Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2014 18:08 - ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА ГЪРДИТЕ 68-70
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1305 Коментари: 0 Гласове:
2



ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА ГЪРДИТЕ  68-70
Чувствителността на гърдите може да бъде толкова дотолкова повишена, особено по време на месечния цикъл, че да не можете да търпите сутиена си. Тя може да се дължи както на високо ниво на естрогена, така и на бучки и ракови образувания на гърдата. Преди менопаузата по-голямата част от естрогените се произвеждат от яйчниците, а по-късно от адреналните жлези (надбъбречни жлези — бел. пр.). Твърде високите нива на естрогена са проклятие за съвременната жена. Някои плесени по храните и особено зеараленона причиняват свръх продукция на естрогени. Това засяга и мъжете. Намирала съм го и в пуканки, и в царевичен чипс, и в кафяв ориз. Спрете да ги консумирате. Яжте бял ориз. Когато си приготвяте зърнени закуски, не забравяйте да прибавите витамин С (1/8 чаена лъжичка) за обезвреждане на плесените. Не съм сигурна обаче, че ако вземате витамин С, когато консумирате пуканки, това ще обезвреди зеараленона. Не рискувайте. Излишните количества естроген трябва да се обезвредят от черния дроб. Той обаче може и да не се справи с това, защото е зает да обезврежда друга плесен, която сте погълнали с храната! Вижте главата за плесенясалата храна.
Жените, имащи високи естрогенови нива, са свръх емоционални, преминавайки от ентусиазъм към потиснатост и обратно. Гласът им може да достигне твърде големи височини, достигайки понякога до писък. Достатъчното ниво на естрогена е важно за оплождането, но твърде високите нива могат да доведат до безплодие. Вашето тяло ще се върне към нормата, стига да прочистите яйчниците си от паразити и замърсители. Не спирайте прочистването, докато чувствителността в гърдите по време на цикъла ви изчезне напълно и престанете да се чувствате свръх емоционална дори и по времето непосредствено преди цикъла си.
УПЛЪТНЕНИЕ В ГЪРДИТЕ
Уплътненията в гърдите не винаги са болезнени. Ако усетите бучка в гърдата си, не чакайте да се убедите, че наистина я има. Не изчаквайте поставянето на диагноза чрез тест, мамография или от лекар-специалист. Намерете честотен генератор или зепер и се изследвайте сама веднага. Веднага започнете и билковата противопаразитна програма.
Вашето тяло често превръща гърдите в сметище за токсични отпадъци, идващи от горната част на тялото — от главата ви, където шампоанът, лакът за коса и козметиката оставят отлагания ежедневно, от зъбите ви с тежките метали по тях, от шията и подмишниците, където се наслагват токсични остатъци от одеколон, дезодорант и сапун. Лимфните възли, разположени по-долу от подмишниците и в областта над гърдите, събират всичко това и му позволяват да се спусне в гърдите, където то се опакова и се образува киста. Вероятно бъбреците са затлачени и токсините вместо да се излъчат през пикочния мехур се отлагат в определени сметища. Направете бъбречно прочистване. Не спирайте до изчезването на всички уплътнения. Те ще започнат да се свиват към третата седмица, ако отстранявате точно тези токсини, които са ги предизвикали. Дори радонът и азбестът се отлагат в гърдите. Затова бъдете изчерпателни в установяването и прочистване на токсините.
Тенденция за образуване на кисти или бучки има, когато броят на тромбоцитите (установен при извършване на кръвна картина) е много висок (над 400 — норма 140-400 giga/1), тъй като тромбоцитите са отговорни за съсирването на кръвта. Броят на тромбоцитите нараства при наличие на паразити в организма. Може би кръвта ви се опитва да ги слепи под формата на бучка! Тези бучки образуват „гнезда" за различните стадии на метила. Може би това е причината бучките на гърдата толкова често да се израждат в ракови. Ако тромбоцитите ви са над 300 000 (трябва да са около 250,000/мм3), започнете редовно наблюдение за паразити. Ако спрете да употребявате кофеин и започнете да вземате витамин Е (400 единици дневно), това ще подпомогне възстановяването ви, но не разчитайте само на това. Уплътненията в гърдите определено предразполагат към развитие на рак.
Леели Игър, на 37 години, имаше болезненост в гърдите и поставена диагноза „фиброцистни образувания". Изследването ни показа, че тя има отлагания от церий и никел в гърдите. Те се изчистиха за няколко седмици след отстраняване на метала от зъбите й (просто махна фиксиращото устройство, което по-късно замени с пластмасово).
Кари Пфайфер, на 36 години, имаше многобройни кисти в двете гърди и матката. Нивото на естрогена й бе твърде високо (187pg/ml на 22 ден от цикъла й). Денят от цикъла е важен за изследването, тъй като нивото на естрогена е различно през различните дни. В гърдите й имаше много берилий (светилно масло от ветроупорни лампи) и радон. След отстраняване на тези токсини всички бучки намаляха на големина, а след бъбречното и чернодробното прочистване те омекнаха и болезнеността в гърдите изчезна. Кари имаше няколко канала на зъбни корени, които служеха като източник на многобройни бактерии за гърдите й, предимно Histoplasma cap (каналите на корените често се инфектират). Всички бучки изчезнаха след прочистване на зъбите и унищожаване на бактериите с честотен генератор.
Клаудия Дейвиз, на 41 години, имаше болезненост в гърдите в продължение на две години след извършената мамография. Освен това имаше нарушено храносмилане и многобройни други болки. Установихме в червата й възрастни форми на чревен метил, а в кръвта й — яйца на този паразит. Това бе твърде опасно, тъй като яйцата можеше да попаднат в гърдите й и да започнат да се развиват там. Така всъщност започва ракът. Но тя все още нямаше рак. Имаше отлагания на ниобий от замърсено болкоуспокояващо лекарство и тулий от употребявания от нея витамин С. Няколко вида бактерии в белите й кръвни телца, включително Salmonella, бяха причина за нарушеното й храносмилане. След осем седмици Клаудия беше вече прочистила бъбреците си, бе унищожила паразитите си и се бе отървала от тежките метали. Болките в гърдите й бяха много намалели. Бе изчезнала и една киста от клепача й. Стефани Накамура, на 68 години, бе претърпяла шест операции за отстраняване на бучки в гърдите, започвайки от младите си години. Последната й мамограма бе добра, но имаше отлагания от кадмий, олово, злато, радон, уран, галий и сребро. Нашият тест показа, че има бъбречни кристали и тя започна прочистване на бъбреците. Бяха й дадени витамин Е (400 единици дневно), натриев селенит (150 микрограма дневно) и витамин Q (1 и повече грама дневно). Имаше и много високо ниво на триглицериди, което говореше за проблеми с бъбреците. Дадохме й магнезий (300 мг дневно), витамин В6 (250 мг дневно) и лизин (500 мг дневно). Паразитите бяха унищожени и всички токсини, с изключение на галия, среброто, живака, златото и кадмия бяха прочистени. Тези токсини вероятно идваха от златните й коронки. Нейният зъболекар я посъветвал да не ги маха, защото те нямали нищо общо с глаукомата, артрита и стомашната й язва. Беше й трудно да реши какво да прави и тя направи погрешния избор. Сигурно ако й предстоеше нова операция на гърдите, щеше да се реши да махне златните коронки и да ги замени с пластмасови.
СЪРДЕЧНА БОЛКА
.....................
 
 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386788
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6717
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031