Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2020 00:26 - Сензационно: Петър Дънов предсказал пандемията от коронавирус , намерил и лек
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5757 Коментари: 0 Гласове:
58

Последна промяна: 22.03.2020 02:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Sensational: Peter Dunov predicts coronavirus pandemic, found and cure


Сензационно: Петър Дънов предсказал пандемията от коронавирус , намерил и лек

Учителят Петър Дънов е дал рецепта, с която светът да се справи със смъртоносната заплаха на китайския коронавирус в своя беседа още през 1938-а година, обяви сензационно дългогодишният му изследовател д-р Елиезер Астаров, цитиран от Лупа.бг.

Според Учителя това е последната глобална катастрофа преди избухването на Трета световна война.

Ето и думите на основателя на „Бялото братство”, от които на човек му настръхват косите: „Ще дойде ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, много народи ще погинат, това е птицата, която носи със себе си смъртта. Само земното злато може да я спре. След нейното изчезване на земята ще дойде кръв, ще дойде и Третата война, последната...”

image

Според д-р Астаров препратката към коронавируса е ясна – идваща от Китай (жълта) зараза от животински произход (змия), която се разпространява по света с „железни криле” – самолети. „Златото на земята” пък е житото, както са наясно всички последователи на Бялото братство. Беинса Дуно не веднъж е препоръчвал за лечение на белодробни заболявания сутрин, обед и вечер да се дъвчат само сурови житни зърна.

По-притеснителното  е, че в пандемията Дънов е видял знамение за унищожителен военен конфликт. 

==========================================================
 

Как победить коронавирус знает Далай-лама

Духовный лидер отметил, что буддисты должны как можно чаще читать мантру Тары, чтобы избежать заражения смертельной инфекцией. Буддисты верят, то что определенная последовательность звуков и слов при чтении мантры может оказать положительное влияние на человека.

 

Далай Лама намери лек срещу страшния коронавирус

 

Далай Лама изпревари чаканата до три месеца ваксина срещу страховития коронавирус и вече предложи лек срещу заразата. 84-годишният духовен водач на будистите твърди, че за борбата с болестта е необходимо да се чете мантрата на Тара- определен определен последователен набор от думи и звуци, пише РИА "Новости", позовавайки се на фонда "Да съхраним Тибет".

 „Негово Светейшество сподели гласовия си запис, рецитирайки тази мантра и препоръча да се рецитира колкото е възможно по-често“, заявиха последователи на Далай Лама. Те твърдят, че благотворното влияние на молитвите вече е доказвано при други болести и епидемии.

14-ят Далай Лама (религиозно име: Тензин Гяцо, съкратено от Джетсун Джамфел Нгаванг Лобсанг Йеше Тензин Гяцо) e духовен водач, почитан от будистите в Тибет, Монголия, Калмикия, Бурятия, Тува и други региони.

Според най-новите данни над 10 хиляди души са заразени с нов тип коронавирус в над 100 държави по света. В момента заради него са загинали над 500 души, а заразата вече стигна до няколко държави в Европа.

Мантра на Зелената Тара / Green Tara Mantra 108 Repetitions

https://www.vbox7.com/play:8afc00a8

image

Тара (санскрит: तारा, тара; тиб. སྒྲོལ་མ་, дролма) или Ария Тара позната като Джецун Долма (тибетски:rje btsun sgrol ma) в тибетския будизъм е бодхисатва, който винаги се проявява в женска форма, почитан в будистките школи на Махаяна и се появява като женски буда аспект във Ваджраяна приемственостите.

Тя е известна като „майката на освобождението“, и представлява добродетелите на успеха в работата, в практиката и в реализациата. В Япония тя е известна като Тарани Босацу и е по-малко известна като Туолуо в китайския будизъм.

Тара е тантрически Идам, която практика се използва от практикуващите тибетските школи на Ваджраяна будизма за развиване на определени вътрешни качества както и за разбирането на външните, вътрешни и тайни учения относно състраданието и пустотата. Всъщност Тара е общото название на множество буди и бодхисатви, които имат сходен аспект. Те общо и най-правилно е да се разбират като различни страни на едно и също просветлено качество, а освен това често бодхисатвите са разбирани като метафорично изразени будистки добродетели.

Най-популярните форми на Тара са:

  • Зелената Тара е активната сила на състраданието

  • Бялата Тара е майчинският аспект на състраданието

 

МАНТРАТА ЗЕЛЕНА ТАРА СРЕЩУ КОРОНАВИРУС

 

Основната мантра на Тара е една и съща за будистите и хиндуистите, по този начин: ом таре туттаре туре сваха.
Тя се произнася от тибетците и будистите, които следват
тибетските традиции така:

ом таре ту таре туре соха.

========================================================

Мирно ще легна и ще спя, защото само Ти, Господи, правиш ме да живея в безопасност.

 

На запад психолозите ги наричат утвърждения, на изток мистиците - мантри, а в България в Школата на Беинса Дуно се ползва термина „формули”. Формулите са кратки фрази, които се произнасят наум или на глас, обикновено 3 пъти и със силна концентрация на съзнанието. Целта е да стане психическа или физическа промяна в човекът, който ги изрича или в околната среда.

 

Всичко е наред в моя свят .
Моят свят се грижи за мен .
Аз успявам във всичко .
Винаги взимам правилни решения .
Всичко се случва по най - съвършения за мен начин .

 



image
 

 За силата на молитвите говори още Свети Йон Златоуст.


Силата на молитвата е угасяла силата на огъня, обуздавала е яростта на лъвовете, спирала е войни, прекратявала е сражения, усмирявала е бури, прогонвала е бесове, отваряла е вратите на небето, унищожавала е веригите на смъртта, прогонвала е болести, отразявала е злобата, укрепявала е градове да не паднат, и изобщо – молитвата е отклонявала всякакви бедствия.

Молитва за избавяне от коронавируса

Господи Иисусе Христе, Ти си пътувал през градове и села и си изцерявал всяка болест и всяка немощ. По Твоя заповед болните са оздравявали. Ела ни на помощ сега, когато светът е обхванат от болестта на коронавируса, и ни позволи да изпитаме лечебното действие на Твоята любов.

Излекувай болните и заразените от вируса. Нека възвърнат здравето и силите си чрез качествени медицински грижи.

Излекувай всички ни от страха, който пречи на държавите да си сътрудничат и на хората да си помагат взаимно.

Излекувай ни от гордостта, която ни кара да се мислим за недосегаеми от болест, не признаваща граници.

Господи Иисусе, Лечителю на душите и телата, остани с нас в това време на несигурност и скръб.

Бъди с починалите от вируса. Упокои ги в Твоя мир.

Бъди със семействата на починалите, болните и заразените. Защити ги от болестта и отчаянието, докато се тревожат и страдат. Нека почувстват в сърцата си Твоя мир.

Бъди с лекарите, сестрите, учените и всички медицински лица, които лекуват и се опитват да помогнат на засегнатите, излагайки себе си на опасност. Дай им Твоя мир и Твоята защита.

Бъди с водачите на всички държави. Дай им проницателен поглед, за да действат с обич и с истинска загриженост за доброто на хората, на които би трябвало да служат. Дари власт имащите с мъдрост, за да влагат усилия и средства в дългосрочни решения, които да предотвратяват бъдещи кризи или да ни подготвят за справяне с тях. Изпълни хората на отговорни постове с Твоя мир, за да се стремят към него и в света.

Господи Иисусе Христе, независимо дали сме заобиколени от мнозина болни или срещаме малък брой, у дома или в чужбина, остани с нас, докато се борим и скърбим, стараем се да се подготвим и да издържим. Замени тревогата ни с Твоя мир.

Молим те излекувай ни, Господи!

АМИН !!! 

=========================================================

Как през 1919г. едно селско семейство се спасява от смъртоносния Испански грип с продукт от кухнята си. (Истинска история)

 

През 1919г. умират 40 милиона души от грип, така нареченият испански грип. Един лекар посетил много селяни за да види дали може да им помогне в борбата с грипа.
Много от селяните и техните семейства се били заразили с грипа и много от тях починали.

Лекарят обаче се натъкнал на един селски стопанин, чието семейство било абсолютно здраво и никой не се бил заразил от болестта.
Лекарят попитал стопанина какво прави по различно от другите хора, та никой не се е заразил.

Жената на селянина отговорила, че само слагала една глава обелен лук в купичка и ги поставяла във всички стаи на къщата.

Мислите на лекаря били, че евентуално това може да е било лечебното средство което ги е предпазило. Попитал стопанката дали ще му даде една от тези глави лук. Когато я погледнал под микроскопа намерил грипните вируси вътре. Най- вероятно лукът е абсорбирал всички причинители и помогнал това семейството да остане здраво.

Грипът се причинява от вируси, значи е възможно лука да ги обезврежда като ги улавя.

Друг човек разказва много интересна история с лук от личен опит. Той разказва когато имал възпаление на белите дробове и е се е чувствал много болен. На базата на моите познания за лука от преди, взех глава лук и отрязах двата края на една глава лук, поставих я в една празна чаша и я сложих близо го мен цялата нощ. На сутринта започнах да се чувствам по-добре, а лука беше почернял.

Когато се почувствам не добре аз използвам от години следното: Вземам една глава лук разрязвам я на две и поставям половинките на стъпалата си и обувам чорапи и на сутринта се събуждам здрав. Когато бяхме деца майка ни правеше сок от лук и лучена супа при настинка. А при възпаление и болки в ушите, нарязваше лук на ситно, опакован в марля и поставяше компрес в ухото.

Когато имаме проблеми със стомаха, често не знаем на какво се дължи това и се питаме: Дали не беше от лука? Затова не яжте престоял повече от ден обелен лук.
Когато има хранително отравяне на повече хора и се обяви като зараза, служителите питат първо имало ли е в храната лук и изследват произхода му. Много голяма вероятност има лука да е причината.

Важно за домакините: Обеленият пресен Лук е много силен магнит за бактериите, затова не оставяйте нарязан лук в хладилника за готвене. Дори само за една нощ лука става силно отровен понеже абсорбира отровните бактерии.Аз го употребявам за дезинфекция на хладилника.

Източник: Тайната на лука

 

О.Г. Торсунов. Коронавирус - как защититься народными средствами?

 

ОЛЕГ ТОРСУНОВ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА КОРОНA ВИРУСА


 

Самият вирус не убива човека. Убиват го бактериите, които се размножават в организма след него. Като това размножаване може да бъде много бързо.

Искам да ви зарадвам. Има добра новина:
От 15 години аз се занимавам с вирусни инфекции и знам със сигурност, че именно този вирус се лекува много лесно – с помощта на джинджифил. Ако през деня вие дъвчете джинджифил и пиете сок от куркума (слабо концентрирана отвара с мед), то вие никога няма да се разболеете от този вирус. Това е невъзможно!


Вие смучите джинджифил и няма никакъв шанс да се разболеете и да развиете тази инфекция. Такава е силата на този джинджифил. Сам по себе си този вирус не е силен. Ако дъвчем джинжифил, той няма шансове. Аз дори не използвам маски в самолетите. Чувствам се отлично, защото винаги се движа с джинджифил.

Затова ви казвам:
Ако вие дъвчeте джинджифил, ако всички, които познавате дъвчат джинджифил, никой от тях няма да се разболее.

Въпрос: Колко често трябва да го правим?
Отговор: 3-4 пъти на ден. След като сдъвчете едно парче, то действа 3-4 часа.

За децата се приготвя ниска концентрация на джинджифил с мед.

Повече може да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=Oc5LAJL0nqg&feature=youtu.be

Пазете се! Пазете вас и околните! Не боледувайте!

 

 

 image
 

Чудотворната икона Св. Богородица Триръка" (Троеручица) от Троянския манастир

 

 

image



Гласувай:
58


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2470097
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031