Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2013 23:00 - Файлът Анастасия-1
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 674 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ето какво казва Анастасия за хороскопите:
      Вие вярвате в хороскопите, вярвате в пълната си зависимост от разположението на планетите. Тази вяра е постигната с помощта на механизмите на тъмните сили. Тя, тази вяра ви спира, дава възможност на тъмните сили да ви победят. Тази вяра ви отклонява от истината, от същността на земното битие. Проанализирайте внимателно. Бог е създал човекът по образ и свое подобия. На човекът е дадена най-голямата свобода - свободата да избира между тъмните и светли сили. Дадена му е душа. Всичко е подвластно на човека. Свободен е дори да обича Бог или не. Никой и нищо не не може да управлява човекът, пряко волята му! Бог е създал видимото и невидимото, и планетите в това число. Те служат за създаване на ред и хармония на всички живо: растения, животни, човешката плът, но те са абсолютно не властващи над душата и разума на човека. Не те, а човекът със своето подсъзнание движи планетите. Ако един човек  поиска на небето да се появи второ слънце - няма да се появи - ще стане планетарна катастрофа, но ако всички хора го поискат, ще се появи.
             При съставянето на хороскопите преди всичко трябва да се отчитат основни величини - ниво на временна осъзнатост, сила и воля на духа, стремежа на душата и степента на нейното участие в мига на днешното битие. Благоприятни и неблагоприятни дни, магнитни бури, високо и ниско налягане но свободно побеждават те- волята и осъзнаването.
             Нима не сте виждали щастлив и радостен човек в мрачно време, в киша и обратно тъжен, душевно подтиснат 0 в слънчев и най-благоприятен ден?....

Откъс от книгата на В.Мегре - "Звънтящия  кедър. Анастасия"
       Сега се сетих за поста на x_name41, за петното, черното на Слънцето. Анастасия казва, че то не само излъчва, но и отразява това което ние, хората правим на Земята. Та нищо чудно и това огромно петно да е свързано със ставащото по света. Тъмните сили пак са пощурели.
Следва продължение



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5440481
Постинги: 3623
Коментари: 5953
Гласове: 6809
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930