Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2013 21:33 - ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ д-р Хулда Регер Кларк
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1658 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Реших да я караме подред:
ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ
ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ
д-р Хулда Регер Кларк

ОБЕЩАНИЕТО

Пристъпете в един нов свят.
Свят без хронични болести.
Напуснете вашия стар свят, който ви държи като затворници.
Опитайте нещо ново.
Затворът няма стени. Има само линии. Линии, които маркират земята около вас. Навътре от линиите са вашите стари идеи. Навън от тях са новите идеи, които ви подканят да ги прескочите и да избягате от своя затвор. Осмелете се да пробвате тези нови идеи и Вашето заболяване ще отстъпи. За няколко седмици то може да си отиде.

Ако сте много болен или имате сериозно хронично заболяване, трябва да сте се питал не веднъж: „Защо точно на мен се случи? Нима никога няма да мога да се оправя?"
Вероятно знаете обяснението на Вашия лекар за заболяването Ви или заболяването на Вашето дете. Вирус Coxsack-ie е проникнал в мозъка на Вашето дете и е причинил възпалението му (енцефалит). Молите се имунната система на детето да го преодолее. Знаете как е станало, но сте безсилни пред този микроскопичен нашественик.
Ако можеха да Ви се изпълнят три желания, те биха били: 1) Моля те, не отнемай живота на детето ми, 2) Моля те, направи така, че да не му остане трайно увреждане, 3) Моля те, благослови и ръководи чудесните доктори и сестри, които поддържат работата на кислородната палатка и следят жизнените показатели и температурата на детето ми.
Какво би станало, ако можехте просто да завъртите едно копче и за 3 минути да унищожите вируса Coxsackie в тялото на детето си, при това без никакви странични действия и с осигурена за цял живот защита срещу този вирус?
В тази книга ще научите как да правите това. Ще научите защо детето Ви е заболяло от енцефалит или някоя друга болест и как да предотвратите това завинаги.
Няма да Ви се струва толкова сложно, ако се придвижвате стъпка по стъпка. Първо се запознайте с радиовълните, излъчвани от всички животни. После открийте точната честота, на която предава конкретният нашественик. Трето, научете как да заглушите тази честота до нейното пълно изчезване. Това става само за няколко минути!
И накрая, научете се как да си направите собствени диагностични и терапевтични уреди. Инструкциите са разбираеми за всички. Само с тази сила в своите ръце ще бъдете в безопасност.
ДВЕ ЗЛИНИ СА В ОСНОВАТА НА БОЛЕСТИТЕ
Независимо от това, колко дълъг и объркващ е списъкът с оплаквания на даден човек, започвайки например от хронична умора до безплодие или психически проблеми, аз съм сигурна, че ще намеря само две причини — наличие на замърсители и/или паразити. Никога не съм считала липсата на физически упражнения, недостига на витамини, хормоналните нива или каквото и да е друго за първичен причинен фактор на болестите. Така че очевидният път към доброто здраве е:
Проблем                    Най-просто решение
Паразити                    Лечение с електроника и билки
Замърсяване               Избягването му
С оптимизъм и решителност вие можете да постигнете чудесата, достигнати от моите клиенти и описани в книгата.
Добрата новина е, че това не струва скъпо. Цената ще е от няколко стотин до няколко хиляди долара и за елиминиране на проблемите, и за излекуване на хроничните болести.
БЪДИ ЗДРАВЕН ДЕТЕКТИВ
След оздравяването си научете приятелите и семейството си как става това. Водете си бележки, които да станат част от семейните ценности, както са снимките, например. Ако вашите леля, баща, брат и самите вие сте имали диабет и всички сте се излекували посредством новите концепция и технология, не си ли струва вашите бележки да останат в семейната история?
Наследствеността не е свързана само с общи гени, но и с общ покрив, маса, супермаркет и зъболекар!
Наследствеността при много проблеми може да бъде прекъсната. Излекувайте се от ретинитис пигментоза, мускулна дистрофия и променете съдбата на семейството, заложена в концепцията за генетичното предаване на тези болести. Дайте надежда на семейството си, разяснявайки истинската етиология на болестите. Вярвайте, че вашите гени са ви донесли само добри неща от предшествениците ви, а всичко лошо идва от паразитите и замърсяването.
Унищожаването на нашествениците е само първата крачка, но тя е животоспасяваща. Следващата крачка, за да запазите здравето си, е по-трудна. Трябва да откриете източника на нашествениците. Откъде са дошли? Защо са се заселили във вас така масово? Защо са нападнали точно вас?
Историята на замърсяването ви се разгръща като на книга. Погледнете я по-отблизо и ще видите цялата панорама от мънички нашественици, отблъсквани от храбрата ви имунна система и белите кръвни телца. Те се сражават не само с нашествениците, но и с неправилното хранене и вредните навици.
Сърцето ви се устремява към малките бели кръвни клетки. Казвате им, че никога повече няма да им давате арсен, живак и олово, никога повече кобалт, азбест и фреон.
Вашето тяло, изпълнено с разум, същото онова, което изслуша трите Ви желания, ще Ви изпълни не 3, а 30 желания, изглеждащи толкова невъзможни, колкото изкачването на връх Еверест:
♦    Ще изчезнат хроничните гъбични инфекции.
♦    Ще спре да ви пада косата, а може да ви поникне и нова.
♦    Можете да забременеете, когато вече сте спряла да се надявате.
♦    Ще изчезне постоянната умора.
♦    Ще изчезне безсънието.
♦    Ще паднат брадавиците.
♦    Ще се изострят зрението и слухът ви.
♦    Ще изчезне постоянният ви глад.
Да си здрав не означава просто да не си болен. Да си здрав, значи да се чувстваш великолепно, да можеш да се смееш на смешните неща, да си изпълнен с благодарност, че си жив, да си щастлив, когато гледаш небето и наблюдаваш растежа на нещата и да вярваш в прогреса на човешкото общество. Здравето е да си спомняш най-хубавите моменти от детството си и да вярваш, че все още имаш много от тях.
ОТКРИТИЕТО
Защо съм уверена, че мога да открия в човешкото тяло това, което не може да открие анализът на кръвта? Каква нова технология прави това възможно? Защо електронното тестиране превъзхожда химичните методи? На какво се основават моите изявления, че електричеството унищожава паразитите?
През 1988 г. аз открих нов начин за сканиране на телесните органи — електронния. Ние „виждаме" органите с помощта на сонограмите, рентгеновите лъчи, компютърното томографско сканиране и магаитно-резонансното изображение. Тези методи могат да разпознаят нарушенията в образа на даден орган, но не могат това, което прави моят метод. Моята нова електронна техника може да проверява за наличие на вируси, бактерии, гъбички, паразити, разтворители и токсини, като при това е проста за изпълнение, евтина, бърза и безпогрешна.
В основата на метода лежат принципите на радиоелектрониката.
Ако подберете прецизно капацитета и индукционните способности на една външна верига по такъв начин, че нейната честота на резониране да съвпада с честотата на излъчване на някакъв друг източник, то веригата ще започне да осцилира (вибрира). Това означава, че във веригата на усилвателя ще получим позитивна обратна връзка. Можете да чуете това. Ефектът е подобен на микрофонията.
Външната верига, която аз използвам се нарича звуков осцилатор и е лесно да се направи или купи. Вашето тяло доставя честотите на излъчване. Когато свържете звуковия осцилатор с вашето тяло и чуете резонанса, вие сте открили съответствие! Нещо във вашето тяло съответства на нещо във веригата. Ако поставим на тест-пластинката лабораторна проба, съдържаща някой вирус и чуем резонанс, това означава, че този вирус се намира във вашето тяло. Чуването на резонанса не е трудна задача за радиотехника или музиканта, но останалите хора трябва да потренират. Подробности за това са дадени в главата „Биоелектроника".
Не е необходимо да си експерт по каквото и да е, за да усвоиш метода за електронно откриване, но острият слух е от полза.
През 1988г. аз изнамерих начин да идентифицирам по електронен път за няколко минути всякакви неща, поставени върху кожата ми. Системата работеше безотказно за неща, поставени върху езика и кожата ми, но дали щеше да работи и за неща във вътрешните органи?
Един цял свят на открития се разстилаше пред мен. Аз исках да зная какво в моето вътрешно ухо предизвиква бучене, какво предизвиква болка в очите ми, какво нарушава храносмилането ми и хиляди други неща.
Но зад възбудата от новите открития ме измъчваше един въпрос. Как е възможно без наличието на някакъв високо честотен източник на енергия по моята верига да протичат радио-вълни? Моят звуков осцилатор произвеждаше само 1000 Hz (херца, или цикли в секунда), а радиочестотата (РЧ) е стотици хиляди херца. При това феноменът бе демонстриран с един остарял уред, наречен дерматрон, който е способен единствено да произвежда прав ток, без да има някакво честотно излъчване. (Дерматронът бе изобретен преди десетилетия и популяризиран от Д-р Вол, но официалната наука го пренебрегва.)
Високочестотната енергия трябваше да идва отнякъде. Дали пък не от мен? Нелепо!
Имаше начин да проверя това. Ако моето собствено тяло произвеждаше високочестотна енергия, тя би могла да бъде източена и отведена в земята чрез подходящ по размери кондензатор. Това би спряло обратните осцилации. Оказа се вярно. Осцилациите изчезнаха. Но думата „нелепо" продължаваше да кънти в ушите ми и аз предприех друг тест. Ако радиочестота наистина протичаше през моята верига, би трябвало да мога да я блокирам чрез включване във веригата на подходящ заглушител на постъпващия сигнал, което и стана. Направих и трети тест. Ако това наистина бе резонансен феномен, трябваше да мога да добавя кондензатор към веригата и да унищожа резонанса. После да добавя индуктивност и да я възстановя. Начертах графика на взаимоотношението между капацитет и индуктивност. Опитите бяха направени многократно и резултатът винаги бе един и същ.
Тогава защо не можех да видя радиочестотата на моя РЧ осцилоскоп? Може би защото това бе високочестотна енергия, а не високо енергийна честота и аз не знаех как да я усиля над фоновото ниво на шума. Резултатите не бяха убедителни, но усещах, че не мога да прекратя опитите, въпреки големите трудности.
Помислих и за четвърти тест. Ако аз в действителност продуцирах радиочестотно излъчване, което да бъде прокарано през веригата, аз бих могла да прекъсна процеса на ре-зониране като добавя друго РЧ излъчване от някакъв външен източник. Отначало добавих 1000 Hz от моя честотен генератор. Вече нямаше резонанс — процесът на резониране беше прекъснат. Значеше ли това, че моето тяло не произвежда излъчване при честота 1000 Hz? Дали пък моето 1000 херцово излъчване бе неутрализирано? Започнах да повишавам честотата постепенно — от 1000 на 10 000 и после до 100 000 и 1 000 000 Hz. He се появи никакъв резонанс и аз не можах да дойда до никакво заключение. Беше 5 часа в неделя следобед. Време да спра, но един последен поглед на моя генератор ми напомни, че мога да стигна до 2 000 000 Hz. Още един бърз експеримент нямаше да отнеме много време. Завъртях до 1 800 000 Hz. Чу се пищене! Дали „чувах нещата"? Тялото ми вече не пречеше на процеса на резониране. Направих го отново и отново. Защо преди това нямаше резонанс? Бях ли достигнала до честотата на излъчване на моето собствено тяло и поради това то вече не пречеше?
Открих, че най-ниската честота, при която моето тяло ре-зонира, беше 1 562 000 Hz. Всички честоти, които проверих (около 2000 на брой) между тази и 2 000 000 Hz (моят генератор не можеше да отиде по-нагоре) резонираха.
Една година по-късно, искайки да открия горната граница на честотата на излъчване на моето тяло, си купих по-добър честотен генератор. Оказа се, че всяка честота между 1 562 000 и 9 457 000 Hz, добавена към веригата, продуцира резонанс.
Изглеждаше очевидно, че човешкото тяло, подобно на радиостанция, предава радиовълни под формата на електрически сигнали, но в по-широк спектър от честоти, като при това тези сигнали са с много нисък волтаж. Ето защо наличието на тези излъчвания не е било открито и измерено досега.
.................................... imageГласувай:
5
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. kasnaprolet9999 - И аз имам постинг за тази бележита ...
20.12.2013 20:16
И аз имам постинг за тази бележита жена, но наблегнах на лечението с билки, открито от нея-екстракт от черупки на зелени орехи и капсули с пелин и карамфил.
22.01 17:39 - Лек за всички видове рак
http://kasnaprolet9999.blog.bg/nauka/2009/01/22/lek-za-vsichki-vidove-rak.280766

22.01 17:50 - Лек за всички видове рак-продължение
http://kasnaprolet9999.blog.bg/nauka/2009/01/22/lek-za-vsichki-vidove-rak-prodyljenie.280771

22.01 18:00 - ЛЕК ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК - ПРОДЪЛЖЕНИЕ-КАК ДА ПРЕДОТВРАТИМ ТУМОРИ
http://kasnaprolet9999.blog.bg/nauka/2009/01/22/lek-za-vsichki-vidove-rak-prodyljenie-kak-da-predotvratim-tu.280775
цитирай
2. bojinkata - Сподели нещо повече - резултати, ...
21.12.2013 12:16
Сподели нещо повече - резултати, други случаи?
цитирай
3. kasnaprolet9999 - Сподели нещо повече - резултати, ...
21.12.2013 14:00
bojinkata написа:
Сподели нещо повече - резултати, други случаи?

Аз не съм лечителка, за да мога да споделям опит. Знам за една блогерка, която пи от тези билки, приготвени в подходяща форма от ЕТ "Самодива" и се оправи. Дала съм линк към техния сайт. Управителката ми сподели, че има страшно много хора напоследък, болни от рак. Нейният опит показал, че при метастази тези билки не помагат, вероятно трябва да се комбинират и с електрическо лечение със Зепера.
Наскоро чух, че Хилда Кларк е починала от рак и просто не мога да си го обясня.Дали е вярно или някой се стреми да й навреди?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 2639971
Постинги: 2704
Коментари: 1904
Гласове: 2839
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930