Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2013 21:13 - Борисов - Ердоган
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 976 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВРЪЗКАТА КАСИМ ДАЛ – БОРИСОВ КЪМ ЕРДОГАН ЧРЕЗ КРЪГА „ОСМАНСКА ДЪГА”
Публикувано на 29.10.2013 / 19:44 ч. от afera

Откъде започва приятелството межу Бойко Борисов и Ердоган с личното посредничество на Касим Дал? Всичко започва от Кремиковци, която бе продадена на един младеж за около 300 милиона евро. Продавачът е фирма, свързвана с Бойко Борисов, на която купувачът дава парите с условието да се търси мющерия за скраба, категорични са брилянтни спец. източници на АФЕРА. Публична тайна е, че бизнесът в Турция се управлява директно от брата на Ердоган, а Борисов търси посредничеството на Касим Дал за това Кремиковци гарантирано да бъде изкупена като старо желязо от турски фирми. Според брилянтните източници на АФЕРА това е договорено веднага след препродажбата на Кремиковци, на визита на ниво премиери, на която присъства и Касим Дал.

При професионално желание от страна на главния прокурор може да бъде проверено за какви е ставало дума, какви комисионни са били разпределяни, но точно тази сделка слага началото на редица други съвместни проекти по източване на пари не само от магистрала „Люлин”, но и от строителни обекти в Косово и Македония чрез фирми на политици и свързани с тях бизнесмени от т.нар. „Османска дъга” в неоосманските представи на Давутоглу и Ердоган.

По тази линия Реформаторския блок се предвижда да бъде патерицата на ГЕРБ в бъдещо управление. Усвоените пари от Ердоган трябва да бъдат оправдаят по някакъв начин чрез следващи сделки в евентуално съвместно управление.

АФЕРА преди месеци вече информира за пълзящо тихо овладяване на райони у нас с турскоезично население от страна на турските спец.служби, които шетат легимирани като „благодетели” и „благотворители”. Още тогава алармирахме българските специални служби, които обаче продължават да блеят със забележителна усърдност.

За някои може и да звучи като парадокс, но точно Ахмед Доган засега се явява гарант за опазване от ислямисткия пробив. Именно това той намекна за онези, които могат да чуват, в доклада си пред Националната конфеленция на ДПС, на която бе направен опит да го убият.

Горещата връзка между Дал – Корман Исмаилов – Борисов и Ердоган е поставена със знак удивителна от чуждите специални служби. Докато нашите проспиват услужливо както пълзящия ислямизъм, така и огромния поток от пари с нечисти цели.

Afera.bg
http://afera.bg/mishena/51346.html
               Имаше и едно посещение на ББ в Албания, при което щяхме да изкупим всичкия им битум, ама купихме май само "белото". Колкото до екскурзиите на ББ до Турция-  срещи между "приятели и братя".



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. neshin - ЕКСЛУЗИВНО!
30.10.2013 13:35
Борисов и Пневнелиев извършват пълзящ държавен преврат с помощта на студенти, полицаи и депутати. Ръководещ щаба на преврата е Иво Прокопиев и неговите протежета в службите, медиите и учрежденията. Има заповед до структорите за повсеместно вдигане на народа на ключовата дата - 10 ноември за многоброен свалящ правителството протест!
Мафията в действие за завземане на властта!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5453253
Постинги: 3625
Коментари: 5956
Гласове: 6816
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930