Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.03.2020 19:49 - КАКВО СЕ СЛУЧВА??...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2135 Коментари: 2 Гласове:
13

Последна промяна: 20.03.2020 19:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ИТАЛИЯ

Повече от 99% от смъртните случаи на коронавирус в Италия са хора, страдащи от предишни медицински състояния, показва проучване на националния здравен орган на страната.

След като смъртните случаи от вируса достигнаха повече от 2500, като през последната седмица нараства със 150%, здравните власти прекарват данни, за да предоставят улики, които да помогнат в борбата с разпространението на болестта.

image

Правителството на премиера Джузепе Конте преценява дали да се разшири националното блокиране след началото на април, съобщи в сряда всеки ден La Stampa . В Италия има повече от 31 500 потвърдени случая на заболяването.

image

Новото проучване би могло да даде представа защо смъртността в Италия при около 8% от всички заразени хора е по-висока отколкото в други страни.

Базираният в Рим институт е проверил медицински записи на около 18% от смъртните случаи на коронавирус в страната, като е установил, че само три жертви, или 0,8% от общия брой, не са имали предишна патология.

Почти половината от жертвите страдат от поне три предходни заболявания, а около една четвърт са имали едно или две предишни състояния.

Повече от 75% са имали високо кръвно налягане, около 35% са имали диабет, а трети са страдали от сърдечни заболявания.

 

Заплаха за възрастните хора
Средната възраст на заразените е 63, но повечето от умрелите са по-възрастни:

image

Средната възраст на починалите от вируса в Италия е 79,5. Към 17 март 17 души под 50 години са починали от болестта. Всички жертви на Италия под 40 години са мъже със сериозни съществуващи медицински състояния.

Докато данните, публикувани във вторник, сочат забавяне на нарастването на случаите с 12,6% ръст, отделно проучване показва, че Италия може да подценява реалния брой случаи, като тества само пациенти, проявяващи симптоми.

Според фондацията GIMBE около 100 000 италианци са се заразили с вируса, съобщава всеки ден Il Sole 24 Ore. Това би върнало смъртността на страната близо до средната стойност от около 2%.

Източник: Bloomberg.com - Със съдействието на Карл Майер и Алесандро Специале

„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„
ДАНИЯ

CORONAVIRUSNEWS
ПОЛИЦЕЙСКИ ДЪРЖАВНИВАКСИНИ
Дания Приема Закон, Позволяващ Принудителни Ваксинации Срещу КоронавирусHAF19 Март 2020 Г.

Дания прие закон за извънредни ситуации, който позволява на правителството да принуди хората да вземат ваксина срещу коронавирус.

Законът за извънредните ситуации дава на властите широки правомощия да се справят с пандемията COVID-19 и ще остане в сила до март 2021 г.

Гражданите, които отказват да бъдат тествани за коронавирус, ще бъдат изправени пред глоби и потенциално затвор, ще бъдат възпрепятствани да влизат в магазини, хранителни магазини, обществени институции и болници, като същевременно ще бъдат ограничени да използват обществения транспорт.

Дания приема закон, позволяващ принудителни ваксинации срещу коронавирус

„Освен че прилага мерки за карантина, законът също така позволява на властите да принудят хората да бъдат ваксинирани, въпреки че в момента няма ваксина срещу вируса“, ​​съобщават местните .

Професорът по право в Копенхагенския университет Йенс Ело Райтер заяви, че новите мерки са „със сигурност най-крайните след Втората световна война“.

Първоначалният проект на закона беше още по-драстичен и би позволил на полицията да влиза в частни домове без заповед, ако има подозрение за коронавирусна инфекция.

Тази мярка обаче беше отменена след противопоставяне на други партии в парламента.

В момента в Дания има 875 записани случаи на коронавирус и са регистрирани 2 смъртни случая.

Източник: Summit.news

БИЛ ГЕЙТ

Вярвате или не, коронавирусният щам е патентован от Института Пирбрайт, който частично се финансира от Фондация Бил и Мелинда Гейтс. Друг щам, който е изолиран от хората, е собственост на CDC.

Страницата за патент за коронавирус обяснява, че „може да се използва като ваксина за лечение и / или предотвратяване на заболяване, като инфекциозен бронхит, в дадена тема“, което предполага, че това е просто още един въоръжен вирусен щам, предназначен да продава по-безполезен, смъртоносен. ваксини, като в същото време убиват няколко хиляди или може би няколко милиона души.

Отблизо преглед на патентната страница също показва, че Институтът Пирбрайт притежава всички видове други патенти за вируси, включително един за вируса на африканската чума по свинете, който е посочен като „ваксина“.

Коронавирус на Бил Гейтс

Следователно не е изненада, че Бил Гейтс е финансов подкрепящ институт на Пирбрайт, виждайки как той е един от най-агресивните, тласкащи ваксини „филантропи“ на планетата.

Патент на коронавирус

И ето още един патент за коронавирус, изолиран от хората - патент US7220852B1 - CORONAVIRUS aka SARS. Патентът е издаден на CDC и „изобретателите“ са всички американски :

Патент на Cia Us7220852b1 - Коронавирус Aka Sars
Патент US7220852B1 - CORONAVIRUS aka SARS

Можете да изтеглите горния патент ТУК [.pdf] .

Начинът, по който се оформя цялата ситуация с коронавирус, изглежда е точно това, което веднъж Гейтс предложи като „решение“ на предполагаемия проблем с „ пренаселението “.

По време на скандалния TED разговор, Гейтс обясни, че ваксините са един от ключовете за намаляване на нивата на населението в световен мащаб и какъв по-добър начин да направите това от освобождаването на патентования коронавирус на масите, за да се въведе по-късно патентована ваксина за него?



Бил И Мелинда Гейтс Бяха Домакини На „Събитие 201“ През Октомври, Описано Като „Пандемия На Високо Ниво“
Още по-интересното е, че Фондация Бил и Мелинда Гейтс бяха организирани „упражнения за пандемия на високо ниво“ през октомври, които включваха дискусии за това как „публичните / частните партньорства ще са необходими по време на реакцията на тежка пандемия, за да се намалят големите - големи икономически и социални последици. "

Проведено в партньорство с Центъра за здравна сигурност на Джонс Хопкинс и Световния икономически форум, това последно начинание на Бил Гейтс е най-малко подозрително, най-малкото, особено като се има предвид, че то е проведено точно навреме за избухването на коронавирус.

Както обикновено се случва при подозрителни болести, заради които медиите и академичните среди говорят за нови ваксини и публично-частни партньорства, пръстовите отпечатъци на Бил Гейтс почти винаги се крият на заден план .

И точно такъв е случаят с коронавирусите, които биха могли да постигнат много от очакванията на Гейтс за бъдещето, включително масово обезлюдяване, масова ваксинация и масово консолидиране на държавната власт.

„Тези събития се увеличават и са разрушителни за здравето, икономиките и обществото“, гласи съобщение за „Събитие 201“, както го наричаха, или срещата с Гейтс и неговите другари от началото на октомври.

„Управлението на тези събития вече напряга глобалния капацитет, дори липсва пандемична заплаха. Експертите са съгласни, че е само въпрос на време една от тези пандемии да стане глобална - пандемия с потенциално катастрофални последици. Тежка пандемия, която се превръща в „Събитие 201“, ще изисква надеждно сътрудничество между няколко индустрии, национални правителства и ключови международни институции. “

Това гласи като предсказуем сценарий за това, което сега виждаме с коронавирус, тъй като правителствата по света се борят да „управляват“ това смъртоносно огнище с военно положение, бързо проследяване на ваксините, карантините и изобилието от страх.

„ Ако свършим наистина голяма работа с ваксините, здравеопазването, репродуктивните здравни услуги, бихме могли да намалим [глобалното население] може би с около 10 до 15 процента “, безсрамно е цитиран Гейтс, който казва за истинското намерение на своИТЕ  „хуманитарнИ“ усилия












Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. troia - Здравей, Милейди!
22.03.2020 15:11
Следя с интерес твоите публикации, защото са по-различни от официалната информация по медиите. Не, че е невярна, но ти си като репортер и публикуваш новини от други източници.
Желая на теб и на хората, които обичаш да сте здрави и щастливи и пандемията в Италия да бъде преодоляна. При вас наистина е страшно. Съжалявам.
цитирай
2. mileidi46 - Здравей,мила!!
23.03.2020 00:20
troia написа:
Следя с интерес твоите публикации, защото са по-различни от официалната информация по медиите. Не, че е невярна, но ти си като репортер и публикуваш новини от други източници.
Желая на теб и на хората, които обичаш да сте здрави и щастливи и пандемията в Италия да бъде преодоляна. При вас наистина е страшно. Съжалявам.


Този,който ни е създал,ни е дал глава с мозък,за да мислим,дал ни е очи и уши,за да гледаме и слушаме,и правото да решаваме...да се оправяме сами в живота!!!Всеки за себе си,да взема решение,как да постъпи!!Аз телевизия не гледам от 20 години,не знам откъде се включва и изключва:))И не ме интересува!За лошо или добро,имаме всички интернет,всеки може да търси и да намери всичко,което го интерсува,да събира и да съпоставя новини от различни източници,и да размишлява:)))Някои линкове съм ги давала тук под постингите..но не всеки иска да си ползва мозъка по предназначение..:)))Шегувам се!Благодаря ти че се отби,сега повече отвсякога имаме нужда да си говорим,най-вече със себе си:))Ние сме се затворили в къщи,не излизаме,правим си ,,купони"на камера във вайбера с приятели и се забавляваме:))
Лека вечер...по точно нощ..:))
И бъди здрава!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318475
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031