Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2018 11:45 - Вучето се интересува защо младите датчани пият като смоци и основната причина я шокира
Автор: vukovska Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1286 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ще си призная, че не обичам да излизам с хора, които не пият. И изобщо си имам едно на ум за хората, на които англоговорящите им слагат етикета "teatotal" (буквално: консумиращ само чай, въздържател - бел. ав.). Непиячите ми се струват странни като извънземни, които живеят живот на фотоавтотрофи - те са кротки и се вихрят само на слънце.

На нас, по-добрата половина от човечеството обаче, не ни трябва слънце да оцеляваме. Трябва ни пиячка, защото не можем сами да си синтезираме нито хранителните вещества, нито доброто настроение.

Всеки път, когато съм в заведение в компанията на въздържател, се чувствам дискомфортно. Напрегнато ми е в негово присъствие. Имам чувството, че срещу мен седи Дева Мария и ми брои алкохолните градуси. И дори изпитвам неудобство, когато си поръчам второ питие.

Но тези мили хора не винаги са били с чисти като изворна вода черни дробове. И те като тийнейджъри вероятно са се наливали насила с менте водка и са пафкали цигарки, за да не остават по-назад от връстниците си. Но това време е отминало и за тяхно щастие никой вече няма да им нарисува член върху челото с молив за вежди и никой няма да им се подиграва, задето не могат да ударят четири шота текила един след друг.

Защото всички вече сме големи и така не се прави!

Но когато си още млад и неуверен, имал си само няколко гаджета (цуни-гуни, без пенетрация) и никоя мицеларна вода не може да премахне пъпките от челото ти, работата е съвсем различна. Младите пият. При това много! И не само в Студентски град, където за десет лева можеш да се напиеш до безсъзнание, но и в Скандинавия, където алкохолът е пословично скъп и за десет лева ще ти дадат само да оближеш капачката на Джонито в някое заведение.

И все пак младите скандинавци пият и не се шегуват. Най-често изтъкваната причина?

Разберете каква е тя на: 
https://www.webcafe.bg/lifecafe/zhivotat/id_899072526_Pomosht_Ne_iskam_da_piya_no_se_nalaga 




Гласувай:
1



1. apostapostoloff - И все пак: алкохолът е най- мощният и
07.04.2018 18:04
най- опасен наркотик, който е легализиран в християнския свят. Май поради глупост. Защото 80% от тежките престъпленя по света се извършват под влиянието на алкохола.

Виж марихуаната е съвсем друга работа! При нея няма престъпления, няма свръхдоза, няма повръщане, залитане, махмурлук и пр. и пр. Затова май вече я легализират в целия свят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vukovska
Категория: Лични дневници
Прочетен: 687450
Постинги: 228
Коментари: 638
Гласове: 388
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930