Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2014 17:56 - ТРЕМАТОДНА БОЛЕСТ 117-120
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове:
1



ТРЕМАТОДНА БОЛЕСТ   117-120
Трематодите (метилите) или наричани още плоски червеи, имат сложен жизнен цикъл с преминаване през много стадии. Овцете, говедата, свинете и хората са „естествени" гостоприемници на възрастните индивиди, но другите стадии протичат във външната среда или във вторични гостоприемници. Когато метили (трематоди), намиращи се в други стадии на развитие освен стадия на възрастен индивид се развиват в нас, аз наричам това трематодна болест.
Наричам трематодна болест и развитието в нас на възрастен трематоден вид, който „нормално принадлежи" на друг гостоприемник. Даже когато човешки трематоден вид (метил) не се намира в „нормално" обитавания от него орган, а се е заселил в друг орган, това е също трематодна болест.
Четирите вида метили, участващи в това екстратериториално навлизане са чревният метил, овчият чернодробен метил, панкреатичният метил и човешкият чернодробен метил.
Както се вижда от имената им, учените са изучили добре метилите и знаят добре кои животни са „нормални" гостоприемници и кой точно орган на животното е „нормалното" местообитание на съответния метил. Трематодна болест има, когато нещо от тези неща е погрешно.
Метилите нямат очи да виждат и крака да се придвижват. Как тогава намират точния орган в нашето тяло? Учените не могат да кажат това със сигурност. Много научни изследвания доказват, че чернодробният метил Fasciola, например, няма никакъв проблем да открие черния дроб и да се засели в него.
Ето няколко примера за това какво може да се случи, ако метилите не се придвижват по правилата:
♦    Възрастни индивиди (който и да е от четирите вида метили), попаднали в стената на матката причиняват спазми и кървене извън менструалния период. Ако възрастният индивид премине през стената и попадне в маточната кухина, той може да се придвижи по фалопиевите тръби и да достигне коремната кухина. При придвижването си той винаги носи със себе си малко от ендометриума и причинява ендометриоза.
♦    Ако възрастен индивид се развие в бъбреците, това може да доведе до лупус или Болест на Ходжкин.
♦    Ако възрастни индивиди завършат цикъла си на развитие в мозъка, човекът може да развие Болест на Алцхаймер или множествена склероза
♦    Ако чревният метил (Fasciolopsis buskii) достигне зряла възраст в черния дроб, това може да доведе до различни (стотици) видове рак.
♦    Ако панкреатичният метил завърши цикъла си на развитие в панкреаса, това води до диабет. Това не е пример на метил, обитаващ неправилно място, но на репродуциране на негови стадии на неправилно място
♦    Ако метилите се развият в тимуса, това води до снижаване на имунитета. Ако това е чревен метил, тук се освобождава HIV (Human Immunodeficiency Virus). Оттук вирусът може да достигне до половите органи.
♦    Четирите вида трематоди могат да инвазират мускулите, предизвиквайки дистрофии.
За колкото и различни да сме свикнали да мислим тези болести, за мен те са без съмнение една и съща болест — Трематодна болест.
 Като имаме предвид големината на метилите (възрастните са лесно видими), не е чудно, че увреждат бързо органите, в които са попаднали. Все пак човек е по-голям и организмът му се бори храбро да унищожи стадиите на метила и да блокира достъпа до тъканите си.
Само когато се намеси човешката интелигентност, обаче, метилите могат да бъдат победени. Интелигентният подход се състои в това, да открием кое е дало възможност на тези могъщи изчадия да се репродуцират в телата ни вместо в телата на вторичните си гостоприемници — охлюви и риби.
ТРЕМАТОДИ (МЕТИЛИ) И РАЗТВОРИТЕЛИ
Обяснението, което съм намерила за два от тези метила е в наличието на разтворители в телата ни. При над 500 случая на рак, които съм наблюдавала, в 100% е имало асоциация на изопропилов алкохол с репродуциране на стадии на чревен метил в различни органи и ракови образувания в тези органи.
При над 100 случая на ХИВ инфекция, аз наблюдавах в 100% наличие на бензол и репродуциране на различни стадии на чревен метил в тимуса.
Наличието на метилов алкохол и репродукция на стадии на панкреатичен метил в задстомашната жлеза наблюдавах при 100% от случаите на диабет (над 50).
При над 10 случая на болестта на Алцхаймер наблюдавах в 100% наличие на ксилол и толуол и репродуциране на стадии на чревен метил в мозъка.
Още много работа трябва да се извърши, за да се изяснят взаимоотношенията между репродуцирането на метилите, наличието на разтворител и избрания от метила орган. Изглежда, че всичко това става възможно поради наличието на разтворител. Нашата интелигентност е тази, която трябва да намери начин да се спасим.
Струва ми се, че спешният съвет трябва да бъде — спиране на използването на тези разтворители. Откриването кои храни и продукти са замърсени с тях е първата стъпка. Наложително е да изследвате всичко, което използвате и ядете за замърсяване с тези разтворители. Това не е трудна задача за Синхрометъра. Идеалното е всички да съберем резултатите си и да увеличим знанията, които аз съм натрупала досега.
Според моите наблюдения, когато се отстранят големите източници на разтворители, замърсяването в тялото спада до нула. С други думи, малките количества, които вдишваме тук-там не се натрупват дотолкова, че да причинят сериозно увреждане. Трябва да ги ядем, пием или абсорбираме ежедневно, за да ни навредят! Тогава откъде могат да дойдат те?
Аз съм изготвила списъци на източниците на бензол и пропилов алкохол (стр. 362 и 344). Източниците на дървесен спирт не са така добре известни, но включват купешки напитки, студени зърнени закуски, изкуствени подсладители, витамини и лекарства. Източниците на останалите разтворители са още по-слабо изучени. Очертава се обаче един шаблон — храни и продукти, които изискват стерилизация на бутилките или машините, с които се пълнят бутилките, са замърсени с пропилов или метилов алкохол. Храните и продуктите, които съдържат ароматизатори и масла са замърсени с бензол. Нека потребителят (вие) бъде нащрек! Изследвайте козметиката си, ако е възможно. Ако не е, не купувайте козметика.
Има още много други метили и много други болести. Има ли други трио метил/разтворител/болест? Дали трематодната болест съществува отдавна или е нов феномен? Със сигурност ракът и пропиловият алкохол съществуват от 100 години. Диабетът е стара болест и също така отдавна се използва дървесният спирт. Но ХИВ, СПИН и Алцхаймер са нови болести. Налага ли се заключението, че бензолът, ксилолът и толуолът са се използвали много по-малко в миналото?
Трематодната болест може да се изкорени много просто — чрез мониториране на разтворителите в храните, фуражите и продуктите. Надявам се, че това ще стане. От интерес за потребителя е обаче да има свой независим начин за мониторирането им. Освен електронният начин, описан в тази книга, може би ще се създадат и химически начини. Представете си малка тест лентичка като плоска клечка за зъби, която си променя цвета при контакт с пропилов алкохол. Носите си една пачка в джоба и никога няма да получите интоксикация, без да се усетите, но това е вероятност в бъдеще време.
МЕТИЛИТЕ НЕ СА САМИ
Има и други семейства паразити. Кръглите червеи и тениите също придобиват почва. Дали и тяхната инвазия в човешкото тяло е свързана с разтворители или с неоткрити още фактори? Дали тези червеи променят жизнения си цикъл, за да се възползват от понижения ни имунитет? Това са важни въпроси, но вие сте въоръжени с отлична техника и ще откриете отговорите.
И паралелно с отговорите на тези въпроси със сигурност ще възникне нова индустрия. Индустрия, която няма да прокламира само чистота на продуктите си, но и ще доставя доказателства за това, за да бъдете вие спокойни за здравето си.
СЪРБЕЖ И СКОВАВАНЕ
Сърбежът по кожата показва, че има засягане на нервите. Най-често причинителят е живакът. Живакът може да служи като проводник на други токсини до нервната система: пестициди, химикали за поддръжка на автомобилите, химически продукти за дома, аромати и дори токсини от храните. Някои хора могат да получат сърбеж по кожата след пътуване с кола, други при парфюмиране, трети вървейки по пътечката между сапуните в магазина. Понякога дразненето не достига кожата, а някои органи, например пръстите на ръцете или краката, които се свиват спазматично. Отстранете източниците на живак.
Сърбящата кожа не е нещо ново. Може би дори е в основата на понятието „ад". Огънят на Свети Антоний е причинен от поглъщането на ерготамин. Плесените не винаги са единични. Понякога няколко плесенни токсина достигат заедно до нервната ви система (виж плесенясала храна", стр. 385). Може би тези токсини си взаимодействат с пантотеновата киселина, използвана от вашето тяло, защото даването на пантоненат (три пъти дневно по 500 мг) може да облекчи състоянието.
Моно натриевият глутамат (МНГ) може да причини сърбеж и особено по лицето и устните. Понякога се наблюдава и оток. МНГ се използва като овкусител. Още преди няколко десетилетия бе доказано, че МНГ е мозъчен токсин и бе забранено използването му при приготвяне на б*бешки храни. А какво става при възрастните? Особено при тези, които вече имат някакъв мозъчен проблем. Изхвърлете го от кухнята си. Питайте в ресторанта в кои храни има МНГ.
Сковаването се дължи на сходни причини. Сковаването на пръстите на ръцете и на стъпалата стана твърде често поради нарасналото разпространение на талия и живака.
Ако имате сърбежи и сковавания, може би мултиплената склероза (MS) не е далеч. Отстранете всички метали от зъбите си и ги заменете с пластмаса (виж „Зъбно прочистване", стр. 410). Дано имунната ви система да е достатъчно силна, за да се пребори с бактериите, растящи около метала в джобовете на челюстта. Проверете и почистете кавитациите. Започнете оздравяването на челюстта с диета, основаваща се на мляко, магнезий и витамин D. Използвайте тиоктова киселина, за да подпомогнете прочистването на тъканите си от метални остатъци (3 до 6 дневно).
Най-честа бактерия в нервната система е Shigella. Нейното участие може да се открие още при случаите на сърбеж и сковаване. В случаите на MS тя се е вече дълбоко окопала. Можете лесно да намерите слайдове с трите вида шигели: Shigella dysenteriae, Shigella flexneri и Shigella sonnei. Shigella flexneri причинява депресия и раздразнителност. Всички могат да причинят образуване на газове и подуване на корема. При зепинг не всички се унищожават поради това, че се намират в чревното съдържимо. Трябва да изпразвате червата си 3-4 пъти дневно. Започнете Чревна програма и я провеждайте до изчезване на всички симптоми. Бъдете много внимателни с млечните продукти. Варете ги или кипвайте за 10 секунди сирената, прясното мляко, суроватката, битата сметана и маслото. Яжте само домашно приготвен йогурт. Никога не консумирайте сурови млечни продукти.
Нана Хю, на 48 години, имаше сковаване на цялата дясна ръка и дясната половина на главата, което се бе влошило много за последните четири месеца. Тя имаше интоксикация с ПХБ, титан и дизпрозий (боя). Вземаше тироиден хормон, Xantac за стомаха и хлоразинови препарати. Ние й открихме кучешки сърдечен червей (имаше болки в гръдния кош над сърцето). Тя започна противопаразитна програма, престана да използва лак за нокти и детергенти за миене на съдове и пране. След три седмици сковаването бе значително намаляло. Тя все още имаше отлагания на титаний от зъбен метал (частичен мост). Виждайки, че е на прав път, Нана престана да слага МНГ в ястията си, премина от измислените напитки към прясно мляко и прекрати пушенето. Ръката й почти се завърна към нормално състояние.
Мария Сантана, на 45 години, имаше сковаване на двете ръце. Понякога ръцете й изтръпвали и оставали безчувствени за дълго време. След време получила същите усещания в единия си крак. В мускулите й имаше отложен талий от някакъв много стар пестицид, който все още бе в срок на годност и се използваше в къщата. Открихме този пестицид и във водата на кладенеца, където вероятно бе попаднал чрез просмукване от почвата. Мария се отказа от всякаква купешка козметика, направи бъбречно прочистване и унищожи паразитите. Имаше известна трудност да се отърве от Prosthogonimus (трематод по птиците, особено разпространен в северна Америка около Големите езера — бел. пр.), но това все пак стана за два месеца. Изчезнаха проблемите й с ръцете, краката, съня, уринарния тракт и тя се съсредоточи върху единствените си останали оплаквания от страна на храносмилането. Кенди Доналдсон, на 44 години, имаше скованост от рамото до китката на едната ръка, започнало преди около една година. Открихме, че има интоксикация с иридий, литий и ванадий от просмукване на газ в дома й. Посъветвахме я да се откаже от кафето и да започне да пие мляко (калцият й бе нисък — 9 мг/дл) и да приема по една таблетка магнезий от 300 мг дневно. Триглицеридите й бяха високи, което говореше за бъбречен проблем. Кенди имаше уратни и фосфатни кристали в бъбреците. Тя промени храненето си като намали употр*бата на храни, богати на фосфати (месо, ядки, зърнени храни, газирани безалкохолни напитки) и започна бъбречно прочистване. Интоксикацията й с литий и ванадий изчезнаха след оправяне на газовата инсталация. След шест седмици тя вече бе унищожила и паразитите си и за пръв път в живота си имаше редовни месечни цикли. Една яйчникова киста също изчезна (доказано с ултразвук). Скоро нейният предменструален синдром, включително горещите вълни, престана . да се появява. След четири месеца, когато вече беше извършила три чернодробни прочиствания, изведнъж забеляза, че сковаността бе доста намаляла. След още няколко месеца сковаността изчезна напълно.
Ако прочистването на кавитациите веднага се последва от подобрение, трябва да знаете, че част от проблемите ви се дължат на бактерии. Определете кои са те, ако симптомите ви се появят отново. Добре известно е, че зъбните бактерии имат склонност да се завръщат. Ако след бъбречното прочистване, се почувствате по-зле за един ден и след това се подобрите, трябва да знаете, че бъбречните бактерии също са част от проблема. Ако чернодробните прочиствания (стр. 549) влошат нещата за един ден и след това настъпи подобрение, има окопали се бактерии и в черния ви дроб. Продължавайте, докато ликвидирате всички тези източници на бактерии. Унищожавайте бактериите по електронен път поне веднъж седмично. Сърбежът и сковаността могат да бъдат излекувани, а не просто преустановени. С други думи, вашите нерви могат да бъдат прочистени и оздравени.
ДЕПРЕСИЯ........................................



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5385090
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031