Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2014 17:55 - Крим и мераците на Турция
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 877 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вести-24 за това как на "Anonimus"  им се отдаде да влязат в пощата на  активистите от майдана и какво прочетоха там
. .Сергей Александров в Пт, 28/02/2014 -
  
medjlis_dalya

"Хакери от известната група «Anonimus» пусна в мрежата переписката на заместник шефа на украинской националистической организации «Тризуб имени Степана Бандеры» Андрея Тарасенко с заместител председателя на Меджлиса крымско-татарского народа Асланом Омером Кырымлы.

«Много се трудихме, но успяхме. Неочаквано се оказа, че националистите са осъществили тесни връзки с кримските татари." - пише хакера.
Извадка от писмото:

"Всичко върви по план. Ние вече сме готови да преминем към втората част от пиесата.Както се  договорихме миналата седмица моите момчета, заедно с братята отз «Карпатской Сечи» и УНА-УНСО при команда ще вземат инструментите от там където са. От теб се иска само да  обозначиш координатите на складовете в Симферопол, Севастопол, Керчи, Феодосии и Евпатории, а също  и времето за среща.А, и още една молба - "Дичи" много, нужно е повече ловно снаряжение, шлемове и палки. Да не забравиш за газировката в стеклянных бутылках, а така също и гориво за тях. Противогази и средства за първа помощ.Нашите турски приятели направиха много, но аз не искам нищо излишно. Трябва нещо по-сериозно. За парите не се притеснявай. В случай на успех, ще получиш много повече."

Съдейки по текста на письма, неонацистските организации «Тризуб имени Степана Бандеры», «Карпатская Сечь» и УНА-УНСО са готови  да се заемат с цялатачерна работа:  да убиват, палят и гонят противниците на майдана от Крым. От крымските татари се иска само да обезпечат «инструментите», тоест оружие и коктейли  Молотов – «газировка в стеклянных бутылках и топливо для них».

Още един важен нюанс от чудовищната програма: «турецкие приятели», които и "така вече много са направили" .Значи става въпрос за оръжие доставено в Крим от Турция. Но това оръжие  е предназначено за крымските татари, уйгури, самите турци, а така и за отрядите от"Хизб ут-Тахрир".

Фактически само това писмо потвърждава всичко, за което Voskanapat.info писа нееднократно: Крым отдавна е важна мишена на пантюркизма, а в пропагандистско-идеологических документах этого далеко не фантомного движения полуостров именуется «Западным Туркестаном», по аналогии с «Восточным Туркестаном» - Уйгурией/Китай/.
      Всичко това става със съдействието на спецслужбите на Турция и Азербайджан, с благословията на ЕС, в лицето на еврокомисаря  Кнут Волебек и  Штефан Фюле, специалист по цветните революции.
   Първата задача е неутрализиране на руското население в Крим, а след това "съюзниците" ще се разправят по между си.

Левон МЕЛИК-ШАХНАЗАРЯН

P.S. А ето намерената в интернет информация за Аслан, адресант на Андрей Тарасенко.

Аслан Омер Кырымлы (той още Аслан Умеров, той още Руслан Умеров), является учредителем нескольких компаний и президентом правления Крымской Международной Бизнес Ассоциации (CIBA). Он контролирует серьёзные финансовые потоки, связанные с различными бизнес проектами, как на Украине, так и зад граница. Считается, что именно Аслан Омер Кырымлы является истинным руководителем Меджлиса крымских татар, что особенно выпукло обозначилось после того, как Мустафа Джемилев, бывший глава Меджлиса, отказался от своей должности.

P.P.S. Данный документ, только что обнаруженный редакцией Voskanapat.info, комментариев не требует.
Источник: ЖЖ 7freiheit

http://anna-news.info/node/13762
   Статията е с големи съкращения.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5446447
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6812
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930