Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2014 14:05 - АУТИЗЪМ 124.125
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1184 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
АУТИЗЪМ         124.125
Нарушенията на мозъка в детската възраст предполагат унаследен генетичен дефект, но много паразити и замърсители, вируси и бактерии са в състояние да преминат през плацентата.
При децата с аутизъм има винаги натрупване на олово. Дали това е станало преди раждането? Живакът също може да бъде предаден от майката на детето. Ако живачните пломби не са били отстранени преди бременността, отстранете ги колкото е възможно по-скоро след раждането (никога по време на бременността, тъй като самото им отстраняване е свързано с прилив на тежки метали в организма).
Обикновените малки червеи Ascaris, Ancylostoma, Stringyloides и  Trichinella лесно достигат до мозъка. Те се намират в нечистотиите. Не оставяйте децата да се обуват сами, докато се научат да не си докосват подметките. Не оставяйте детето да пълзи по подовете на обществени места, дори да изглеждат излъскани. Не слагайте обувки по мебелите или на масата! Най-добре е обувките да се оставят пред входната врата.
Трудно е да се пренасочват червеите, които са намерили път до мозъка на детето. Те трябва да се унищожават многократно, защото детето се реинфестира непрекъснато, като си лапа ръцете. За да предпазят аутистичното дете, всички членове на семейството трябва ежеседмично да се подлагат на унищожаване на паразитите. Когато няма олово и паразити в мозъка на детето няколко седмици, пътят към мозъка му се затваря. При евентуалното им ново постъпване в организма, те не достигат до мозъка и детето ви може да води нормален живот.
Не съм лекувала достатъчен брой деца с аутизъм, за да мога да посоча определен паразит или замърсител като основни причинители на болестта. Ето защо трябва да се прочиства всичко: тялото, околната среда, зъбите, храненето (особено разтворителите и плесените).
Леон Диксън, на 10 години, изглеждал нормален при раждането, но започнал да пълзи и проходил по-късно от нормалното. На 3.5 години получил припадъци и му била поставена диагноза „Аутизъм” (припадъците се дължат на ларвите на Ascaris, които вероятно прокарват пътя до мозъка). Неговият лекар започнал да го лекува с Phenobarbital, после го пренасочил на Dilantin, а напоследък опитал комбинация от  Tegretol и  Depacote. По време на бременността си майката не бе вземала лекарства срещу гадене, не бе употребявала кофеин, алкохол и никотин и дори не бе изпила една таблетка аспирин. Независимо от лекарствата, детето имаше главоболие, припадъците му пречеха да спи и то не се опитваше да говори. Повръщаше много. Той отказваше да пие хапчета и дори капки (не можеше да му се дадат никакви билки, дори смесени с мед), а нашият честотен генератор още не бе открит. Не можехме да унищожим паразитите и шигелите в мозъка му. Мозъкът му бе пълен с талий (не живак!). Възможно бе замърсяването да бе дошло от памучета за уши или памучени топчета или някакъв друг козметичен продукт, стерилизиран чрез живак. Любимата храна на Леон бяха пилета на фил. Пилетата плюс две яйца бяха ежедневната му храна. Променихме храненето му, като махнахме пилетата, яйцата, шунката, пържените картофи, храните, съдържащи консерванти и оцветители, желето от грозде и ягодовия конфитюр. След един месец нямаше никакво подобрение. Родителите не бяха успели да унищожат паразитите с билковата рецепта. Промяната в храненето беше изключително трудна. Детето ревеше за любимата си боклукчава храна и цялото семейство страдаше. Ние обаче окуражихме майката   да продължава с диетата, да смени детегледачката с нова, която ще й се подчинява и да опита с някои билки и тиоктова киселина (100 мг дневно, разбъркана с мед, за изхвърляне на оловото). Първата седмица новата детегледачка успя да го накара да вземе тиоктова киселина и тази седмица Леон имаше само един припадък. Това окуражи майката да продължава с опитите си за противопаразитно лечение и спазване на диета. За един месец стана възможно да започне да проявява внимание и да опита да издава звуци.
Проблемът с яйцата е в тяхното замърсяване със салмонели, но то е по черупката и картона, на който са поставени. Яйцата и ръцете трябва да се мият преди да се счупят. Те съдържат още малвин, който е известен стимулант на припадъците. 
Кърк Пипълз, на 5 години, още не бе произнасял думи освен звука „м-м-м", което значеше, че иска нещо (обикновено храна). Той ходеше на специално училище и „се справяше добре". В мозъка му имаше натрупване на МНГ, БХТ и БХА. С други думи, черният му дроб не бе в състояние да обезвреди тези често намиращи се в храните вещества.
 По онова време аз още не бях открила плесенните токсини. Сега считам, че те са били причина за неспособността на черния дроб да се справи с тези вещества. Освен избягване на подобряващи вкуса вещества, на Кърк му бе проведена „десенсибилизация" с хомеопатични капки от алтернативен алерголог. Веднага се получи положителен резултат. За една седмица той опита няколко различни звука и произнесе първата си дума „box". След унищожаване на паразитите с билки, в разстояние на четири седмици той започна да произнася деветнадесет думи. Родителите полудяха от радост. Те прочистиха токсините от дома си толкова стриктно, че не остана място да седнеш и нищо познато за ядене. Техният син обаче казваше неща и те харесваха всеки звук, произнасян от него. След два месеца той вече можеше да произнася двусричкови думи и дори да ги свързва. Нямаше нужда повече от нас (получаваше още хомеопатични тироидни капки).
Джоф Бъркли имаше диагноза „Аутизъм". Без да произнесе нито дума, той се зае да изучи всичко в офиса ни. Оказа се, че има два вида Ascaris (имаше домашно куче). Започнахме му противопаразитна билкова програма с малко по-малка доза отколкото при възрастните (детските сиропи не са ефективни). Имаше и интоксикация с живак и 2-3 канала от „б*бешки" зъби, които трябваше да бъдат прочистени. Променихме храненето, като посъветвахме родителите да избягват всякакви оцветени храни, МНГ, пилета и яйца. Родителите направиха всичко много бързо и казаха, че детето се е нормализирало, но ме помолиха да не разпространявам новината, за да не бъдат критикувани от „аутистичния" клуб за неортодоксалното лечение. Само в САЩ е възможно подобно мислене!
ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ
.........................................................



Гласувай:
2



1. kostadin - Виж и клипчето зо съвременните сортове пшеница
19.03.2014 21:31
http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/369293?autostart=true за пшеницата
цитирай
2. bojinkata - Коце, ползвам само лимец. Сам си ...
20.03.2014 12:36
Коце, ползвам само лимец. Сам си пека хляба. Малко е скъпо брашното, но от друга страна, не се "харчи" много. С малко човек се засища. Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386086
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031