Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 20:57 - БЕЗСЪНИЕ 115-117
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1260 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
БЕЗСЪНИЕ 115-117
Друго нарушение на съня е събуждането през нощта и неспособността да се заспи след това в продължение на часове, както и неспособността да се заспи въобще.
Аз считам, че това се дължи на високо ниво на амоняк в мозъка. Моето убеждение се основава на две наблюдения. Орнитинът, който е редуктор на амоняка, индуцира прекрасен сън у хора с безсъние. Сънят се подобрява много и след унищожаване на паразити, произвеждащи амоняк. Обмяната на веществата у човека протича без производство на амоняк. Ние произвеждаме урея, която се излъчва през бъбреците заедно с водата под формата на урина. Когато сме опаразитени, нашият метаболизъм се натоварва с амоняк, произведен от паразитите. Ние трябва да го превърнем в урея, което става в черния дроб и бъбреците, за да се освободим от него. Но това не може да стане в мозъка! Мозъкът не притежава необходимия за това превръщане ензим орнитинкармбамилтранс-фераза. Мозъкът не е създаден за опаразитяване и инфектиране и затова няма никаква защита. Повечето от нашите паразити идват от животни, с които контактуваме. Ние не сме създадени да живеем съвместно с коне, крави, овце, прасета, маймуни, морски свинчета, котки, кучета и пилета, нито пък да контактуваме с още дузини животни в зоологическите градини. Това ние правим по свой избор и по свой избор се излагаме на риск.
Амонякът е силен дразнител на мозъка. Не случайно на припаднали хора дават да помиришат амониеви „ароматни соли", за да се свестят. Орнитинът реагира с амоняка, като го попива като гъба. Аргининът, друга аминокиселина, също влиза в реакция с амоняка, но няма сънотворен ефект. Така че причина за безсънието не е само неспособността да се понижи нивото на амоняка. Аргининът причинява повишаване на вниманието и затова трябва да се използва сутрин. За да окаже орнитинът вълшебното си действие, той трябва да се вземе 1/2 час преди лягане. И двете вещества са абсолютно безвредни, тъй като са естествени съставки на вашето тяло и на редица храни.
Започнете с две таблетки орнитин (от 500 мг) и продължете с четири на следващата вечер и шест на по-следващата. Изберете подходящата за вас доза. Между другото, планирайте унищожаване на паразитите си, с което ще приключите веднъж завинаги с безсънието.
Някои билки също помагат при безсъние. Известни с това си действие са валерианата и шлемникът. Не е известно на какво се дължи то. На едни действат, на други не. Опитайте. Ние всички имаме толкова различия в обмяната на веществата си, че резонно отговаряме по различен начин и на билките. Всъщност по-добре е, че механизмът на действието им е неизвестен. Лечението с билки предхожда цивилизацията и е по-добре да си остане независимо за домогванията на държавните агенции.
Триптофанът, друга аминокиселина, е около два пъти помощен от орнитина, но бе изтеглен от пазара преди около три години поради няколко смъртни случаи у хора, вземали го ежедневно. Тъй като триптофанът е използван в продължение на години без забележима токсичност. В тези случаи има нещо съмнително. Аз изследвах капсули триптофан и открих силно замърсяване с ПВХ, живак, рутений, стронций, празеодимий, алуминий и бензалконий. Не знам какво се е случило. Представям си, че смесителната камера се е счупила, скъпоценното й съдържание се е изсипало на пода, но са го събрали и са го използвали за производство на капсули. Представям си също, че камерата може би не е била измита добре.
Хората, пострадали след вземане на триптофан, са имали много висок брой еозинофили в кръвта, говорещ за наличие на паразити. А нали паразитите са на първо място като причина за безсънието! Дали при нещастните хора вземането на триптофан е било причина и резултат за фаталния изход? Това трагично събитие би трябвало да послужи до разкриване и признаване на възможностите за масивно замърсяване при промишленото производство на лекарства и за предприемане на мерки, за да не се случи това отново. Това не стана (поне не публично). Производственият процес на други страни не се контролира от щатските контролни институции и не се подчинява на законодателството на САЩ, въпреки че някои продукти минават на изследване преди да бъдат пуснати в продажба. Няма никаква гаранция, че някога няма да се повтори историята с триптофана. Наше право е да изискваме безопасност на лекарствата и добавките. Не е списъкът на съставките, който информира за безопасността на лекарството. Ще бъдем защитени само ако всяка серия е изследвана след пакетирането й. Наличието на замърсяване с нечистотии и токсини не може да бъде напълно избегнато, но потребителят може да направи информиран избор, ако знае, че има такова. Разкриването на такива неща, разбира се не е позволено в производствения бизнес. Не бе разрешено разкриването и на печалбата от кредитирането. Такива важни неща обаче не могат да бъдат оставени на механизмите на „саморегулиране". Потребителите трябва да настояват да знаят какво консумират.
Руби Адаир, на 14 години, имаше болки по цялото тяло, шум в ушите, хронична умора и проблеми със синусите. Не можеше да спи и от половин година не ходеше на училище. Открихме присъствие на чревни метили в стомаха й. За три седмици тя ги унищожи с помощта на противопаразитни билки и започна да спи нормално.
ДРОЖДЕВИ ИНФЕКЦИИ
Най-честите дрожди при хората са Candida albicans. Candida има навсякъде около нас. Те се разнасят с въздуха, търсейки място да се заселят и репродуцират. Кандидите навлизат в различни тъкани като тези на устата (млечница), кожата (обриви), вагината и храносмилателния тракт. Ние всички имаме кандиди в храносмилателния тракт, но когато растежът им излезе от контрол, говорим за кандидоза.
Дрождите са гъбички. Те се нуждаят от влага, за да се запазят, и от захар, за да растат.
Нашата имунна система, белите кръвни клетки, е в състояние да се справи с дрождите, ако не се размножават твърде бързо и ако белите кръвни клетки не са имобилизирани или заети с нещо друго.                                                             
ОБРИВ ПРИ УПОТРЕБА НА ЕДНОКРАТНИ ПЕЛЕНИ
Обривът при бебетата е пример за заетост на белите кръвни клетки. Когато еднократните пелени са замърсени с токсини, белите кръвни клетки се занимават с тяхното обезвреждане и оставят дрождите да се развият. Подсушаването на б*бешката кожа помага за справяне с проблема, тъй като дрождите имат нужда от влага. Подсушаването трябва да стане с въздух, слънчева светлина и загряваща лампа, а не чрез още химикали! И в никакъв случай с кремове, съдържащи кортизон, който намалява още повече имунокомпетентността на белите кръвни клетки.
Използвайте загряваща лампа няколко пъти дневно за по пет минути. Преминете към пелени за многократна употреба, които обаче не избелвайте с белина. Остатъчният хлор в пелените дразни кожата и подготвя сцената за нов обрив и бъдеща алергия към хлор. Пелените трябва да се стерилизират, не да се избелват. Използвайте програмата на вашата перална машина, развиваща най-висока температура. В процеса на прането при-бавете 1/2 чаша боракс. Ако имате домашно приготвен Луго-лов разтвор, прибавете 1 чаена лъжичка в процеса на пране-то или изплакването. Прибавете малко оцет в процеса на изплакването. Оцетът е инхибитор на гъбичките. Изсушете пелените на най-високата температура в сушилната машина или изгладете с гореща ютия до сухо. Така ще убиете спорите на гъбичките и ще направите пелените стерилни.
За да засилите устойчивостта на б*бешката кожа към бъдещи инфекции, не я третирайте с химикали. Не използвайте никакви сапуни, аромати, масла за баня, кремове и лосиони. Не използвайте тампончета за уши и влажни кърпички. Не къпете бебето всеки ден. Измивайте дупето му нежно с боракс и изплаквайте с вода, към която сте прибавили витамин С. Витамин С е киселина и естественият защитник на кожата ни, но при наранена кожа щипе. Използвайте го само като воден разтвор. Цинковият окис е друг естествен продукт, свързан със заздравяване на кожата. Ефектът му се дължи на свързване със желязото, което е необходимо на гъбичките и бактериите да се размножават. Никога не използвайте купешки препарати, съдържащи цинков окис. Направете си сами пудра като смесите цинков окис на прах с царевично нишесте. Съхранявайте го в голяма стъклена солница и поръсвайте кожата на местата, където има подмокряне или е установен растеж на гъбички.
ДА ЛЕКУВАШ ДРОЖДЕВА И ГЪБИЧНА ИНФЕКЦИЯ Е ЕДНО И СЪЩО
Лекувайки кандидозната инфекция, можете да се освободите и от други съпътстващи гъбички като Tinea (сърбеж на чатала), трихофития, „крака на атлет". Основни правила за това са следните:
1. Лишете гъбичките от влага
2. Лишете нашествениците от желязо
3. Лишете гъбичките от захар
4. Повишете кожния имунитет
5.  Усилете способността на кожата към заздравяване
Може да е невъзможно да лишите гъбичките от влага. Например, ако краката ви се потят, а трябва да носите чорапи. Веднага щом се приберете у дома, свалете чорапите и поставете краката си под нагряващата лампа. Използвайте цинкова пудра или царевично нишесте за подсушаване на кожата. Перете чорапите си при висока температура и ги гладете с ютия. Перете само с боракс (сапуните и детергентите съдържат алуминий, който замърсява кожата). Изплаквайте кожата си с вода, съдържаща витамин С. Всички тези мерки се използват заедно за лечение на гъбичките при „краката на атлета". Нужно е голямо постоянство. Често гъбичките се развиват под ноктите на краката, където имат всичко необходимо — влага, желязо, захар. Независимо от това, белите ви кръвни клетки ще ги излапат, ако постоянствате с прилагане на тези мерки.
С млечницата (гъбична инфекция на устата) можете също да се преборите, като правите всичко препоръчано по-долу едновременно. Не яжте захар, не пийте плодови сокове и не използвайте антибиотици. Избягвайте нараняванията, като не консумирате абразивни храни (корички, пуканки, ядки, бонбони) и не смучете нищо. Почиствайте зъбите си не с ку-пешки конци, а с рибарско влакно само веднъж дневно, като веднага след това си измиете зъбите с бял йод (Луголов разтвор, възможно е временно оцветяване на зъбите). Перхид-ролът не е достатъчно силен. Не забравяйте да стерилизирате четката си за зъби с житен спирт или йод. Можете също да промиете устата си с Луголов разтвор (6 капки на 1/4 чаша вода). Можете също да поставите 6 капки Луголов разтвор директно на езика си и да го разтриете леко с устни.
Не използвайте Луголов разтвор, ако имате алергия към йод.
Унищожавайте Candida ежедневно с честотен генератор или зепер. Тъй като реинфектирането е непрекъснато, вие също трябва да правите това дълго време, докато се излекувате напълно от гъбичното заболяване.
Тъй като Candida се развива вътреклетъчно (във вашите собствени живи клетки), не можете да я унищожите бързо. Само гъбичките на повърхността могат да бъдат достигнати от Луголовия разтвор или от електрическия зепинг. Но с всеки ден вие постигате прогрес, унищожавайки слой след слой. За излекуване на гъбичната инфекция може да е необходим месец на ежедневно третиране.
Освен това трябва да имате предвид, че излекуването на инфекцията на едно от няколко засегнати места няма траен ефект. Всички трябва да се третират едновременно. Влажни места като тези под гърдите, под гънка на корема, в слабините и чатала трябва ежедневно да се подсушават с царевично нишесте. Продължавайте да го правите дълго след излекуване на инфекцията.
ТРЕМАТОДНА БОЛЕСТ
...............................................



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5387449
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6717
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031