Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2014 20:02 - РУБЛАДЖИЯ И ЧЕРВЕН БОКЛУК Е ВСЕКИ, КОЙТО…
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 519 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
РУБЛАДЖИЯ И ЧЕРВЕН БОКЛУК Е ВСЕКИ, КОЙТО…
Публикувано на 03.03.2014 / 22:22 ч. от afera

По информация от непотвърден източник от Кремъл или Вашингтон, РУБЛАДЖИЯ и ЧЕРВЕН БОКЛУК е всеки, който:
1. Зарежда МПС-то си с петролни продукти на Лукойл или друга руска петролна компания. За тази цел е препоръчително да отидете в най-близката бензиностанция, в която шанса да получите руски петролни продукти е нулев. Това е първата срещната бензиностанция на влизане в Ирак.

2. Консумира електричество от АЕЦ“Козлодуй“. Знаем че, тази централа е с руски реактори и работи с руско ядрено гориво. За това е препоръчително да пуснете директен кабел до ТЕЦ Марица 2, която е американска и работи с български въглища. Така ще сте сигурни, че не консумирате руска ел.енергия. Това, че цената на ел.енергията там е десетки пъти по-скъпа от ядрената не трябва да ви притеснява. Като компенсация за неудобството ще получите дистанционно потупване по рамото от Обама, ЛИЧНО!

3. Ползвате за отопление или други цели природен газ от Булгаргаз. Знаем, че Булгаргаз купува от Газпром, която е руска газова компания. За това е препоръчително да опънете един маркуч до най-близкия газопровод, по който не тече руски газ. Тоест ще ви трябва маркуч до Арабския полуостров, където ще сте сигурен че не тече руски газ!
4. Празнувайки 3-ти Март има неблагоразумието да почете руският принос за освобождението на България. За това е хубаво да знаете, че дори и да има такъв принос от руска страна, то той е под влияние на Западна Европа. Тоест, препоръчително е да благодарите на Англия, Франция, Германия, но не и на Русия!
За да се предпазите от позора да бъдете заподозрян като РУБЛАДЖИЯ и ЧЕРВЕН БОКЛУК, трябва да знаете и няколко неопровержими исторически и други факти! Те са:
1. Първата и Втората световни войни не са подпалени от Ротшилд и Хитлер. Това са долни инсинуации и евтин политически популизъм! Истинските подпалвачи са Ленин, Сталин и Георги Димитров, а пръв помагач им е бил Димитър Благоев!
2. Планът Ран- Ът, ПЕРЕСТРОЙКАТА и Вашингтонския консенсус не са дело на Горбачов и Вашингтон. Знаем, че това са причините за масовата криминална приватизация, която съсипа икономиките на България и другите страни от бившия соц. лагер. Главният заподозрян за това гнусно дело е Владимир Владимирович Путин и неговите ятаци от комунистически Китай!
3. МВФ и СБ не са американски! Знаем, че тези банки отпускат „спасителни“ заеми за бедстващи страни срещу заробващи условия ! И двете банки са продукт на руското КГБ и руската мафия!
4. „Демократизиращите“ мисии на САЩ във Виетнам, Никарагуа, Панама, Югославия, Ирак, Афганистан, Египет и Либия не са по тяхна вина! Организирани са пак от КГБ и Китай!
5. Русия е все още комунистическа, каквато е и Северна Корея! Това, че частният сектор в Русия е добре развит е нещастна случайност, каквато е и огромния поток от руски туристи по българските морски и зимни курорти. Това са основно руски олигарси и представители на руската мафия, така че спокойно може да ги сменим с американски туристи, за да не забуксува и без това недъгавата ни икономика!
6. Не е вярно, че стокооборотът ни с Русия е на 2-ро място, и че Русия е вносител №1 в БГ, а ликвидирането му ще има фатални последици за българската икономика! Дори и да е така, спокойно може да изнасяме селскостопанска продукция в САЩ и ще бъде много по-рентабилно за българските производители! САЩ е близка дестинация! Проблема с доставките на газ и петрол вече го решихме с туби и маркучи по- горе, а ядрените реактори не е проблем да ги сменим с американски, за няколко долара повече!
7. Не е вярно, че китайските айфони , компютри и лаптопи са с американски части! Така че не си и помисляйте да сменяте американските с китайски! Или американски или право в каменната ера!
8. Путин не е политик №1 и балансьор в световната политика! Нито пък е пречка за измислената от някой световна конспирация за Нов световен ред! Такава не съществува и е плод на нечия болна фантазия, така както Нестле, Шеврон, Монсанто и др. големи корпорации не са чак толкова големи и изобщо не експлоатират природните ресурси на бедни държави, както и не ползват робски труд на хиляди хора в третия свят!

 

Божидар Божилов
http://afera.bg/pozitsia/57923.html



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5439593
Постинги: 3623
Коментари: 5953
Гласове: 6807
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930