Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2014 18:38 - Една новина с целия й блясък
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1625 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една новина с целия й блясък :

Ексклузивно! Партия на БГ снайперистите: 10 куршума и ще настъпи ред!!!
България се стяга за гражданска война !!!

„Оптически прицел вместо телевизор" - това е мотото на новосъздадената „Партия на БГ снайперистите", която бе учредена вчера, при строга конфиденциалност, в хотел „Копривките", намиращ се на километър и половина от Хижа Здравец.

В редиците й влязоха 120 бивши командоси, бивши запасни офицери и военни от мисиите в Камбоджа и Ирак.

Взаимствали идеята от набиращата все по-голяма популярност „Партия на руските снайперисти", бг стрелците са категорични:
„10 куршума и в страната ще настъпи ред!".

„Стига безнаказаност и произвол! Повече от 20 години се нагледахме как съдебната система не върши нищо. Ако тя е ялова, мерникът не е!", заяви един от създателите на партията пловдивчанинът Велизар Димитров. Той е офицер от резерва, полковник, и е служил в групата на бг тюлените във Варна.

Димитров и сподвижниците му са категорични, че само с премахването на няколко основни „тартори" в държавата, сред които и бивш шеф на ДС, тримата най-популярни ръководители на престъпни групи и редица политически и синдикални босове, държавата ще дръпне нагоре.

Членството в „Партия на БГ снайперистите" е напълно свободно – без излишна бюрокрация, подчинени и ръководство, обясняват членовете й.

„Достатъчно е да носиш снайпера в душата, Бог в сърцето и ума в главата си. И да обичаш родината си", обяснява Велизар Димитров.

Членовете на партията очакват силна подкрепа от страна на малкия и средния бизнес. А обещават с тяхна помощ да вкарат зад решетките поне стотици корумпирани чиновници, банкери и олигарси.

В крайна сметка, целите на новата партия се свеждат до връщане на народната власт и конфискация на всичко, заграбено от политическата клика през годините.

„На властимащите трябва да гледаме през оптическия прицел, не през екрана на телевизора. Защото те не се страхуват от никого, дори от Бог. Те са си създали свой собствен свят, работещ в тяхна полза и в ущърб на целия народ", коментира бившият бг тюлен.

От партията обаче подчертават, че не са и никога няма да се превърнат в терористична организация. И макар че често пъти на много от тях се случвало инстинктивно да посегнат към „кобура" си, слушайки поредните политически обещания, то вярват, че държавата може да постигне промяна и просперитет само чрез протести и масови бунтове.

„Не искам да съм лош пророк, но само след месец България може да пролее кръв. Дните по време на изборите ще са страшни. Ако ГЕРБ отново вземе властта, което към днешна дата е напълно възможно, нищо чудно да стигнем и до Гражданска война", заяви Велизар Димитров.

Партия на БГ снайперистите призовава българите да не се доверяват на поредните празни обещания, излъскани фасади и сладкодумие, с което ще ги засипят до болка познатите вече политически лица, а да продължат да отстояват исканията си.

Така, както започнаха преди месец и половина.

До края на седмицата ще стартира и уебсайтът на новата партия „Bgsnayperist.org". Координатор за Пловдив ще е офицерът от резерва, майор от военновъздушни войски /бивш десантен полк/ Веселин Филипов.

Всеки момент във Фейсбук ще се появи и страницата „Български снайперист".
http://afera.bg/reporter/55723.html



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zabavnata - Темида може и да спи, но снайперът НИКОГА!
28.01.2014 18:53
Чудесна инициатива. Много боклук се нарои през годините на "прехода" и все някой трябва да започне да чисти. Може пък и да възродим България, кой знае?!
БРАВО, МОМЧЕТА!
цитирай
2. milady - снайперистки, се приемат, нали ? / ще си носим снайперите сами/.СТр.ИДея!!
01.02.2014 10:36

„Достатъчно е да носиш снайпера в душата, Бог в сърцето и ума в главата
си. И да обичаш родината си", обяснява Велизар Димитров.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5389622
Постинги: 3598
Коментари: 5840
Гласове: 6718
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031