Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2017 21:40 - Либералната Канада легализирания содомия - кои животни са най-застрашени?
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1591 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Либералната Канада легализирания содомия - кои животни са най-застрашени?
14 юли, 2017 Baxter Дмитрий Новини , Свят

image


Които правят секс с животни вече е правен в Канада, според една изумителна нова управляваща от Върховният съд на Канада, което разгневи активисти за правата на животните.
Животните срещу Хората  
  •  
  •  

     

     

Съдебни документи разкриват, че DLW опитал да има кучето изпълнява сношение на доведената дъщеря, но че в крайна сметка не успя.


Според закона за содомия - канадци вече имат разрешение за сексуални отношения с животни толкова дълго, тъй като няма проникване участва.

Според Independent , определянето произтича от дело, по което Британска Колумбия мъж осъден на 13 обвинения за сексуално нападение stepdaughters си - включително и едно обвинение в содомия. Но мъжът, идентифициран само като "DLW", бе оправдан от броя на содомия в рамките на новата решението.

адвокати DLW му твърдят, че содомия е свързана с "педерастия" - или содомия - с животни, започващи с 1892 Наказателния кодекс. Содомия е била използвана за първи път през 1955 с код, но все още не е определено, за да обхване всеки сексуален акт с животни.

"Считано от днес, канадското законодателство дава на животните насилници лиценз за използване на животни за собствено тяхното сексуално удовлетворение", изпълнителен директор на животните правосъдието Камий Labchuk каза Индипендънт чрез емайл изявление. "Това е абсолютно неприемливо, противно на очакванията на обществото, и не може да бъде разрешено да продължи."

The Guardian съобщава, че едно проучване през миналата година погледна стотици членове на канадския онлайн "zoosexual общност", много от които се чувстват те са третирани несправедливо от основните политически сили. Един индивид коментира: " Аз искрено се надявам, че един ден истински zoophiles могат да се обърнат хода на събитията. Въпреки това, като се има ума на текущите нагласи в обществото това няма да бъде лесно. "

Не съществуват надеждни статистически данни за това колко канадци участват в содомия и които животните правят секс с. Въпреки това, последните примери от академичните среди и новините включват:

 

Коне

В едно проучване в архивите на сексуално поведение за зоофилия (ненормално привързаност към животните) 2009 г. 47-годишният женен баща на две деца описва неговата сексуална интерес коне:

Когато за първи път бях женен, аз се опитах толкова трудно да бъдат добри и не са имали сексуален контакт с еднокопитни животни в продължение на около една година. След това, не можах да го потискат повече и ми контакт с конете се изправи, докато отношенията ми с жена ми отказаха. Опитах се да бъда нормален съпруг, но човешкото секс винаги се чувствах наред, мога да го направя, но не можех да се научи да харесва [...] Дори и затваряне на очите си и се преструва, че е кон не работи след известно време . "

Змии

Миналата година един лекар е признат за виновен за притежание кадри на содомия, включително видео на един мъж да прави секс с една змия.

Кучета

По-рано тази година, а 64-годишният е бил обвинен от полицията, след като бе установено, кадри на наличието й секс с санбернар, черен лабрадор и елзаски. А ветеринар също призна за виновен по обвинения през 2014 г., след като кадри е била открита от него да прави секс с куче и кон.

Крави

Полицията арестува един човек през 2014 г. по обвинение, че се опитва да прави секс с крава, докато друг да я снима.

От животните, посочени по-горе, кучета и крави изглежда да е най-често срещаните жертвите според проучване 2002 от 93 zoophiles от д-р Хани Miletski.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39941108
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930