Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2014 14:12 - КОЖНИ ПРОБЛЕМИ 89-93
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 2307 Коментари: 0 Гласове:
1



КОЖНИ ПРОБЛЕМИ 89-93
МАСТНИ КИСТИ
Вашето мъдро тяло складира токсините заедно и в безопасна форма като образува кисти. Всички кисти, които съм виждала, са пълни с полихлоринирани бифенили (ПХБ).
Махнете всички източници на ПХБ, за да прочистите организма си от тези вещества. Това може да отнеме шест до дванадесет месеца. Сменете всички детергенти с боракс и/или сода за пране.
Готовите детергенти са чудесни за почистване...но тяхната токсичност не подлежи на съмнение. Дали имате кисти или не, винаги е добра идея да ги замените с боракс и сода за пране.
Ако имате видима киста, опитайте се да я изтеглите към повърхността посредством лапа. Отмиването Дори на част от нея е от голяма полза за организма ви. Прочетете някоя книга за билките или просто вземете каквито можете живи листа. Направете ги на паста с помощта на пасатор, като добавите мед или домашно направен кожен омекотител. Намажете кистата и я покрийте с парченце полиетилен. Оставете тази лапа да действа един ден и една нощ. Растителната влага има изсмукваща сила. Ако не получите резултат, направете бъбречно прочистване.
КОЖНИ ОБРИВИ
Кожните обриви могат да имат различни причини. За да откриете причината, следвайте тяхната логична характеристика. Те могат да се дължат на:
♦     ХИВ
♦     Гъбички
♦     Алергия
♦     Шарки (рубеола и др.)
ХИВ е най-тревожната възможност. Изключете я като се изследвате за този причинител. Често е твърде рано за изследване със специфичните лабораторни тестове. Затова се изследвайте със синхрометъра (стр. 454). Често наблюдавам изчезване на обрива дни след елиминиране на вируса.
Вероятно най-честата причина за обрива са дрождите. Candida има честотен резонанс на 384-388 kHz. Ако сте положителни, спрете използването на готови сапуни и детер-генти за всякакви цели. Със зепера можете да се избавите от Candida за няколко дни. Тази гъбичка има друг гостоприемник (паразит), но се чувства твърде удобно и във вашата кожа, особено ако кожният ви имунитет е нисък. Той може да е снижен в резултат на носенето на метални бижута, наличието на метални пломби, излагане на алуминий (от лосиони и сапуни), кобалт (от препарати за бръснене) и цирконии (от дезодорант). Когато ги отстраните всичките, подсушете бързо кожата си на въздух или на нагряваща лампа.
Имунитетът на б*бешката кожа се снижава от химикалите в еднократните пелени (живак и талий), от влажните кърпички, сапуна и химическите детергенти. Плътно прилягащите, обработени с живак еднократни пелени, са съвременна жестокост. Ако ги използвате, винаги поставяйте на повърхността им парче тъкан и ги оставяйте хлабави.
Обринатата кожа, както и тази, имаща гъбички, трябва да се подсушава с хартиени кърпички — неароматизирани и безцветни, за да се предотврати разнасянето чрез платнената кърпа на инфекцията до други части на тялото. Можете да използвате кожни лечебни средства, но имайте предвид, че само тези, дадени в „Рецепти", са безопасни. Дръжте ги на хладно, когато не ги използвате. Купешките лосиони, включително тези с етикет „здравословни", съдържат токсични съставки.
 
Фиг. 29. Прилепващите еднократни пелени са модерна жестокост, вкарваща живак и талий в подобната на гъба б*бешка кожа
Много обриви у възрастните се дължат на алергии. Честа е алергията към никел. Виждаме последиците й най-често по кожата под пръстени или часовници. За да отстрани метала, тялото го всмуква. Тъй като никелът се използва от много бактерии и по-специално от тези на уринарния тракт, той не се елиминира, а се натрупва в тях. Той се натрупва и в бъбреците, адреналните жлези, пикочния мехур и простатата, където подхранва намиращите се там бактериите. Странно е, но никелът се натрупва и в мъжкия скалп, както и в скалпа на жени, имащи мъжки тип оплешивяване.
Алергиите към ягоди, парфюм, дезодорант или хлорирана вода, колкото и да са различни се проявяват по един и същ начин — с обрив. Черният дроб отказва (не е в състояние) да обезвреди тези вещества и им позволява да циркулират из тялото. Не за дълго обаче, тъй като те могат да причинят големи увреждания на мозъчната и други тъкани. Кожата милостиво захваща и задържа тези химически вещества. Накрая те  трябва да бъдат отстранени. Алергичната реакция и имунната ви система идват на помощ на кожата, въпреки че ви носят неприятни усещания.
Защо черният дроб не обезврежда тези химически вещества? Отговорът се съдържа в един прост експеримент. Опитайте се да прочистите черния си дроб (стр. 539) няколко пъти или докато се отмият 1 000 парченца отпадъци от жлъчните пътища. Това води до облекчаване на обратното напрежение върху част от черния дроб и му позволява отново да си върши работата. Физиологичните подробности как става това не са известни, но резултатът настъпва веднага. В деня преди прочистването не трябва да ядете ягоди или фъстъци, за да предотвратите евентуална алергична реакция. Няколко дни след прочистването черният ви дроб е вече наясно кои от тези храни може да понесе и ако пробвате по малко, вие няма да получите нито реакция, нито обрив. Този прост експеримент показва, че черният дроб не може да обезвреди тези храни поради отказ на жлъчните канали.
Всяко чернодробно прочистване „излекува" различен набор от алергии, което означава, че черният дроб е подразделен — различни части имат различни задължения. Това значи, че ако изкарате всички камъни, всички алергии ще изчезнат. Опитът потвърждава това, въпреки че могат да са необходими до две години за изпълнението на такава програма.
Между другото, важно е да се избягват храните, към които има алергия. Твърде разрушително е да къпеш мозъка си в химическите вещества на ягодите или пръстите на краката си в кленов сироп. Въздържайте се от храни и продукти, към които сте алергични, въпреки че можете да понасяте по малко от тях или сте били десенсибилизирани чрез хомеопатични методи. Използвайте тези методи за получаване на облекчение, а не като лиценз да продължите да използвате неща, които са за сметка на здравето ви.
Някои детски болести протичат с обриви и могат да бъдат диагностицирани чрез изпитване за съответната болест посредством слайд или култура. След това използвайте зепер, за да унищожите и причинителите, и техните гостоприемници — по-големите паразити, които са ги вкарали в тялото ви.
УРТИКАРИЯ
Случва се понякога вместо обрив да получите по-големи лезии. Отново виновни за това са камъните в жлъчния мехур и черния дроб. Направете чернодробно прочистване.
АКНЕ
По-тежките случаи на акне обхващат освен кожата на лицето и част от кожата на тялото и могат да я надупчат така, че да не остане чиста кожа.
Само за десет дни можете да промените това, като по-голяма част от кожата се прочисти напълно. Акнето се причинява от определени бактерии, които се хранят от младежките мазнини. Акнето е обект на много проучвания от страна на науката, но може би истинският му причинител е твърде голям, за да бъде видян под микроскоп или твърде малък (антиген), за да бъде разпознат или пък просто, невъобразим. Във всички случаи на акне аз винаги намирам Trichinella, един от четирите най-чести кръгли червеи при човека.
Изследвайте се за Trichinella със слайда, наречен „Ларви в тъканите". Потърсете я в кожата си. Счита се, че обикновено се намира в мускулите и особено в диафрагмата, но в случаите на акне е в кожата.
Ако имате само честотен генератор, нагласете го на 404,5 kHz и на съседните честоти, увеличавайки по 5 kHz от„двете страни, за да сте сигурни, че сте включили и яйцата, и други стадии на линеене. Можете вместо това да проведете зепинг.
ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМА
И псориазисът, и екземата се причиняват от Ascaris. Веществата, отделяни при неговото преминаване от един в друг стадий, са силно алергизиращи и тъкмо те вероятно поразяват кожата. Тъй като домашните любимци непрекъснато прихващат тези паразити, членовете на семействата също се заразяват отново. Правете зепинг.
Бернадет МакНат, на 34 години, имаше акне по гърба, гръдния кош и лицето. От тийнейджърската й възраст Бернадет била лекувана с ултравиолетови лъчи, Ретин А и антибиотици. Вече бе прекарала херпес и гъбично заболяване.
В кожата й имаше отложен стронций, а в бъбреците, кадмий, сребро и берилий, което затрудняваше излъчването. Имаше само един паразит — Trichinella в голямо количество. Децата и котката й също го имаха. Приложи в продължение на месеци противопаразитни билки, но нямаше никакво подобрение, докато бебето порастна и нямаше вече нужда от еднократни пелени. После се прочисти.
Ройс Хамилтън, на 17 години, имаше толкова гъсто акне по лицето, че нямаше незасегнато място, по-голямо от монета от 10 стотинки. Имаше го от около година. Изследването на урината му показа „аморфни" кристали (камъни от всички типове) и следи от белтък. Открихме Trichinella във всички органи. Той беше много изтощен. Започнахме го с бъбречни билки, за да осигурим доброто излъчване на Trichinella c урината след унищожаването й. Щитовидната му жлеза и бъбреците бяха пълни с цирконии и титан от многото кожни лосиони, които бе използвал. Не се нуждаеше от дезодорант. Очевидно и бактериите в под-мишниците му бяха засегнати. Бяха необходими четири месеца за прочистване на трихинелата, въпреки че около него нямаше малки деца и домашни любимци. Лезиите по лицето му започнаха да заздравяват, но след три месеца акнето се възобнови без родителите му да бяха носители. Той проведе ново прочистване и този път резултатите бяха трайни. Лицето му стана чисто като на дете.
Евън Найт, на 36 години, имаше псориазис на лактите и коленете от 9 годишна възраст, който отскоро бе започнал да се разпространява по пръстите на ръцете и скалпа. Той имаше от време на време бронхит и отоци по очите — показателно за Ascaris. По време на посещението си при нас имаше Trichinella, метили и Echinostomum в кожата. Включихми го на противопаразитна програма и след три седмици започна възстановяване, въпреки че все още имаше обхващане на нова кожа. За да засили имунитета си, той премина на прясно мляко и направи необходимите прочиствания за отстраняване на отлаганията от арсеник, формалдехид и тулий (от витамин С).
Гери Частин, на 41 години, имаше зачервен нос със залющва-не по краищата. Беше лекуван със сулфамиди и Emycin™. Имаше Leishmania tropica. Проведохме му лечение с честотен генератор и той веднага получи подобрение, но след четири седмици дойде отново. Открихме в тялото му четири разтворителя: бензол, ТХЕ, ТХ етилен и хександион. Това правеше заболяването нелечимо, тъй като реинфектирането бе неизбежно. Имаше освен това натрупвания от титан, платина и сребро в тъканите. Налагаше се да отстрани метала от зъбите си преди да преминем към лечение. Флойд Оулдхьм, в 50-те, получаваше пъпки по носа. Цялото му лице беше червено. Той се оплакваше от разслабен стомах и леко изпускане по малка нужда. Имаше два вида Leishmania (braziliensis и tropica). Унищожи ги с честотен генератор и започна билкова програма за прочистване на бъбреците. Пет седмици по-късно пъпките бяха изчезнали, но общата червенина се появи отново. Остана отрицателен за Leishmania, но се оказа, че има интоксикация с кобалт.
Известно е, че кобалтът благоприятства възникването на кожен рак и сърдечни заболявания. Това бе открито преди десетилетия, когато в Англия бе регистриран епидемичен взрив от сърдечни заболявания. Взривът бе проследен до една кръчма, посещавана от всички заболели. Оказа се, че са добавяли кобалт към бирата, за да направят по-висока пяна. Фактически пяната стояла като прическа. Оттогава кобалтът е включен в списъка на забранените добавки. Постепенно обаче кобалтът се завърна — стойте далеч от него. Кобалтът се натрупва в сърцето и кожата. Хората с рак на кожата често имат кобалтови отлагания.първо в тоалетните блокчета (сините), след това в препаратите за прозорци (сините), след това в препаратите за миене на съдове и накрая дори във водата, за освежаване на устата. Ако видите продукт, оцветен в синьо, стойте далеч от него!Флойд престана да използва всички тези продукти и се оправи отново.
Грете Дрискол, жена на средна възраст, употребяваше тонове грим така изкусно, че следите от лифтинг на лицето й бяха невидими. Когато се появяваха и най-малките бръчици, което ставаше по време на пътуване — това бе за нея катастрофа. Тя имаше паразити, но не можеше да направи нищо, докато пътуваше. Щом се прибра у дома, започна противопаразитна програма — 5 дни високо интензивна и след това поддържаща. Още след първата седмица лицето й стана безупречно.
Крофтън Торнтън, на 15 години, имаше подтискащо го акне. Имаше в кожата си Ascaris, анкилостома и Strongyloides (оплакваше се и от мигрени). Спря да пие купешки напитки, които замърсяваха организма му с разтворители. Унищожи по електронен път паразитите, а впоследствие чрез билки достигна до чувствително подобрение. След един месец обаче Strongyloides се появи отново. Независимо от това, той вече бе разбрал обусловеността на акнето си и знаеше,че е въпрос на постоянство да получи трайни резултати. Забележете — той трябваше да има и Trichinella — дали бях пропуснала да го изследвам?
БРАДАВИЦИ
Можем ли да хванем брадавици, ако пипаме крастава жаба, както ни казваха, когато бяхме деца? Ние вече не си играем с крастави жаби, но имаме брадавици. Не знаем как сме ги хванали. Но след като разберете как можете да се отървете от тях, ще знаете и как сте ги хванали. Брадавиците не са едни и същи. Фактически, всички са различни. Всяка се дължи на 5-6 различни вируса, не на един, както сме си мислели.
Отлющете мъничко парченце от една от брадавиците си и се пригответе да го изследвате, като го поставите в малко шишенце. Прибавете няколко чаени лъжички филтрирана вода и четвърт лъжичка житен спирт. Сложете на шишенцето надписан етикет за това, откъде сте взели парченцето, като например: „Става на левия среден пръст". След това претърсете тялото си за друга локализация на тази брадавица (органи, положителни по отношение на вашето парченце). Разбира се, няма да е трудно да ги намерите в кожата си. Потърсете обаче по електронен път в други органи като черния си дроб, далака, мускулите, стомаха, сърцето, панкреаса си. Забележете колко често се откриват причинителите на брадавици в панкреаса ви. Този орган изглежда е раят на вирусите, причиняващи образуването на брадавици. Дали любимото им място са островчетата или останалата част на задстомашната жлеза?
Ако нямате зепер, за да унищожите напълно всеки вирус, ще трябва да откриете неговата честота. Прикачете вашия честотен генератор и потърсете на дължина на вълната между 400 и 290 kHz. Унищожете вируса, щом откриете неговата резонансна честота, като се третирате с 10 волта за три минути. Ще паднат ли брадавиците ви?
След няколко дни една-две от брадавиците ви ще започнат да се лющят, а след една-две седмици може да са изчезнали напълно, а други да са започнали да се свиват. Останалите са непроменени. Трябва да ги тествате и да унищожите причинителите им по същия начин. Имайте пред вид, че е възможно брадавиците да не изчезват от вътрешните органи по начина, по който изчезват от кожата. Може би брадавиците не са нещо толкова невинно, за каквото ги считаме. Вирусите, които причиняват брадавици, може би навлизат в тялото ни посредством някои често срещани бактерии, като например Salmonella или чести паразити като остриците или тениите.
Зепингът не достига всички вируси в брадавиците. Понякога е необходимо извършване на няколко зепинга, докато започне лющенето на брадавиците, а унищожаването на вирусите става постепенно.
Гай Леърд, 11 годишен, имаше брадавици по пръстите на ръцете и устните. Той имаше задължението да храни три дворски кучета. Беше пълен с Ascaris. Имаше кисти на Taenia pisiformis и Taenia solium в черния си дроб, които отделяха вируси. Проведе шест седмично лечение с Rascal (това бе преди откриването на зепера). За да бъде инвазиран от толкова много паразити, които да се запазят и размножат в организма му, имаше значение вероятно бензолът, натрупан в организма му. Той спря да използва паста за зъби, унищожи аскариса (408 kHz) и някои метили (434 до 421 kHz) и оправи храненето си. Всички брадавици с изключение на една паднаха, без при това да има кървене. Дадоха му да върши други работи, за да намалят контакта му с кучетата и техните паразити.
Джорджиана Милз беше учителка по музика на средна възраст. Имаше поне 30 брадавици по ръцете. Няколко месеца след появата им й бяха установили рак на костите и тя се чудеше дали има връзка с брадавиците. Тя излекува рака си и унищожи вирусите и бактериите с честотен генератор. Почти всичките й брадавици изчезнаха. Но кучето, което гледаше у дома си, й носеше всеки ден нови паразити и по-специално Moniezia в стадий на тения. Всяка инфекция с този паразит (около една месечно) се последваше от появата на нови брадавици. Не можа да ги премахне напълно.
Аз считам, че всяка брадавица се причинява от 3 до 6 вируса и че тези вируси се намират на различни места в нашия организъм! Колко хубаво би било да можем да отървем тялото си от всички тях веднъж завинаги! Това не винаги е възможно, защото малки остатъци от брадавиците не изчезват или по-точно изчезват и се появяват отново в нашите вътрешни органи. Дали това не показва истинския им произход? Може би там те са в стадий на тения.
СТАДИИ В РАЗВИТИЕТО НА ТЕНИИТЕ
.......................................................................



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5430763
Постинги: 3620
Коментари: 5945
Гласове: 6793
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930