Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2014 14:24 - В САЩ снегът вече не става на вода
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 8096 Коментари: 20 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Обаче вижте хората,дето са наясно за "игричките" с кви неща се сблъскват. Направо ахнах като изгледах 5-10 клипа:

http://www.youtube.com/watch?v=5tEza2wB20c

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202230594899877&set=vb.1040183479&type=2&theater

http://www.youtube.com/watch?v=WnTJTP-_uYw&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DWnTJTP-_uYw&app=desktop

 image  image  image



Гласувай:
6



1. truthful - Абе Маслинков?!
30.01.2014 15:40
Ти къде си виждал обикновен чист сняг да не се топи и да става черен след нагряване с горелка, чиято температура на горене е ... ти ще кажеш? какво има в тоя ОБИКНОВЕН УЖ СНЯГ в щата Джорджия, та е черен? В тоя щат маслинка се намира зловещия паметник Georgia Guidestones, на който НСР ясно са го написали на 8 езика: Трябва да има свят под 500 000 000 и да не бъдем раково образувание на Земята. Или ще го отречеш, както отричаш пръскането с кемтрейлс? Над САЩ се пръска повече от 50 години, а в България повече от 8 години! Да вземеш да не пишеш неща дето май не ги вдяваш!
цитирай
2. bojinkata - Бе и на мен ми изглежда странно, но ...
30.01.2014 15:48
Бе и на мен ми изглежда странно, но това е на живо! Може би трябва да се опита с огън от кибрит, например. Или от топлината на ръка!
цитирай
3. freeoldmen - Хайде де, и в България има сняг,
30.01.2014 16:13
всеки може да повтори експериментите, да се види има ли същият ефект...
цитирай
4. bojinkata - Следващият път. В квартала се ст...
30.01.2014 16:26
Следващият път. В квартала се стопи!
цитирай
5. vmir - Конспиративната параноя не прощава никому.
30.01.2014 16:48
Да имате обяснение защо коментарите са забранени? Ще ви кажа - защото световните конспиратори се превзели ютюба и правят всичко по силите си да скрият истината...

Бау!!!
цитирай
6. danailvdimitrov - от масонска и дяволска страна като САЩ какво друго да очакваш
30.01.2014 17:58
силикон,ГМО и сняг като стиропор
цитирай
7. olivie - Ето го видеото да не кажете, че сам си въртя брояча:
30.01.2014 23:53
http://vitaminl.tv/video/70
цитирай
8. kostadin - Само руснаците могат да им скроят ...
31.01.2014 00:02
Само руснаците могат да им скроят такъв номер

Я не зе занасяйте.Снежинките са ледени кристали и докато температурата на цялото не стане над 0 градуса няма да видите капки вода Тя е попила между кристалите на снежинките.Просто горелките са много слаби ,а саждите от изгарянето полепват по границата на леда
цитирай
9. freeoldmen - Подкрепям kostadin в случая.
31.01.2014 02:50
Ясно се вижда на един от клиповете, че експериментът приключва, когато остава парче сняг, цялото пропито с вода след "изчезването" на другата част сняг.
Защо не го стопиха докрай?
Защото истината щеше да се види...
цитирай
10. bojinkata - Споко пичове, снегът си е нормален, ...
31.01.2014 23:16
Споко пичове, снегът си е нормален, става на вода! Но разлаяхме кучетата!!!! Но пак ни пръскат~!
цитирай
11. truthful - Маслинков, Маслинков!
01.02.2014 19:32
Вземи и виж внимателно втория клип Georgia Fake Snow!!!! Слушай внимателно какво се коментира в клипа. It's look like a plastic! и Massive chemtrails !!! Did you heart it? A Olivie?
И защо се опитваш да носиш с пукната стомна вода от 9 дола? Кого се опитваш да заблуждаваш - може би опростачената и чалгализирана аудитория? А себе си къде поставяш, когато дишаш повече от 8 години тези отрови КЕМТРЕЙЛС? Къде? Съгласен си да го дишаш и да съкращава земния ти живот, с твоите пари, които си дал като вноска в ЕС и като данъци на управляващите, които допускат това да се случва против волята ти?

цитирай
12. truthful - До olivie
02.02.2014 16:05
Млади момко, "пръскането на опростачената аудитория", нито пък нейното създаване е мое дело! Пръскането с кемтрейлс, КОЙТО СИ Е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ не е изхвърляне на отпадъци! НЕ ЗАБРАВЯЙ БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ !!!!
Маслинков, имаме Закон за чистота на атмосферния въздух и ДУЗИНА НАРЕДБИ за неговото качество и измервания. Никъде в тях обаче няма да видиш да се измерват тези химикали, които участват в състава на кемтрейлс аерозолите, нито техните показатели. Да има пределни нива и норми на алуминий, но НИКОГА НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА НАНОЧАСТИЦИ АЛУМИНИЙ!? Има норми за ФИННИ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ ФПЧ - което е ОБЩО ПОНЯТИЕ, без да уточнява произход, състав, свързаност и т.н., но за частици няколко микрона, а НАНОЧАСТИЦАТА МАСЛИНКОВ е само 1000 пъти по-малка от микрона!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да не говоря за наличието на вируси, бактерии и мукоплазма в кемтрейлса!
Освен това нямаме и апаратура за такива измервания, т.е. проблем с ПРЪСКАНЕ НА КЕМТЕРЙЛС - НЯМА, според официалните власти. Често може да се чуе и види в бюлетиените как запрашеността била с 200-400 % над нормите. Но да си чул КАКЪВ Е ПРОИЗХОДЪТ НА ТЕЗИ ЧАСТИЦИ и от къде са дошли? Така, че изследвания на съдържащото се в атмосферния въздух и да искам да ти дам НЯМА ДА МОГА! Дори и да има такава опция, тези които ще правят това изследване няма да ни кажат истината, защото най-малкото на следващия ден ще са без работа и ... още нещо.
Виж в подкрепа на това в предаване на Хрътките по БТВ - http://www.youtube.com/watch?v=SBM2czeA2HY. как един хубавец от НИМХ казва, че В ДВИГАТЕЛИТЕ НА САМОЛЕТИТЕ СЕ ВПРЪСКВАЛО ВОДА, ЗА ДА СЕ ОХЛАЖДАТ! Това са думи на умен човек уж. ТОЙ ВПРЪСКВА ВОДА В ДВИГАТЕЛ НА САМОЛЕТ!!!!
Както аз така и ти момко сме под отровния облак на кемтрейлс, който видно се опитваш да докажеш, че не е истина и че е нещо нормално и безвредно, НЕЩО ОБАЧЕ ЗА КОЕТО ТАКА УПОРИТО СЕ МЪЛЧИ И КРИЕ! Е, защо нали е нормално? Да, ама си е ГЕНОЦИД! И ние не трябва да го търпим!
цитирай
13. bojinkata - olivie, И на мен не е работа да док...
03.02.2014 11:18
olivie, И на мен не е работа да доказвам има ли ХС или не. Но като си такъв специалист я обясни защо едни следи изчезват до 15-20 секунди, а други стоят с часове и накрая стават на "облаци"? Не измествай темата като ни хвърляш 30-40 години назад. Сега говорим за небето, а от там сипят върху главите ни отрова, която ти считаш за манна небесна или пък необходимо зло? Колкото до снимки на пръскачки, монтирани на самолети - колкото искаш в http://xcombg.net/
цитирай
14. truthful - До olivie
03.02.2014 15:32
Млади момко, темата в клиповете е фалшивия сняг, който не се топи и мирише на пластмаса благозарение на БИОЛОГИЧНОТО ОРЪЖИЕ - КЕМТРЕЙЛС, което не идва от някакво производство, а идва от самолети, които го разпръскват. Ти явно не си даваш сметка за този МИТ, според тебе, а според нас - РЕАЛНОСТ! И продължаваш с нелепиците си за инсталация и че нямало данни за това с какво пръскат, и т.н. А спри се малко. Реално нямаш какво да кажеш против тезата, че има пръскане с кемтрейлс. Няма как да докажеш, че едно време преди 8 и повече години това са били реални следи след самолети. Няма как да покажеш снимки, нито видео, нито с височина на летене, че това са следи от двигателите. Напротив - колегата ясно е показал един клип, в който се вижда как е ИЗНЕСЕНА ДЮЗА до задната част на двигателя, да ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ТОВА Е СТРУЯ ОТ НЕГО!!! И ти искаш да докажеш въпреки това, че е СТРУЯ ОТ ДВИГАТЕЛЯ? Да не говорим за другите стотици хиляди факти, че и и конгреси има. Да, няма гласност каквато ни се иска, но ние НЕ СМЕ НАСТОЯТЕЛНИ и ни мотаят, а времето минава, с него и нащия живот НАМАЛЯ. Тези неща могат и да ти се виждат смехотворни и небивалици, да не ги възприемаш и да мислиш, че са наши болни фантазии - НО НЕ СА! Те са реалност и други са я измислили. Време е да си отвориш повече очите и е крайно време да да не си мислиш, че си извън облака на КЕМТРЕЙЛС и HAARP!
цитирай
15. bojinkata - olivie, какви са тези глупости за ...
03.02.2014 16:28
olivie, какви са тези глупости за самолетите дето минават през облаци от вулканична пепел и падат. Те падат не заради горивото, а поради бързото износване на лопатките на турбините от пепелта, която играе ролята на шкурка и "топи" бързо въртящите се части в двигателя. Като няма лопатки каквито и добавки да слагаш, самолетите ще падат. Тази пепел е съставена от фини, много твърди магмени частици, а не от изгоряла хартия.
Сега адвокат и на шистовия газ стана. Да не си на заплата при тези от шеврон?
Дишай дълбоко, няма страшно.
И пак бягаш от темата. Не обясни защо при ХС се получават "облаци". Чакам!
цитирай
16. bojinkata - Добре, вече се изяснихме - не отр...
03.02.2014 17:10
Добре, вече се изяснихме - не отричаш, че пръскат. Ми така пишеш бе човек, така го разбирам - нееднозначно.
Колкото до глобалното затопляне - вече доста учени го поставят под въпрос, дали не е поредния балон, а да идва един малък ледников период. Дано е малък!
цитирай
17. truthful - До bojinkata
03.02.2014 18:35
Виждаш, че на olivie не му е ясно що е наночастица и защо се пръска с наночастици алуминий - ЕДИН ОТ НАЙ-ТОКСИЧНИТЕ МЕТАЛИ. И когато същия този olivie възропта срещу алуминиевите опаковки на биричката му, те ОНИЯ ТАМ ЗАД ОКЕАНА взеха и му покриха алуминиевите опаковки с още по-отровния тефлон и той продължава да си пие биричката, която между другото Е ПОДКРЕПЕНА С МНОГО КОНСЕРВАНТИ И ИМА ТРАЙНОСТ ЕДНА ГОДИНА! Същият този наноалуминий Е СПОСОБЕН ДА ПРОНИКНЕ И В КЛЕТКИТЕ и там нещата са още по-лоши! Но виждаш ли него го интересува шистовия газ, а КЕМТРЕЙЛСА - това са водни пари бе!?
Olivie, или Маслинков! Защо се оттегчаваш така млади момко, защо не искаш да спориш за кемтрейлс? Не си подготвен по темата, не си. Слаба ракия си, както много други съфорумци, айде да не казвам кои са(някои са с два и повече ника). Но каква е вашата цел - ДА ДЕЗОНФОРМИРАТЕ обществото и то да си остане безропотно под ГЕНОЦИДНИЯ ОБЛАК НА КЕМТРЕЙЛС! Това е вашата задача, но тя си остава заради главите ви. Има кой да ви търси сметка.
цитирай
18. bojinkata - olivie си изтри коментарите!!!!!
03.02.2014 18:48
olivie си изтри коментарите!!!!!
цитирай
19. olivie - Е,
03.02.2014 19:17
последния го изтри ти, не отричай. Добре дошли в моя блог. Особено дядо фултутифрути, ще го трия с кеф, ако не те го затрие ХААРП дотогава....
цитирай
20. bojinkata - Сори маслинков, нищо не съм трил, ...
03.02.2014 19:34
Сори маслинков, нищо не съм трил, пък и защо? А другите?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386003
Постинги: 3597
Коментари: 5838
Гласове: 6714
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031