Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2014 12:22 - ПЪТЯТ НА КОКАИНА ВОДИ КЪМ …БОЙКО БОРИСОВ И „КОТАРАЦИТЕ”
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 815 Коментари: 0 Гласове:
1



ПЪТЯТ НА КОКАИНА ВОДИ КЪМ … БОЙКО БОРИСОВ И „КОТАРАЦИТЕ”
Публикувано на 21.02.2014 / 18:45 ч. от afera

Този път пишем червена точка на родните служби и на главния секретар на МВР Светослав Лазаров. Ако журналистите имаха остро вътрешно зрение за „пътя на кокаина”, щяха да се усетят, че става напечено още при произнасянето на знаковата реплика на Светослав Лазаров на пресконференцията, дадена във връзка с удара на залавянето на 1400 килограма кокаин. А тя бе: „ За съжаление има български граждани, които имат основна роля в този трафик, въпреки пречупения гръбнак на организираната престъпност.” КОЙ, КОЙ, КОЙ ПРЕНАСЯ КОКАИНА В ГУМИТЕ ЗА РАЛИ „ПАРИЖ – ДАКАР”? Орлин Алексиев пътува за рали „Париж – Дакар”. Алексиев е изключително близък до групата „Котараците”, представител е в Общинска банка, съветник е от ГЕРБ и е плътно до Бойко Борисов.

Ледът се пука, господа съдебни заседатели…

Онова, което пише от години АФЕРА, а именно, че контрабандните канали, свързани И с наркотици, са под опеката на бившия режим на ГЕРБ, започна да лъсва.

Днес стана ясно, че съвместно с френските служби, нашите са ударили 1400 килограма кокаин, като коката е била маскирана като техника за рали Париж- Дакар. Наркотикът е бил скрит в резервни гуми, които са били намазани със специален спрей, за да бъдат заблудени скенерите.  Във всяка гума е имало по 100 килограма. Във Франция е задържано общо 1400 кг чист кокаин от Боливия, предназначен за европейския пазар.

Часове по-късно АФЕРА гръмна с новината, че спецченгетата обискират луксознатата автокъща А2 на “Симеоновско шосе” в столицата, собственост на Орлин Алексиев.

Същият е участник в рали Париж – Дакар и е изключително близък, както до Бойко Борисов, така и до прочутата група на „Котараците”, която е всъщност близкия кръг на Борисов.

Орлин Алексиев е представител и в Общинска банка, той е общински съветник от ГЕРБ, като в столичния общински съвет председателства най-важната  комисия – по финанси и бюджет.

Така примката се затяга около „българите, които са водещи в канала”.

А тези българи са свързани с ГЕРБ и Бойко Борисов.

Орлин Алексиев има участие и хитовите столични заведения бар „Флайт” и „Найт флайт”, твърдят източници на АФЕРА.

Сега на ход са спецслужбите, които не трябва да изтърват инициативата и да натиснат, и стигнат докрай при разплитането на „българската връзка” в контрабандния канал за кокаин.

Това, което вече се вижда и с просто око е ясно. Остава да бъде закован с доказателства новият „кокаинов крал”.

Каква ирония! Онзи, който се фукаше с „лунни долини” и чийто паж Цветанов кръщаваше други като „кокаинови крале”.

Afera.bg

Снимка: в. “24 часа”
http://afera.bg/mishena/57248.html

Тези франсета посегнаха на коката на нашия Крал-Слънце!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5446708
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6812
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930