Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2019 14:18 - КАКВА ИЗМЕТ ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА ЖЕЛАЕШ НА ДЕЦАТА НА РУСИЯ НАЙ-ЛОШОТО?!
Автор: radostinalassa Категория: Изкуство   
Прочетен: 1220 Коментари: 9 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Така изглеждат децата на Русия!

И НЕ ЗНАМ КАКВА СВОЛОЧ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ, ЗА ДА ИМ ЖЕЛАЕШ НАЙ-ЛОШОТО?!..
( Западът нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил!)

image
Наскоро осъзнах, че моят живот се дели на две половини, като през втората половина се убедих в истинността на всичко, което научих в първата.

Горчива истина се оказа всичко онова, което някога нашите политически офицери в армията ни разказваха за Запада.

И сега, когато все повече мирише на Трета световна война, когато около границите на братска Русия дрънка оръжие и в Украйна избиват наши руски братя и сестри — у мен напират чувства и мисли от юношеството.

Четейки пиперливите разобличения за лицемерието, демагогията и двойните стандарти на западните държави, в спомените ми оживяват гласовете на моите командири от Българската народна армия на някогашната ни социалистическа република. Сега ми се иска да им стисна ръка и да призная:

«Хора, вие бяхте прави!».


Но не мога да си обясня защо трябваше да преживеем ужасите на всичките тези 30 години, за да установим отдавна установеното?!

Как успяха така да ни заслепят, че да изпаднем в същата ситуация като по време на Втората световна война, когато България е на страната на враговете на братска Русия, на нашата освободителка, на хората от нашата кръв, които през 1878 г. ни подариха цяла държава.

Търся отговор, ала нещо ми убягва.

Но понякога ме спохожда едно прозрение, че на моменти човечеството го връхлитат пристъпи на безумие, когато нищо не може да се направи, докато не загинат милиони и милиони невинни хора.

Литератор Философ



Тагове:   измет,   децата,   Запад,


Гласувай:
7



1. dobrodan - Ние им подарихме цял континент,
18.09.2019 16:06
поне да бяха закрили сметката? Децата порастват... и стават велики славяни... без изобщо да са такива или да са били такива... и смятат България за тяхна по право, щото курица не птица и Болгария не заграница, нали?
Радостинке? :):):) Абе все се смея в твоя блог, много е здравословно, така казват.
Я си представи, че бяхме станали 16-та республика?
Или тук да беше Рус например? Чети малко де, не може така. От създаването на Киевска Рус до ден днешен - изключение е правел само Улусът до някое време - човешкият живот в Русия не е значел нищо!
Знаеш ли как селяните порицавали помешчиците за издевателствата им?
Завеждали ги в гората и се обесвали пред тях?!?! Аз по-безумно нещо не съм чул да има на тоя свят? НА ТИ ГО ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО ДА ГО ВИДИШ КОЛКО СТРУВА! И ДО ДЕН-ДНЕШЕН СВЕТЪТ ИМ Е ВИНОВЕН, ТЕ НИКОГА НЕ СА ВИНОВНИ И СА ПРАВИЛИ САМО ДОБРО, И СА НИ СПАСИЛИ? ОТ БЛАГОСЪСТОЯНИЕ НА СЕЛО И В ГРАДА, КОЕТО ТЕ НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ; ОТ ПРАВОТО ДА НИ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО СЪРБИ ЕДВА СЕ СПАСИХМЕ; ОТ НАЛИЧИЕТО НА ПОНЕ НЯКАКВО ОРЪЖИЕ И ПРАВОТО ДА ГО ИЗПОЛЗВАМЕ ПРИ НЕОБХОДИМОСТ КАТО ГРАЖДАНИ; ОТ ПРАВОТО ДА НЕ БЪДЕМ КОМУНИСТИ НИ ОТЪРВАХА ЗА ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ... Спокойно, Русия ще се разпадне самичка. Тогава едва ли ще съм жив да го видя, но е неизбежно. Има да стават неща, днес в Украйна е само едно начало, процесът на разпад обаче сами си го стартираха и не знам дали ще могат да го спрат. Изведнъж всичко в Русия стана руско, за другите народи нищо не остана... Така не става. И ракетите няма да помогнат, много ще са близо до тях самите. И после какво?
цитирай
2. radostinalassa - Ти имаш някак изкривена представа за нещата, според мен.
18.09.2019 16:42
А днес как ти се виждат нещата ? Повече цигани се раждат, от българи. Преди бяхме 9 млн, а сега сме 5. Действа планът Ран- Ът и ние изчезваме без да сме щатска република. Става дума, че ние сме в малък % Р1б, т.е. не сме западняци. Имаме генетика, която се отнася към славянските народи. Какви помешчици са те патили?
Ти харесваш негрите? Или семитите ? Не се учудвам. Мисленето ти е обърнато наобратно.
цитирай
3. dobrodan - Ахам, да викнем руснаците да ни правят деца предлагаш?
18.09.2019 18:02
Чакай да ти пусна един пресен топъл превод:

През 964 г. Талиб се договорил с киевския княз Борис Балтавар (славяноезичните анти го наричали Светослав) за съвместно нападение срещу Хазарската орда и съюзната й Византия. По-рано Светослав завладял българската губерния Джир (окръзите Ростов, Кортджак (Подмосковието) и Балин (в случая Суздал), но везирът си затворил очите заради главната цел: да въвлече Рус в Хазарската война на страната на България.
В 968 г. Светослав оставил в завоюваните хазарски градове руски гарнизони и тръгнал на война срещу Дунавска България. Талиб използвал момента, организирал подчинилите му се бивши саманидски тюркмени и те с поддръжката на курсъбай овладяли териториите на бившата Хазарска орда. През 969 г. Талиб използвал затрудненията на Светослав в Българската война (която скоро преминала във война с Византия), отнел от Русия Джир и обявил за присъединяването към Българската държава териториите на Хазария под името Саксин иле. Той не искал да да прекъсва връзките с Рус, защото имал нов грандиозен план: да присъедини към Булгар всички български земи от Средна до Мала Азия. Мала Азия била заета от Византия, следователно Булгар трябвало да помогне на Светослав във войната срещу византийците с цел освобождаването на Мала Азия. Посланиците на везира заминали за Киев, където от Дунавска България за среща с тях дошъл и Светослав. Преди пристигането на сина си Олга опитала да спре преговорите, но пробългарски настроената върхушка в Киев я отровила.
Сега, ако не си сляпа, можеш да видиш откога датира българо-руската дружба.
Руската лакомия край няма; и ако почнеш да четеш какво съм ти написал преди да пускаш отговори, няма изобщо да сбъркаш. Какво да ни е виновна Русия... освободи ни, за да ни пороби. Икономически и политически, че и духовно почти е успяла, като те чета. Да не харесваш някого не означава непременно да харесваш някого другиго. Тия работи само жените ги умеете.
Боя се, че и това няма да разбереш. Обратното ще ме учуди.
цитирай
4. radostinalassa - По времето на Светослав ние сме били една държава
18.09.2019 18:07
Олга е била българка. И аз пускам разни преводи, въпросът е в това кой е верният. Наблегни на това, не чети наред.
цитирай
5. radostinalassa - По въпроса за децата трябва да знаеш, че ние с русите сме от белия човешки вид
18.09.2019 18:12
Достатъчно ще ни е , да върнем българите от чужбина. Но затова трябва да има човешки условия за живот тук, което колонизацията не ни предлага. Западняците мислят само за задника си. За тях чуждото страдание не значи нищо.
Та ако сме били една държава не става въпрос за лакомия, а за майчиното му наследство и за един народ.
Погледни метисите в Южна Америка. Там вече жените са 2/3 от населението. Мъжете изчезват. Погледни евреите с тяхните 70% психични и сексуални отклонения. Тогава не се учудвай, че помешчиците са изроди. Нищо ново под слънцето.
цитирай
6. radostinalassa - Какво значи да не харесваш някого
18.09.2019 18:19
Аз ти говоря за генетични изследвания, за системата на тъканна съвместимост, която показва по изследване на янките, че българите , македонците и русите са родствени народи. А според расологията любимите ти янки са в 50% друг вид.
Видът обхваща освен физическото устройство / генетика / , психиката и моралът на човека.
цитирай
7. dobrodan - Точно по времето на Борис Балтавар (Светослав) вече
18.09.2019 18:50
[quote=radostinalassa]Олга е била българка. И аз пускам разни преводи, въпросът е в ...

Българиите са били отделни държави, Киевска Рус също. Благодарение на което западноевропейски държави, създадени от българите, се обявяват за независими. Ако много държиш, ще ти пиша и кои точно. Никога повече не се възражда българската империя и никой не ни е виновен за това. Българите от чужбина няма да се върнат. Може би внуците им, и това не е сигурно. Това за западняците изобщо не е вярно, католицизмът забранява дори и абортите. Тая им прекалена напоследък доброта им изяде главата. Разбира се, имаше кой да успи белия човек, имаше.
Един управник може да бъде обявен за неподкупен и честен само и единствено защото не са го хванали:). Има една приказка за везните и човешкото око. Много е вярна.
Нормален човек не може да разбере логиката на тези неща. Защо ли; защото няма логика, действа се по инстинкт най-често или след хладен и внимателен анализ. А на портала на рая пише следното: "Парите всички тука оставете!"
Един народ се изражда, когато няма прилив на чужда кръв. Няма нужда да е чак от друга раса, даже става още по-зле след няколко поколения, виждал съм бразилци, боже... Пет века изолация и уседнал селски живот плюс славянски мързел и непукизъм - ето това сме днес.
цитирай
8. radostinalassa - Какво ще рече свежа кръв ?
18.09.2019 19:07
Това е нонсенс, пасионарност. Тук не говорим за близкородственото кръстосване на царските особи, където е нужна свежа кръв. Или за евреите, при които е необходимо кръшкане, за да се възпроизведат. Генетиката ти е чужда.
цитирай
9. radostinalassa - И в США започват да забраняват абортите. А католицизма си закрива очите пред педофилията в духовните училища.
18.09.2019 19:12
Напр. папата. Той е аржентинец, сиреч метис. При тях е така.
Инквизицията е изгорила много от нашите гени, само по външен вид. Господ щял да ги познае. Затова Изтока не приема католицизма., по много причини.
Е, нали писах вече за бразилците, там изчезват мъжете. А за болестите да не говорим. Ние нямаме нужда от арабска и негърска кръв. Да не ти обяснявам защо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13131936
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години