлъчка стане ясно зелена. Това се разбира по тъмно кафевия цвят на изпражненията. Без участието на зеления цвят на жлъчката изпражненията са светло кафеви, жълти или оранжеви! След спиране консумацията на замърсени храни, унищожаване на бактериите и прочистване на черния дроб, храносмилането се нормализира.
Разбира се, доброто храносмилане е възможно при производството на достатъчно стомашна киселина и чревни ензими. В противен случай несмляната храна отива за храна на бактериите, които това и чакат.
Хората с хронични храносмилателни проблеми често имат и отлагания на олово, кадмий или живак в червата! В известен смисъл това е добре. Вашето тяло е складирало токсините в червата, предотвратявайки по този начин навлизането им в жизнено важни органи. Лошата новина е, че те могат да сложат начало на чревна болест. Токсините в червата пречат на Имунната система (тук има струпвания от бели кръвни клетки, наречени Пайерови плаки) да изяжда „лошите" чревни бактерии. Може би и „добрите" бактерии намират червата ви за твърде токсични, за да живеят в тях. Прочистете зъбите си. Изследвайте водата в дома си за наличие на олово и кадмий. Продължавайте с чернодробните прочиствания и след като оздравите начина си на живот. Дръжте високо летвата — плоско коремче, което чувствате енергично и без газове.
Стомашната болка и хиаталната херния са също храносмилателни проблеми, но тях разглеждаме под рубриката „болка" (Виж още „Болка в долната част на корема", и „Апендицит").
Алън Барт бе дошъл с двете си момчета. Едното от тях имаше много чувствителен стомах и лош апетит. Не искаше да яде нищо друго освен сладкиши и пържени картофи. Шестнадесет годишният пък имаше болки, заради които не можеше да спортува. Бащата имаше проблеми със сливиците, които се подуваха след пиене на мляко. Проблемът бе очевиден. Млякото, което пиеха, бе замърсено със Salmonella и Shigella, което при бащата причиняваше проблеми с гърлото, при единия син, проблеми със стомаха, а при другия, болков синдром. Решението бе в преваряване на млякото, невнасяне на сурово пилешко месо в дома (източник на салмонели) и спиране консумацията на йогурт и сирене. Имаше следи от олово в питейната вода и ванадий във въздуха на дома им, говорещ за просмукване на газ. Те всички бяха силно опаразитени. Здравето на цялото семейство се подобри, когато проблемите бяха решени.
Кае Никаджама, на средна възраст, имаше язва и други стомашни проблеми. Тя бе вземала много Zantac и Tagamet в продължение на години. Пиеше кафе, чай и кола. Открихме, че има в стомаха си Ascaris и кадмий. Пет месеца по-късно тя бе прочистила всичко с изключение на зъбите си и се чувстваше много добре. Не се нуждаеше от никакви лекарства. Тя все още имаше артрит и синузит и се чувстваше толкова окуражена от постигнатото, че реши да пристъпи към прочистване и на зъбите.
Свен Липенкот, на 4 години, бе хранен в продължение на няколко години със сонда заради слаба стомашна дейност.
 Беше с тегло твърде ниско за възрастта му. Имаше чревен метил и натрупване на арсеник в стомаха си. Останалите от семейството също имаха метили. След унищожаване на паразитите и влажно почистване на тапицираните мебели, апетитът на Свен се подобри, започна да се храни повече самостоятелно и наддаде на тегло. Скоро след това обаче прихвана Ascaris и котешки чревен метил (имаха котка у дома). След това цялото семейство хвана отново чревни метили. Те всички, включително Свен, пиеха газиране напитки „на корем" (когато си поискаха). След като родителите го правеха, не беше възможно детето да не го прави. Свен имаше интоксикация с метилов алкохол, метилбу-тилкетон, хексанедион, метиленхлорид и толуол, които правеха възстановяването му невъзможно.
БОЛЕСТ НА АЛЦХАЙМЕР
...........................................

Д-р Хулда Кларк пропуска един важен момент. Преди всички тези манипулации със зепера, трябва да се почисти дебелото  черво, чрез хидроколонна терапия. Никакви хапчета, билки, сиропи, честоти и "Активии" не могат да изчистят залепените по стените на дебелото черво остатъци от храна, трупани с години и се превърнали в нещо подобно на асфалт. Много често тези "тапи" затрудняват работата на черния дроб, като го"подпират" отдолу и прегъват жлъчния мехур - дискенезия на черния дроб. От там - няма изливане на жлъчен сок, задържането му, камъни в жлъчката и тн. За тази терапия има отделна тема.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5388818
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031