Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2014 21:47 - КОНТРАЦЕПЦИЯ 55-58
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 945 Коментари: 0 Гласове:
1КОНТРАЦЕПЦИЯ   55-58
Виждала съм една прекрасна брошура в магазините за здравословна храна, наречена „Див картоф",за предпазване от забременяване (Willa Shaffer, published by Woodland Health Books, PO Box 1422, Provo, Utah 84603), която информира, че 3 капсу-ли, взети два пъти дневно имат перфектен противозачатъчен ефект при положение, че сте ги вземали вече два месеца. Вижте също рецептата за еменагога (средство за стимулиране на менструацията, стр. 533.
МАТОЧНАТА ШИЙКА
Шийката на матката е „проблемното място" за жените, така както е простатата за мъжете. Тя рядко ви сигнализира чрез болка, че в нея има натрупване на токсини или наличие на бактерии и паразити. Понякога кратка болка като пробождане с игла може да ви алармира, че нещо става, но това нещо лесно се пропуска. Шийката на матката непрекъснато произвежда по малко слуз, която й помага да запази чистотата си. Защо обаче да я провокираме с живак, мед или злато? Много проблеми със забременяването са разрешени чрез прекъсване замърсяването на матката, яйчниците и маточната шийка. Прочистете зъбите и дома си от токсини и си оправете диетата.
Унищожавайте редовно ежеседмично паразитите и бактериите със зепинг или билкова програма и няма да имате болки по време на менструация, подуване на корема, умора или главоболие, а резултатът от изследването (РАР) на секрет от шийката винаги ще бъде добър. Ако не е, побързайте, за да я спасите от злокачествен процес.
СИМПТОМИ НА МЕНОПАУЗАТА, ГОРЕЩИ ВЪЛНИ, ПРЕДМЕНСТРУАЛЕН СИНДРОМ
Безсъние, раздразнителност, PMS (предменструален синдром), тревожност, нервност, не се ли очакват всички те при настъпване на и след менопаузата? Със сигурност те могат да се дължат на хормонален дисбаланс. Всъщност дисбалансът е този, който не е нормален.
Никакви симптоми на менопаузата не са нормални.
След като яйчниците са престанали да произвеждат естроген и прогестерон, би трябвало да се задействат адреналните жлези, чийто хормон е предназначен да покрие техния дефицит.
През фертилните години на жената яйчниците й произвеждат максимум 100 пикограма/милилитър (pg/ml) естроген на деветия и на двадесет и втория ден от месечния й цикъл. Прогестеронът пък има само един пик — на 22-ия ден, но достига ниво 20 до 40 пъти по-високо от това на естрогена! След като яйчниците престанат да произвеждат хормони, адреналните жлези могат все още да регулират нивото на хормоните. Типичните стойности за естрогена са 20 pg/ml и отново прогестеронът е 20 до 100 пъти повече. Запазването на баланса между тези два хормона е толкова важно, колкото техните действителни количества. Естроген в количество 20 pg/ml е достатъчно да предотврати възникването на симптомите на менопаузата, включително горещите вълни, да защити сърцето и да запази структурата на костите. Вземането на синтетични хормони обикновено води до точно такива хормонални нива. Разбира се, много по-добре е, ако собствените адреналин жлези могат да доставят хормоните. Нивото на хормоните може да се установи чрез кръвен тест. Преди менопаузата това се прави на 21 -ия, 22-ия или 23-ия ден, а след менопаузата денят е без значение.
Защо адреналните жлези не винаги произвеждат хормоните? Защото им пречат паразитите и замърсителите. Унищожете всички паразити, бактерии и вируси и особено Gardnerella, Proteus, Chlamydia, Campylobacter, Neisseria, Tre-ponema и Salmonella. Използвайте зепера.
Забележете, че изброените бактерии са и най-честите причинители на уроинфекции! Това е така, защото адреналните жлези са разположени върху бъбреците и са близко до бактериите в бъбреците. За да избегнете завръщането им, направете бъбречно прочистване (стр. 537) и отстранете всички зистали, в които бактериите могат да се скрият.
22
                                        

Нива на естрогена по дни                                   Нива на прогестерона по дни
Фиг. 21. Естрогенно и прогестероново ниво (pg/ml)
Понякога след всички тези процедури повече не се появяват горещи вълни. Но ако още ги има, прочистването трябва да продължи. Междувременно, трябва да се направят някои промени в начина на живот. Започнете да пиете по две пинти (около 1 литър) вода между отделните хранения, а по време на хранене пийте само вода и стерилизирано прясно мляко.
Не пийте сок от червени боровинки, защото съдържа много хипурова киселина и разтворители. След като сте прочистили тялото си, зъбите и заобикалящата ви среда, нямате нужда от такава подкрепа. Вашите ревитализирани адренални жлези ще ви дадат не само повече хормони, но ще ви преведат през стреса в по-добро състояние и ще запазят кръвното ви налягане нормално.
Ако бактериите не се унищожат, те ще навлязат в други органи. Gardnerella, например, отива в яйчниците да си похапне от жълтото тяло след овулацията. Това пречи на жълтото тяло да произведе достатъчно прогестерон и PMS се проявява.
Менструалните проблеми и PMS не са причина за болките, но са знак, че нещо не е наред с яйчниците и матката. Те ви подсказват, че трябва да предприемете прочистване. Унищожете нашествениците с билки или зепер. Премахнете токсичните натрупвания по зъбите и околната среда.
Внимавайте да не забременеете! Не е време за това. Ако имате такова желание, трябва първо да прочистите тялото си. Ако не можете да контролирате забременяването си, поне прочистете преди това зъбите си. Тъй като всяко прочиства не повишава вашата плодовитост, най-добре е да изведете от организма си живака, талия, медта и никела преди рискът от зачеване да се увеличи още повече в резултат на прочиства-нията. В практиката ми има случаи, когато работата по замяната на амалгамните пломби трябваше да прекъсне поради настъпилата бременност. Тези двойки не внимаваха, защото не можеха да си представят, че могат да имат дете в резултат от прочистването на телата им. Никой зъболекар няма да се заеме да отстранява живака от зъбите на бременна жена.
Никол Трует, на 40 години, имаше PMS. Тя беше задочна студентка и не можеше да си позволи да се чувства объркана. Имаше и чести гъбични инфекции, херпес и пристъпи на паника. Оплакваше се от обърканост на мисленето, въпреки че бе отличничка (беше поставила погрешна дата на раждането си върху нашите служебни формуляри!). Изследванията ни показаха високо ниво на живак в организма й и ние я посъветвахме да започне веднага зъбно прочистване. След два месеца се чувстваше много по-добре. Бе отстранила целия метал от зъбите си, но от време на време получаваше по-раншните си симптоми в съвсем лека форма, което я плашеше. Тя все още имаше E.coli и Bacillus anthracis под четири зъба, което бе свързано с прояви на хроничен синузит. Трябваше да бъдат прочистени кавитациите. След четири седмици тя ни разказа как е получила емоционално облекчение веднага след прочистване на две от тях. Нашият тест за замърсители показа наличие на метилбутилкетон, бензол и тетрахлоровъглерод (открихме ги и в изворната вода на мястото, където живееше в Арканзас). Тези замърсители понижаваха имунитета й, на което се дължаха херпесът и гъбичните инфекции. Те изчезнаха след една седмица. Тя беше много щастлива, когато откри каква е причината за проблемите й и в същото време толкова ядосана, че бе решила да пише на водната компания. Ние имаме нужда от повече такива природозащитници.
Моника Козиол вземаше Ibuprofen заради спазмите, които имаше по време на менструация. По време на месечните си цикли изпитваше непреодолимо желание за захарни изделия, както и лека потиснатост и главоболие. Имаше интоксикация със сребро, мед, платина, живак и олово. От паразитите в нея открихме анкилостома, острици, човеш ки чернодробен метил и котешки чернодробен метил. Хормоналният тест показа много ниско естрогеново ниво (57,6 pg/ml), което вероятно се дължеше на обединеното действие на всички тези фактори. Тя отстрани метала от зъбите си и проведе противопаразитна билкова програма. В продължение на няколко месеца имаше редовни и нормални месечни цикли и реши да забременее, но не успя. Новото изследване показа, че отново е пълна с паразити. Беше спряла поддържащата противопаразитна програма. За да постигне трайни резултати, тя започна бъбречно и чернодробно прочистване.
Барбара Ашби, на 43 години, имаше от 1,5 години болки при менструация. Тя имаше оксалатни кристали в бъбреците. Започна бъбречно прочистване. Продължи с противопаразитна програма и отстраняване на метала от зъбите. После прочисти черния си дроб и след три прочиствания (първият път отдели над 1000 камъка) каза, че отново се чувства прекрасно.
Гери Ентцмингер, на 16 години, имаше дълъг списък от здравни проблеми, включително болки в яйчниците, болезнени месечни цикли, за което нейният лекар й бе предписал противозачатъчни. Имаше няколко различни микроба в гениталния си тракт: Neisseria gonorrhea, Plasmod-ium cyano, Staphylococcus pyogenes (под зъб # 28), Streptococcus pyogenes (също под зъб # 28). Тестът за паразити показа възрастни екземпляри на чревен трематод в матката й, но не и в червата или черния дроб. Откри се и метил в стадий cercaria. Проведе лечение с противопаразитни билки, но след три седмици нямаше никакво подобрение. Тери имаше у дома си заек, куче и хамстер. Трябваше да ги постави на противопаразитна програма за домашни любимци. Промени храненето си, като избягваше храни, замърсени с разтворители. След шест седмици ни каза, че цикълът й е съвсем наред и не се нуждае от хапчета, но продължи с противопаразитната програма на домашните си. След три седмици обаче получи отново спазми. Този път имаше овчи чернодробен метил в матката. Вероятно го бе прихванала от охлювите в аквариума си. Беше изоставила поддържащата програма и пиеше отново декофеинизирана кола. Това бе довело отново до замърсяване с разтворители и опаразитяване с метили. Унищожи ги с честотния генератор. Реши да бъде по-бдителна по отношение на паразитите, след като толкова много обичаше домашните си любимци и не можеше да се откаже от тях.
БЕЗПЛОДИЕ
Безплодието е заплаха за всеки биологичен вид. То не е просто заболяване или проблем.
Ако птиците не мътят яйца, биологичният им вид е обречен. Това научихме от експеримента през 60-те години. Препаратът ДДТ променя дебелината на яйчните черупки и те се пукаха, когато птиците лягаха върху яйцата да ги мътят. Всички човешки въздействия върху природата са експерименти — преднамерени или не. Природата от своя страна също има опустошителни прояви, каквито са сушите, бурите, пожарите, ледниковите периоди, но обикновено живите същества разполагат с време или подвижност да се адаптират към Тях. Ако това не стане, биологичният вид изчезва.
Дали ние, хората, сме изключение от правилото — адаптираш се или загиваш?
Никой не се чувства по-безпомощен и лишен от надежда от безплодната двойка. Те не могат да избягат. Времето им е ограничено и очевидно адаптация не се осъществява. Най-вероятно тяхното родословие ще изчезне. Единствената им молба е: „Господи, дай ни детенце1" Тяхно естествено право, като на всички живи същества, е да продължат рода си.
Можем ли да се отпуснем уверени, че нашата интелигентност, подпомогната от науката, ще ни спасява винаги? Дали „бебето в епруветка", лекарствата срещу безплодие, Цезаровото сечение, инкубаторите за недоносените новородени са триумф на науката? Не, те са признаци на провал във възпроизводството на човешкия род.
На фона на опасенията от проблемите с пренаселеността на планетата, безплодието може би не изглежда толкова ужасно. Може би това е естествен механизъм за ограничаване на свръхчислеността на биологичния вид. Може би ще оцелеят само тези, които могат да преживеят паразитизма, замърсяването и имунния дефицит, за да укрепят биологичния вид. Когато обаче намесата в плодовитостта стане необходимост, а не въпрос на избор, това вече е сигнал за опасност, както бе с птиците, видели пукнатините по черупките на яйцата си. Решението на нашия репродуктивен провал е да не търсим повече изкуствени пътища за забременяване, раждане и грижи за увредените бебета. Решението е в това - да се придържаме към старомодния начин, да пазим естественото.
Ако не сте в състояние да забременеете или да произведете жизнеспособни сперматозоиди, използвайте интелигентен подход. Отстранете пречките.
Пречките са паразитите и замърсителите, същите онези врагове на здравето, за които вече говорихме.
Унищожете посредством зепера и билкова противопразитна програма всички големи и малки паразити. Не се опитвайте да обезпаразитите трайно домашния си любимец. Животът в тясна близост с друг биологичен вид е лукс, който вие не можете да си позволите при тези обстоятелства. Любимецът ви може да живее със своите паразити, но вие, не. Не забравяйте да унищожите и бактериите, и вирусите, и особено Cardnerella, Neisseria, Treponema, древните врагове на човешката репродукция.
Безопасно ли е да унищожавате паразитите, ако има вероятност да сте бременна?
Електронният начин за убиване на паразитите е безопасен, aкo използвате честотен генератор. Честотите на паразититe и бактериите са далеч от човешките честоти. Лечението с всяка честота е кратко. Няма никакви странични ефекти.
Зеперът не е изпитан и не трябва да се използва от бременни жени.
Билковият способ за унищожаване на паразитите е изполван от бременни жени без лоши последици, но не е напълно безопасен. Препоръчвам да се изчака до раждането на бебето, ако това е изобщо възможно. Лечението е продължително и интензивно. Растящото дете ще бъде изложено на въздействието на билките, но това е за предпочитане пред въздействието на токсините, произвеждани от паразитите. Трябва сами да отсъдите. Считам, че е по-разумно детето да бъде изложено на действието на билки, отколкото да наследи СПИН или „генетични" болести.
След унищожаване на паразитите, втората крачка към възстановяване на репродуктивната ви свобода е отстраняването ма замърсителите. В репродуктивните органи могат да се натрупат злато, сребро, мед и живак и да нарушат деликатния хормонален баланс между естрогена и прогеетерона или подвиж ността на сперматозоидите. Не са правени изследвания за наличие на метали в матката, яйчниците и тестисите на безплодни двойки. Вие сами можете да извършите това. Слайдове на овариална тъкан, както и на други репродуктивни тъкани,; струват по-малко от $10,00. Изследвайте се сами за зъбен метал. Отстранете всички метали от устната си кухина и ги заме-! нете с неметални конструкции. Когато е необходимо ваденето на зъб, трябва да се внимава да не остане част от корена му.
Предупреждение!
......................Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 2616103
Постинги: 2674
Коментари: 1833
Гласове: 2774
Календар
«  Февруари, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829