Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2013 12:17 - ГЕрб стои зад протестите
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 443 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГЕРБ РАЗПРАЩА „ОКРЪЖНИ” С НАРЕЖДАНЕ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В МЕТЕЖИТЕ!
Публикувано на 14.11.2013

Съмненията дали ГЕРБ стои зад протестите се изпариха напълно. Всички структура на партията на Бойко Борисов са изпратили „окръжни“ до своите членове с призив да се включват в метежите пред Парламента.В „България без цензура“ е било получено копие от мейл, изпратен от ПП ГЕРБ – Красно село да всички членове на партията в района. Прилагаме текста на писмото, като сме заличили само личните мейли на хората, които са го получили. Оригиналът на електронното съобщение се пази в офиса на „България без цензура“.

 ——– Оригинално съобщение ——–

От: ГЕРБ Красно село
Дата: 13.11.2013 12:15 (GMT+02:00)
До:

Тема: PODKREPA
С Ъ О Б Щ Е Н И Е

ПРИКАНВАМЕ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПП ГЕРБ „КРАСНО СЕЛО”,

КОГАТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА 13-И, 14-И И 15-И НОЕМВРИ

/СРЯДА ЧЕТВЪРТЪК, ПЕТЪК/,

ДА ИДВАТ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

В ПОДКРЕПА НА СЪБИТИЯТА ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА…

УС НА ПП ГЕРБ „КРАСНО СЕЛО”

В същото време ПП ГЕРБ излиза с декларация, в която заклеймява манипулацията на информациите относно протеста, очевидно в опит да прикрие собствените си манипулативни действия и факта, че Бойко Борисов се опитва да яхне народното недоволство, за да подсигури връщането си във властта.

За пореден път лъсват опитите на Бойко Борисов да действа прикрито и да манипулира общественото мнение единствено в полза на прословутото си властолюбие.

В http://www.presstv.bg�� пък се появи текста: „

Неочаквано получих SMS от ПП ГЕРБ в който, те ми съобщават – заявяват, че ще се проведе митинг и е организиран транспорт до Пловдив в събота. Не знам от къде са взели номера ми, но с тези си притеснителни действия, които извършват срещу мен, аз считам, че те ме задължават да изпълня това тяхно “желание”/Това го заявявам, защото им познавам методите на работа в такива случаи/.

Искам да кажа на господата Бойко Борисав и Цветан Цветанов, че когато ние обикновените граждани на Република България имахме нужда от тях, затова, че техни корумпирани висшестоящи служители, бивши областни директори на МВР в тяхното управление, нахлуваха в имотите ни, нарушавайки законите, като заплашваха, обиждаха и тормозеха семействата ни, тогава тези двама лидери на ГЕРБ ги нямаше, въпреки, че всичко това достигаше до техните уши по законен, канален ред. Дори Цветанов с най-голямата си наглост, излизаше на трибуната на парламента и заявяваше, че ние, обикновените граждани сме престъпници, с цел да прикрие извършените престъпления на своите весшестоящи, корумпирани служители срещу народа.

Сега мога да кажа, че желая да се даде шанс на това правителство, което ни управлява в момента, защото не желая да ни управляват корумпирани министри и мутри!

Потърпевш от незаконните действия на корумпираните служители по високите етажи от ПП ГЕРБ”

Afera.bg
http://afera.bg/mishena/52268.html



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5430155
Постинги: 3620
Коментари: 5943
Гласове: 6793
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930