Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2014 23:14 - ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ 100-102
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 4132 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ  100-102
Високото кръвно налягане е един от най-лесните за решаване проблеми без прибягване към медикаменти.
Най-важният навик, който трябва да променим, е употр*бата на кофеин под формата на кафе, чай и газирани напитки. Не пийте декофеинизирано кафе или чай, защото те са замърсени с разтворители. Ако имате нужда от гореща напитка, пийте прясно мляко, гореща вода или си изберете някоя от напитките в „Рецепти". Ако спирането на кофеина предизвиква у вас чувство на умора, вземайте сутрин по една таблетка аргинин от 500 мг.
Кръвното налягане се контролира основно от адреналните жлези, които приличат на шапчици, разположени на върховете на бъбреците. Поради тясната близост на тези два органа всичко, което уврежда бъбреците, вероятно уврежда и адреналните жлези.
Можете да потърсите увреждащите фактори в бъбречна тъкан, тъй като можете да си купите животински бъбреци от магазина. Адренална тъкан може да се намери на микроскопски слайдове. Какво ще откриете там? Вероятно кадмий.
Търсете източника на кадмий във водата, която пиете! Кадмият идва от металните тръби. За да си доставите тест субстанция, можете да остържете малко от повърхността на някоя галванизирана тръба. Да пиете вода, минала през метални тръби или съхранявана в метални съдове, е все едно да ядете храна от пода. Водата увлича всичко, до което се докосва, поради простия факт, че е мокра! Не можете да видите какво е захванала водата както не можете да видите, че е захванала захар или сол. Кадмият и другите метали са разтворени във водата. Колкото по-стари са водопроводните тръби, толкова по-меки, по-корозирали са те и толкова повече метал се увлича в преминаващата през тях вода. Ако намерите кадмий в горещата или студената вода, която ползвате, знайте че никога няма да сте в състояние да го отстраните чрез филтриране. Дори да започнете да употребявате бутилирана вода, това няма да реши проблема с кадмиевото замърсяване на вашия организъм. Количествата кадмий, просмукали се във вашите дрехи при прането с тази вода, са вече премного за вашите адреналин жлези и за бъбреците ви.
Заменете галванизираните водопроводни тръби у дома си с такива от ПВХ. Ако вече сте направили това или пък знаете, че тръбите са само медни, ще трябва да претърсите всеки техен инч за останало парченце галванизирана тръба. Между другото, замърсяването на водата с мед крие риск от развитие на левкемия, шизофрения и безплодие.
Токсичността на кадмия и връзката му с повишеното кръвно налягане са известни отдавна. Откриете ли в организма си кадмиево замърсяване, веднага започнете бъбречно прочистване. Отстранете всички метални сплави от устната си кухина.
Всички (100%) от случаите на високо кръвно налягане, които съм наблюдавала, бяха излекувани след отстраняване на кадмия и другите замърсители и провеждане на бъбречно прочистване.
За да установите дали още се нуждаете от лекарството си за кръвното налягане, изчакайте то да спадне до 140/90 и намалете дозата наполовина. Измерете го на следващия ден. Ако се е покачило, значи още не сте готови. Вземете 3/4 от обичайната си доза. Опитайте отново след няколко дни.
Когато кръвното ви налягане спадне до 130/80, спрете напълно лекарството, но продължавайте да пиете бъбречните билки. Когато стигне 120/80, пробвайте какво ще стане, ако изядете щипка морска сол. Количеството е без значение, ако кръвното ви налягане се е нормализирало напълно. В действителност, повишаването на солта в диетата ви подобрява енергията, без да покачва кръвното налягане. Не приемайте повече от една чаена лъжичка сол дневно (2 000 мг натрий), като това количество включва и използваната за готвене сол. Още по-добре е, ако си приготвите смес от натриев и калиев хлорид. Смесете ги в съотношение 1:1 или съобразно вкуса си. Натриевата съставка може да бъде стерилизирана морска сол. Изследвайте я за замърсяване с алуминиев силикат.
Плесенните токсини имат изразен ефект върху бъбреците! Това се отнася особено за Т-2 токсина, намиращ се най-много в сухите фъстъци, боба и лещата. Преди да пристъпите към кулинарната им обработка, отстранете сбръчканите зърна, измийте много добре и добавете витамин С към водата, в която ще ги варите. При всички случаи на сериозно бъбречно заболяване се открива наличие на Т-2 токсин. Избягвайте употр*бата на плесенясала храна (Прочетете „Плесенясала храна").
Бала Кузмин, на 72 години, страдаше от повишено кръвно налягане през последните десет години, като горното (систоличното) налягане оставаше високо, каквито и лекарства да бе опитала. Тя имаше три вида бъбречни камъни и единият й бъбрек не работеше. Тя спря да пие кафе и започна да взема за ободряване по една таблетка аргинин сутрин. Промени диетата ,като намали фосфатите и добави калций. Вземаше магнезий и витамин В6 за подпомагане работата на бъбреците. Имаше силна анемия и средният й клетъчен обем бе висок поради наличието на Ascaris. Тя унищожи паразитите, прочисти бъбреците си, но кръвното налягане не се понижаваше, като систоличното си оставаше 150-170. Адреналните й жлези се задушаваха от мед и платина. Когато махна целия метал от устата си, систоличното й кръвно налягане спадна на 145, а три месеца по-късно бе 128-133 и тя вземаше 1/2 от лекарството си. Не бе се изследвала още за Т-2 токсин и не бе подменила водопровода у дома си, който бе от мед. Сабрина Патън, на 66 години, имаше дълъг списък с болести, включително високо кръвно налягане от 6 години. Тя вземаше Corgard и диазид, с които поддържаше кръвното си налягане до  140-160/74-80. Имаше фосфатни кристали в бъбреците, заради които започна бъбречно прочистване с билки и промени храненето си, като включи прясно мляко и престана да пие купешки безалкохолни напитки. Нашето изследване показа високо ниво на живак и мед в имунната й система. Сабрина се почувства толкова по-добре след бъбречното прочистване, че реши да отстрани последните остатъци от метал по зъбите си и да смени моста си, който отделяше рутений. На път за вкъщи от зъболекаря, тя установи, че звънтенето в ушите й бе спряло. Кръвното й налягане бе спаднало на 126/68. Все-още вземаше 1/2 от лекарството за кръвно налягане, защото се страхуваше да го спре напълно. Когато обаче установи, че не се покачва, събра кураж и го спря. Стана толкова енергична, че започна отново да играе баскетбол с внуците си.
Ролф Ерхарт, на 61 години, имаше блокаж на 80% от артериите на сърцето си и високо кръвно налягане за което вземаше Hydropres, Tenormin и Logol (диуретик). Имаше в бъбреците си кристали от фосфати и пикочна киселина. Започна лечение с бъбречни, а по-късно и с противопаразитни билки. Направи зепинг за Ascaris и метили. Спря да използва купешки безалкохолни. Скоро бе в състояние да намали лекарствата за кръвното си налягане, което мереше всеки ден. След седем седмици кръвното му спадна до 145/80 и реши малко рано да спре лекарствата. Проведе и терапия за отстраняване на тежките метали, след която можеше да изминава по 2-4 мили дневно. Следващото нещо, с което се зае, бе отстраняване на метала от устната си кухина.
Лен Гералд, на 45 години, бе на Vasotec™ за високото си кръвно налягане. Постоянно му се спеше и направеният кръвен тест показа ниско ниво на тироиден хормон, въпреки че вземаше Euthyroid™. Започна да пие бъбречни, а след това и противопаразитни билки. След около две седмици кръвното му налягане спадна и той спря лекарствата. Кръвното му се запази на ниво 126/80. Той все още имаше малко Ascaris и други здравни проблеми, но бе твърдо решил да ги ликвидира всичките.
ГЛАУКОМА
..........................................



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Висдокото кръвно- хипертонията ...
10.02.2014 08:43
Висдокото кръвно- хипертонията започва от 130 нагоре и не завиди от кафето. Пийте го спокойно Завиди от
пълнотата на тялото
тютюнощушене
неспокойствието на денят ни - по вече нерви, по високо кръвно
Решава се- до края на живота с хапчета всеки ден или с народна медицина, която осигурява : намаляване теглото, нал под 130
Хапчетата рушат други органи затова намалете теглото, цигарите и нервите в това отношение омразата е лош фактор
Желая ви приятен ден и успех! Нормалното кръвно е гаранция за столвтие
цитирай
2. bojinkata - ВКН зависи и от състоянието на ко...
10.02.2014 11:47
ВКН зависи и от състоянието на колона. Ако е задръстен - ВКН е гарантирано. Затова се чисти с ХК-терапия. Кръвното веднага пада. Да, много са факторите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5388304
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031