Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2013 21:47 - За тези, които не четат afera.bg
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1150 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Един логичен анализ на ситуацията. Кой ще се сме последен:

ОРЕШАРСКИ НАПЪЛНО НАЯСНО, ЧЕ Е ПОХАРЧЕН С ИКОНОМИЧЕСКИЯ СИ ЕКИП ОТ ДОГАН, СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ. “ТРОИЦАТА” ВРЪЩА БОРИСОВ ВЪВ ВЛАСТТА. ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ БЕЗ ПРОШКА ЗА „РЕЖИСЬОРИТЕ”.
Публикувано на 03.07.2013 / 21:01 ч. от afera

Премиерът Пламен Орешарски е брилянтно наясно, че е похарчен и прецакан, заедно със силния си икономически екип, от „троицата”, която с привидно безумни ходове, прави единствено възможното – връща Бойко Борисов във Властта. Инструментите са подстрекаваните протести на „интелигентните” от Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова, марганигалните, нафталинени „десни” десебисти, седесари и гербаджии. Вторият най-яко изпържен с две кила олио в тигана – Делян Пеевски, също е наясно, че точно „Троицата” не му е дала умишлено и ден възможност в ДАНС, за да разчисти гербаджийската държавна организирана престъпност.

Никой в ДПС не е бил наясно, нито е бил уведомен както за избора на вътрешния министър Цветлин Йовчев, когото болшинството категорично приемат като пробит, нито са знаели за предстоящото „изпържване” на Делян Пеевски.

Решенията за силовия министър и шефове на служби са били взети директно от Доган и кръгове, свързани с потайните сделки с Бойко Борисов.

Цветлин Йовчев, предвид „меката си китка”, е бил най-изгодният вариант, а всички Драшкови „кадри”, напъплили в ДАНС и МВР, са били перфектно изчислени като първо – некадърни, за да свършат онова, което се очаква от тях – разбиване на държавната организирана престъпност на ГЕРБ, Борисов и Цветанов, второ – като зависими, хванати за топките – пробити с амфетамини, цирконий и продажност към чужди служби, и трето – свикнали да си подават оставките и да бъдат лашкани ту тук, ту там, където трябва да се манкира някаква „дейност”.

Ходът с Делян Пеевски не е бил съгласуван вътре в ДПС и болшинството от парламентарната група и ръководството на ДПС е било смаяно от оповестяването на кандидатурата.

Тъпотиите на Станишев, които ръсеше за кандидатурата на Пеевски, покриха истината, че това е било ход на „Режисьорите” не за да дадат шанс Пеевски да разкости компанията на Борисов и Цветанов, а за да го изпържат умишлено с две кила олио в тигава – първо, за да обезсмислят оттук нататък ВСЯКА КАНДИДАТУРА, КОЯТО БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ДОСТАТЪЧНО РЕШИМА, ЗА ДА РАЗСЛЕДВА И РАЗКРИЕ ДОКРАЙ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГЕРБ, и второ – за да предизвикат обяснимите протести, прекрасно изчислявайки какъв ще бъде ефекта от оповестяването на Пеевски.

След публичното политическо, умишлено нагнетяване, че точно Пеевски е смятал да разбие Борисово-цветановите бакии, всяка следваща кандидатура и всеки следващ вече ще се е посрал при переспективата да си помисли, че може да атакува Борисов и Цветанов. Защото улицата винаги може да бъде манипулирана в полза на „Режисьорите”.

Както писа единствена АФЕРА всички пропуснаха много важната скрита подробност от публичното пространство, че банката на Цветан Василев преди изборите привлече 5 милиарда от вложения от Оман, които я поставиха в позиция на независимост, която не се харесва нито на Борисов, нито на Станишев, нито на Първанов, та даже и на Доган.

Както е известно и на въшливите бездомни кучета в столицата, кръга около Първанов, кръга около Борисов и кръга около Доган винаги са били свързани с Иван Драшков, така респективно вътрешният министър бе избран точно в лицето на Цветлин Йовчев, за да … няма изненади. Нито в контрабандата. Нито в чадъра над взаимната СИМБИОЗА.

Колкото и сатанизиран да е Делян Пеевски, той е бил единственият, на когото не му е пукало да ЗАСТАНЕ НА БОРИСОВ И КОМПАНИЯ, поради дългогодишните унижения, на които е бил подложен от тях. Това е било брилянтно изчислено от „Режисьорите” и той е трябвало да бъде елиминиран публично, за да не бъде дадена възможност Борисов да бъде с надянати белезници.

Както е видно досега сценарият върви по план – единствената боксова круша, дадена „курбан” е Цветан Цветанов.

Пеевски е напълно наясно, че е похарчен точно от „Своите”, които са го изиграли, но е дал да се разбере, че няма да прости и ще даде „ресто”.

В същото време преплетените като свински черва Станишев /Моника/, Борисов /Котараци и вси останали „светии” и „апостоли”/, Първанов и кръга му, както и Доган вече са похарчили за голямо съжаление и читавия икономически екип на премиера Пламен Орешарски.

Орешарски е напълно наясно с това. Всички икономически ефекти от програмата му се торпилират от задкулисните мръсни интриги на „къртицата” Цветлин Йовчев и хората му в ДАНС.

Веднага бяха инспирирани и протестите на „интелигентните”, зад които прозират свързаните със същите кръгове Цветелина Бориславова и  Иво Прокопиев.

Както АФЕРА пише още от две години Цветелина Бориславова сън не спи да влезе във властта, а Прокопиев е фиксиран в целта да управлява.

Цялата тази компания изцяло обслужва Бойко Борисов, който по никакъв начин не се е разделил с мечтата да стане президент.

В момента никой не е готов за предсрочни избори освен ГЕРБ, които разполагат с огромни пари. ДПС са винаги готови, както е известно и на сценаристите на „Листопад”.

Нов политически проект на хоризонта от граждански сдружения не се задава, а нафталинените „сини” и „десни” се надяват на пачки от Борисов, за да участват в изборите. Те и сега са купувани на ангро.

Изненадата – на по-дълга писта – ще бъде нов проект, който ще стъпи на гражданска основа, с мощна медийна подкрепа отзад и който ще удари шамар на ДПС.

Орешарски ще бъде похарчен.

Първановистите ще овладеят БСП и това няма да има никакво значение, защото и Станишев, и Първанов са еднакво близо до Борисов.

Прокопиевците и цветелино-бориславовците ще играят „на зелено”, пазейки гърба на Борисов.

Волен Сидеров, който изобщо не е за подценяване, е наясно с мръсната игра и играе ролята, мъчейки се да спаси Орешарски за да не върне Борисов на бял кон.

А „простите” и „интелигентните” ще бъдат оставени да си мислят, че правят някаква „революция”.

Докато Борисов отново не бъде поднесен на тепсия от „Режисьорите” във Властта.

Защото ТЕ всички са съакционери в едно акционерно дружество.

Afera.bg
 
Публикувано в Мишена.
http://afera.bg/mishena/4606
http://afera.bg/mishena/46066.html



Гласувай:
3



1. nikikm - Божинка,
03.07.2013 22:07
моите почитания!Аферата е на световно неизвестния в света и даже у нас, де, точка. пеевски.точка! Освен това,там ми дадоха да изям баничката или пък, ако искаш, ме направиха "академик" в БАНичарницата,щото пиша нелицеприятни неща за рошавата гарга,която владее сайта!Не,че всичко е лошо там,но то и не трябва да бъде,ако искаш да измамиш,привлечеш внимание,овладееш позиции и..ги осребриш,разбира се,иначе защо? Нещо ново? По принцип сексуално неудовлетворените,насочват волно или неволно енергията си към социално неудовлетворените,тъй че налице е особен начин на изнасилване,без участието и съзнанието на жертвата! Айде стига!Поздрави,Божинка!
цитирай
2. bojinkata - Поздрави и от мен. nikikm. Може, но ...
04.07.2013 11:06
Поздрави и от мен . nikikm. Може, но написаното се вписва в ставащото много точно. Какво да ти пиша за плазмодия Станишеф. Нима Доган не ги върти на пръста си? Нека има разнообразие във вижданията.Харесвам определено написаното от теб! Хубав ден.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5443960
Постинги: 3624
Коментари: 5954
Гласове: 6810
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930