Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2013 22:50 - Трета световна война
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 2495 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В тази статия политологът Олег Щербаков дава някои прогнози касаещи темата: http://anna-news.info/node/9987
   Ще направя кратко резюме, защото считам, че в нея има много истина и логика:
  

   Вероятността да започне ТСВ до 3 години е около 90-95 %.
   Основна причина не е огромния дълг на САЩ, от порядъка на 16 трилиона долара. Вследствие на тази диверсия тази страна е вечно подвластна на банкерите - ционисти. И най-добрия начин да се върнат дълговете е да убиеш кредитора и войната ще зачекне всички тези трилиони. Но само една четвърт от този дълг е външен, останалите три четвърти е вътрешен. Така, че това не е причина за войната.

   А сега за документите и условията, които поставят ТСВ, като тема на деня.


Д о к у м е н т и :

Четем книгата на Николай Николаевич Яковлев «ЦРУ против СССР», издадена в СССР през 1983 год.: «18 августа 1948 года Совет национальной безопасности США принял Директиву № 20/1, в которой изложены программные цели США в отношении нашей Родины: «Росия подлежи на унищожение…, необходимо е да се завладеят нейните суровинни ресурси и да се съкрати нейното население!
   И това се издига в ранг на ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА, която последователно, целенасочено и много гъвкаво се спазва вече толкова години - повече от половин век. Едновременно с това ционистите ни учат да спазваме правата на човека?image
    Сега ясно ли е с какви зверове си имаме работа?
    От 10 века западната цивилизация се управлява от ционистките банкери! Те са основния противник на Русия, а не САЩ като народ.
    През 1204 година рицарят Тибо Шампански, със завладяването на Констатинопол  извършва коренен прелом в хода на цялата европейска история. С това се поставя началото на завладяването на Западния свят от ционистката финансова олигархия.
   Враг на Русия е тази олигархия и чак след това държавите от НАТО. Целта е била и ще бъде - световно господство. Населението на света да се превърне в роби и скотове.Но докато има Русия - това е невъзможно! И опитите за нейното унищожаване не спират. Директивата е точно отговор на последния неуспешен опит на Хитлер през ВСВ година за нейното завладяване.

У с л о в и я :

1). Светът иска да избяга от долара и от нищо не се плаши в това си начинание.

2). Унищожаване на излишното население и присвояване на ресурсите.

3). САЩ неотвратимо отиват към рецесия, която малко е вероятно да избягнат.А това е крах на икономиката. През 30 - те години ВСВ ги извади от кризата. Нов начин досега не е измислен.

Най-вероятно, начало на ТСВ ще бъде нападение на  войските на НАТО срещу Иран. И тук е важна реакцията на  Русия и Китай. Ще ги подкрепят ли Индия, Бразилия, КНДР, възможно – Япония ?
    Дошло е време за сериозно реформиране на ШОС - всички да се подчинят на Руския генщаб. Да се включат и нови членове.

    В «НАТО» това отдавна е изпълнено. Единно командване.А у нас ?

4). В САЩ, Русия, Китай активно се разработват оръжия пето поколение. И ще победи този, който изпревари  и има по-добро оръжие.

5). Истинската причина, че досега не е избухнала ТСВ са разногласията в НАТО.

6). Във военно отношение армията на НАТО и САЩ превъзхождат многократно ВС на Русия. Корупцията и кражбите в МО са в застрашителни размери. Съдебните дела и разследвания многократно превъзхождат по брой тези в армията на САЩ. Путин проспа безпилотниците.
      Днес в САЩ се разработват оръжия, които трябва чрез ЕМИ да унищожат ядрените ракети в техните изходни позиции. В момента, в който бъдат въведени на въоръжение, това ще краха на РУСИЯ. Искам да знам какво мисли Путин и генерал Боротников А.В. по въпроса? А Сталин и Берия мислеха по въпроса и успяха да настигнат САЩ по проекта "Манхатън".
     Вече бившия министър на отбраната Сердюков/вече следствен/ е лично протеже на Путин, харесан в един мебелен магазин./Колко много прилича на нашите калинки, избирани от Буда/!
     За близките 10 години Русия отделя 20 триллиона рубли за отбрана, но колко от тях ще достигнат до целта?
    ТСВ ще започна в този момент, когато икономиката на САЩ няма да може да работи по старому, а Русия и нейните съюзници, с които няма пълноценни договори няма да има възможност да нанесе удара на възмездието.



Ето тогава възниква «ВОЕННАЯ СИТУАЦИЯ».

На практика това ще стане, когато притиснати от рецесията, силите в НАТО постигнат пълно съглашение,  войските от НАТО получат оръжието пето поколение и изградят ПВО - ПРО гарантираща унищожаване на руските ракети. Когато тези позиции съвпаднат - възниква военната ситуация.  И тогава Обама ще даде заповед за нападение на Русия. Срок - от няколко месеца до 3 години.
           Кутията на "Пандора"  отвори Путин със заповедта да се унищожат ракетите "Воевода". Те нямаха аналог в света и бяха истинското страшилище за Запада. Бяха неунищожими. Това е най-голямата победа на американците в Студената война.
           И във войните в арабския свят Путин и ко показаха, че им липсва инициативата, решителността. Колебливи и двулични.
   източник: anna news



Гласувай:
5



1. internationalist - Колега,
27.03.2013 23:18
мерси за хубавият материал. Много е вероятно да е така, но ние мислим едно Бог разполага. Но едно е вярно според мен, до Армагедон, ако и да няма държава Русия и Антихриста да я завладял, то руската съпротива ще бъде повсеместна. Както при Наполеон, ще завземат Москва, но оттам нататък?!
Никой няма да победи Святая Русь, защото сам Бог Иисус Христос е зад нея.
Поздрави!
цитирай
2. bojinkata - мерси за хубавият материал. Много е ...
28.03.2013 21:48
internationalist написа:
мерси за хубавият материал. Много е вероятно да е така, но ние мислим едно Бог разполага. Но едно е вярно според мен, до Армагедон, ако и да няма държава Русия и Антихриста да я завладял, то руската съпротива ще бъде повсеместна. Както при Наполеон, ще завземат Москва, но оттам нататък?!
Никой няма да победи Святая Русь, защото сам Бог Иисус Христос е зад нея.
Поздрави!

Дай боже! В Русия е надеждата! Поздрави и от мен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5427118
Постинги: 3619
Коментари: 5943
Гласове: 6791
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930