Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
25.05.2020 16:43 - КОЙ и КАКВО ще ПОБЕДИ???
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 3202 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 25.05.2020 16:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Кой Тласна Идеята За Епидемия И Какви Са Техните Престъпления?

от Джон Рапопорт , гост писател

„Просто вече не е възможно да се вярва на голяма част от публикуваните клинични изследвания или да се разчита на преценката на надеждни лекари или авторитетни медицински указания.

„Не се радвам на това заключение, до което достигнах бавно и неохотно през двете си десетилетия като редактор на The New England Journal of Medicine.“ - Марсия Анжел, д.м. („Компаниите и лекарите за лекарства: история на корупцията.“ NY Review of Books, 15 януари 2009 г.)

С моето отразяване на така наречената пандемия наблюдаваме много нови читатели, които се показват и обръщат внимание.Затова искам да изложа няколко факта за съвременната медицинска система - факти, които съм представял многократно през последните 10 години.

Правя това заради малко нещо, наречено РЕПУТАЦИЯ. Ако историята на основните медицински служители наистина беше разбрана, хората щяха да пренебрегнат настоящите си произнасяния с едва поглед.

Произнасяния като: ВИРУСЪТ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ; ТОВА Е ОСНОВНА ЕПИДЕМИКА; ТЕСТИРАМЕ НОВА ЗАЩИТНА ВАКЦИНА И ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ.

   Аз също излагам факти, защото МЕДИЦИНСКО ПРИЧИНЕНАТА СМЪРТ рутинно се помества под килима от масовата преса.

Всъщност в резултат на медийно мълчание темата за медицинската вреда е мястото, където обектът на грубо отравена храна е бил през 19 и началото на 20 век.

По онова време гигантските хранителни преработватели бяха създали свой собствен Див Запад, където можеха да продават смъртоносна отрова (ядат, падат мъртви), скрити в продукти.

Пресата помогна за разкриването на тези престъпления и пресече обществеността, което доведе до частични реформи. Сега на медицинската арена пресата е партньор в капиталовите престъпления.

Основни медицински служители са седели на бомба със закъснител. Обхватът на медицинското осакатяване и убийство е изумителен.

Представете си изслушване в Конгреса, проведено пред медийните камери, с репортери от цял ​​свят, готови с шокиращи факти за една от водещите причини за смъртта:

СЕНАТОР: Господине, имам пред себе си основните медицински номера на смъртта. Как можете да запазите тази тайна от обществото?

КОМИСИЯ FDA: Не е тайна, сър. Много експерти знаят за това.

СЕНАТОР: Гледам федералния бюджет на трилиона долара. Търся отпуснатите пари за коригиране на тази ужасна ситуация. Къде са тези средства?

КОМИСИОНЕР на FDA: Никъде. Не ни обвинявайте.

СЕНАТОР: Защо не?

КОМИСИЯ FDA: Защото никога не можем да бъдем демонтирани. Ние сме вечни. Бог създаде FDA. Бог създаде CDC.

Знам, че големите медии няма да разследват смъртните номера, причинени от медицината, тъй като години наред публикувах доклади и се свързах с хората с новини; и нищо не се случва.

Така че започваме с няколко цитата.

26 юли 2000 г., списание на Американската медицинска асоциация; автор, д-р Барбара Старфийлд, уважаван експерт по обществено здраве в училището за обществено здраве на Джон Хопкинс; „Наистина ли здравето на САЩ е най-доброто в света?“

Starfield съобщи, че медицинската система в САЩ убива 225 000 американци годишно. 106 000 в резултат на одобрени от FDA медицински лекарства и 119 000 в резултат на малтретиране и грешки в болниците.

Екстраполирайте числата до десетилетие: това са 2,25 милиона смъртни случая. Може да искате да прочетете последния номер отново.

Разпитах Starfield през 2009 г. Попитах я дали е наясно с цялостните усилия на американското правителство за премахване на този холокост и дали някога се е свързала с която и да е правителствена агенция, за да се консултира за подобно усилие.

На двата въпроса тя отговори с НЕ. Тя също така каза, че оценката й за причинени от медицина смъртни случаи в Америка е на консервативна страна.

Ето още едно цитиране: BMJ 7 юни 2012 г. (BMJ 2012: 344: e3989). Автор, Жана Ленцер. Lenzer се позовава на доклад на Института за безопасни лекарствени практики:

„[Институтът] изчисли, че през 2011 г. лекарствата, отпускани по лекарско предписание, са били свързани с два до четири милиона души в САЩ, претърпяли„ сериозни, инвалидизиращи или фатални наранявания, включително 128 000 смъртни случая “.“

Докладът нарече това „едно от най-значимите рискове за хората, произтичащи от човешката дейност“.

Докладът е съставен от външни изследователи, които влязоха в собствената база данни на FDA за „сериозни нежелани събития [лекарства]“.

Следователно, да кажем, че FDA не е запознат с тази констатация, би било абсурдно. FDA знае.

FDA знае и не казва нищо за това, тъй като FDA сертифицира като безопасни и ефективни всички медицински лекарства, които рутинно обиждат и убиват американците. Всяка обществена здравна агенция знае истината.

Ето още едно цитиране: Статията е „Епидемията на болестта и смъртта от лекарства, отпускани по лекарско предписание.“

Автор е Доналд Лайт, който преподава в университета в Роуън, и беше 2013 г. носител на отличителната награда за кариера на Американската социологическа асоциация на ASA за практиката на социологията.

Светлината е основател на Центъра за биоетика в Университета на Пенсилвания. През 2013 г. е сътрудник в Центъра за етика на Едмонд Дж. Сафра в Харвард. Той е гостуващ професор в Локи от Станфордския университет.

Доналд Лайт:

„Епидемиологично, по подходящ начин предписаните лекарства с рецепта са четвъртата водеща причина за смърт, обвързана с инсулт при около 2460 смъртни случая всяка седмица в Съединените щати.

„Около 330 000 пациенти умират всяка година от лекарства, отпускани по лекарско предписание в Съединените щати и Европа. Те [наркотиците] предизвикват епидемия от около 20 пъти повече хоспитализации [6,6 милиона годишно], както и падания, пътни инциденти и [годишно] около 80 милиона медицински дребни проблеми като болки, дискомфорт и дисфункции, които запалват производителността или способността да се грижи за другите.

„Смъртните случаи и неблагоприятните ефекти от свръхмедикацията, грешките и самолечението биха увеличили тези цифри.“(Публикация на ASA, „Бележки под линия, ноември 2014 г.)

Друго проучване, публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация от 15 април 1998 г .: „Честота на нежеланите лекарствени реакции при хоспитализирани пациенти.“ Това също е умопомрачително.

Авторите, водени от Джейсън Лазару, изваждат 39 предишни проучвания върху пациенти в болници. Тези пациенти, които са получавали лекарства в болници или са били приети в болници, тъй като страдат от лекарствата, които са им дали лекарите, са срещнали следната съдба:

Всяка година в САЩ между 76 000 и 137 000 хоспитализирани пациенти умират като пряк резултат от лекарствата.

Освен това всяка година 2,2 милиона хоспитализирани пациенти изпитват сериозни нежелани реакции към лекарствата.

Авторите пишат:

„… Нашето проучване върху НЛР [Нежелани лекарствени реакции], което изключва грешките с лекарства, имаше различна цел: да покаже, че има голям брой НЛР, дори когато лекарствата са правилно предписани и прилагани.“

Така че това проучване няма нищо общо с грешките на лекаря, грешките на медицинската сестра или неправилното комбиниране на лекарства. И той брои само убити хора, приети в болници.

Не започнаха да се описват всички хора, приемащи лекарства, починали вследствие на лекарствата, без да бъдат приемани в болници.

(Забележка: нито едно от проучванията и отзивите, които цитирам в тази статия, не включва увреждане и смърт в резултат на ваксини.)

Статистиката, която цитирам, разкрива човешки проблем на нивото на цунами, обхващащо цяла Америка и Европа.

Защо големите медии не съобщават тези факти и не затрудняват значението им?

Очевидната причина: техните големи харчещи фармацевтични рекламодатели биха ги зарязали като горещи картофи.

Но има и други причини.

Всеки медицински бюрократ или медицински шил или медицински експерт, който скача на борда на медийния влак, за да увери обществеността, че наркотиците и ваксините са забележително безопасни, седи на бомбата, която описах по-горе.

Ако тази бомба беше широко призната, кой ще продължи да вярва на тези професионални умопомрачители? Кой би приел всичко, което кажат? Как е възможно те да поддържат доверието си?

„Е, системата, която представлявам, убива 2,25 милиона души на десетилетие, и загива между 20 и 40 милиона души повече на десетилетие, но искам да ви уверя, че тази ваксина изобщо не представлява проблеми. Това е невероятно безопасно. "

Всяко едно произнасяне по всякакви въпроси, издадено чрез Министерството на истината на медицинския картел (основните медии), ще падне на невярващи уши и само ще увеличи общото възмущение.

Мейнстрийм репортерите и редакторите и издателите са добре запознати, че казването на истината би уронвало основна институция на обществото.

Медиите са там, за да дадат доверие на обществото и неговите структури. Ето защо те се наричат ​​„основни“, а не „второстепенни“.

Когато паднат силни дъждове, медиите са там с чадър, който да държи главата на организираното общество. Ако се разхождате по средата на потоп, статуквото ще остане незащитено.

„Защита на короната“ е друг начин да се каже. Кралят може да прави грешки, може да извърши гнусни престъпления, но той е кралят и следователно позицията му трябва да остане сигурна.

Младите журналисти научават този момент бързо. Ако в усърдието си прекрачат прага и се опитват да разобличат централен мит, приказка, легенда, те се връщат на мястото си. Те поглъщат съобщението. Журналистиката има граници. Определени истини са мълчаливи истини.

През годините съм говорил с репортери, които са силно пристрастени към обфуксациите. Както всеки зависим, те имат армия извинения, за да рационализират поведението си.

Медицинските експерти са по-зле. Преструвката им за идеализъм не познава граници и е съпоставена само с дебелата им претенция за непромокаеми знания.

Когато отлепите фурнира далеч, те са помощници, интересуващи се лица, съзаконници.

Няма нищо като високопоставен, социално позициониран член, носител на карти от кръга на протекторите на краля. Арогантността е титанична. Защото това, което се крие, е толкова експлозивно.

Задължение на Короната е да накара поданиците му да се чувстват сигурни и защитени и дори обичани.

Не е чудно, че той има нужда от толкова голяма армия от обучени помощници в и около пресата.

Той ги има.

Но техният монопол се разпада.

Ние сме в ново ниво на истината. Нарича се независима медия .

И така ... по темата за епидемиите, когато служителите на общественото здравеопазване и техните правителствени служители, както и съответната преса и лекарите ни казват, че нов вирус обгръща света, ваксината ще го спре и ние трябва да вземем тази ваксина ... защо трябва ли някой да падне на опашка и да приеме думите им?

Професионални лъжци, професионални престъпници могат да се преструват, че проливат наука, но те просто разчитат на невежеството на обществото.

Може да ви е интересно да знаете, че американската система за докладване на тежки неблагоприятни ефекти от ваксините е нарушена. Няма надеждни номера.

Барбара Ло Фишър, от частния Национален информационен център за ваксини, събра разумна оценка:

„ Но колко деца имат [нежелани] реакции на ваксина всяка година? Наистина ли е само един на 110 000 или един на милион, които са останали трайно увредени след ваксинацията?

Бившият комисар на FDA Дейвид Кеслер наблюдава през 1993 г., че по-малко от 1% от лекарите съобщават за нежелани събития след употреба на лекарства, отпускани по лекарско предписание. [Вижте DA Kessler, „Представяне на MEDWatch“, JAMA, 2 юни 1993: 2765-2768] “

„Има оценки, че може би по-малко от 5 или 10 процента от лекарите съобщават за хоспитализации, наранявания, смъртни случаи или други сериозни здравословни проблеми след ваксинацията.

„Законът за нараняване на ваксини от 1986 г. не съдържаше законови санкции за несъобщаване; лекарите могат да откажат да докладват и да не понесат никакви последствия. "

„Въпреки това всяка година в системата за отчитане на нежелани събития от ваксини [VAERS] се правят около 12 000 доклада; родителите, както и лекарите могат да правят тези доклади. [Виж RT Chen, B. Hibbs, „Безопасност на ваксините,„ Педиатрични анали, юли 1998: 445-458] “

„Въпреки това, ако това число представлява само 10 процента от действително настъпващото, то действителният брой може да бъде 120 000 нежелани реакции на ваксина [годишно].

„Ако лекарите съобщават за реакции на ваксини толкова рядко, както каза д-р Кеслър, те съобщават за лекарствени реакции, отпускани по лекарско предписание, и числото 12 000 е само 1 процент от реалния общ брой, тогава реалният брой може да бъде 1,2 милиона нежелани реакции на ваксина годишно.“

Медицинска неграмотност сред населението - специалистите по обществено здраве и фармацевтичните титани го угощават. Тя им позволява да се разминават с масови убийства всеки ден.

За онези, които смятат, че убийството е твърде силна дума, ще завърша с това: просто е - когато сте в професия, която продължава да убива и осакатява хора с трагична и изумителна скорост, и вие го знаете и не правите нищо по въпроса , ти си виновен. Период. Никакво количество укриване или извинение не променя факта.

ТЕЗИ са хората, които ви казват да вярвате на тяхната история за пандемия. ТЕЗИ са хората, които твърдят, че селото трябва да бъде взривено, за да се спаси.

ООН Току-Що Създаде Уебсайт, Наречен „Нов Световен Ред“

Наскоро към Спиро се присъедини Хелен Буниски, журналистка на RT, за да разчетат документа на Фондация Рокфелер от 2010 г., озаглавен „Сценарии за бъдещето на технологиите и международното развитие“.

Документът от Рокфелер от 2010 г., по-специално частта „Заключване-стъпка“, предвижда сценарий, включващ глобална пандемия за здравето.

Документът в крайна сметка стигна до извода, че единственият начин за смекчаване на глобалната пандемия е чрез прилагане на твърдото авторитарно блокиране на държавата в Китай като модел в световен мащаб.

И ето ни днес, тъй като се оказваме в този точен сценарий, просто съвпадение?

Точно преди около месец, на 21 април, Фондация Рокфелер пусна още един документ, озаглавен „Национален план за действие за тестване на Ковида-19 Прагматични стъпки за отваряне на работните ни места и нашите общности“.

В този доклад Спиро се присъединява от Хелън Буниски, за да разбере какво предлагат социалните инженери за нас в този план на Рокфелер.

Спиро и Хелън също обсъждат уебсайта на Новия световен ред на Организацията на обединените нации (да, това е реално) в допълнение към неотдавнашни съобщения за това, че CDC върви от врата до врата в Атланта, Джорджия, като взема кръв на хората за тестове за антитела, свързани с коронавируса и много други.

Само няколко скрийншота от официалния уебсайт на Новия световен ред на ООН :https://humansarefree.com/wp-content/uploads/2020/05/Screenshot-2020-05-25-at-13.37.20-e1590403188846.png

 Това е изключително тревожно: „Нов политически ред и по-общо - нов световен ред за човечеството.“image

ООН NWO: „Да върнем нашата планета обратно.“ 
ДА Вземете планетата от кого? 
Това съобщение няма много смисъл, освен ако т. Нар. „Елит” не планира да вземе планетата от нас, човечеството.

източник:
https://humansarefree.com/2020/05/the-un-just-launched-a-website-called-new-world-order.html








Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, Mileidi46. Мисля, че и...
26.05.2020 08:15
Здравей, Mileidi46. Мисля, че изразът".....победи вируса", използван за оздравялите е грешен. Човекът или е оздравял, или е починал. Вирусът COVID-19 си взема жертви и все някога ще отмине. Тогава ще се появи от някоя лаборатория друг, дано не по-опасен.
Поздрави!
цитирай
2. mileidi46 - :))))Здрасти..
26.05.2020 20:51
barin написа:
Здравей, Mileidi46. Мисля, че изразът".....победи вируса", използван за оздравялите е грешен. Човекът или е оздравял, или е починал. Вирусът COVID-19 си взема жертви и все някога ще отмине. Тогава ще се появи от някоя лаборатория друг, дано не по-опасен.
Поздрави!

Да имаш някаква информация,за някакъв вирус,да има открита някаква ваксина,като например :птичи грип,свински грип,луда крава(кравите поумняха и не се разболяват вече) и ред други ,,вируси"...????...Е ,създават някакви ваксини,и ги използват експериментално върху най-бедните държави“..Защо ли????
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320004
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031