Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2016 19:19 - На българския роб, с любов!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 6562 Коментари: 6 Гласове:
27

Последна промяна: 23.04.2016 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече повече от 48 часа от обнародването на НАЙ-ГОЛЯМОТО престъпление на политико-енерГЕПИйната мафия - доклада на парламентарната комисия на Боклук (Валери) Симеонов и съветника му Болен (Стефан) Гамизов НИТО ЕДНА "медиа" не е отронила и една буква за факта, че той е публикуван, на уеб-страницата на Народното събрание, а още повече за същностните престъпления, които се съдържат в него. Преди малко повече от 24 часа на този блог за първи и единствен път този Доклад беше оповестен и посочен линк към него. Това се случи в материала "Болни буклуци публикуваха учебник по енерГЕПИка". Пак там беше обещано, че в последствие ще бъдат оповестени и подробности около най-големите престъпления, които намират място в него. За сега, О-БА-ЧЕ, това няма да се случи.
ПРИЧИНАТА! За повече от 24 часа
"Болни буклуци публикуваха учебник по енерГЕПИка" е посетен от съвсем малко повече от 200 (двеста) пъти. Това е повече от ясен сигнал за мен, че българският РОБ не желае да знае как се гаврят с него. Е, аз разбирам от намеци. Уважавам и волята на робската маса. Даже не ме притеснява да ви предам следното приветствие (за по-добър прегледи прочит кликнете с мишката върху него):

image

Преди броени дни в "
Елементарна ядрена енерГЕПИйна загадка" нищожество от ядрената мафия (вижте в коментарите на въпросната статия) се загрижи, КОЙ МИ ПЛАЩА вече ОСЕМ ГОДИНИ да пиша и показвам престъпленията на политико-енерГЕПИйната мафия. Както винаги, същото нищожество не е в час. Аз правя това, което правя, абсолютно безплатно, вече ШЕСТ, а не ОСЕМ години. АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО!
Но това не означава, че ще продължавам да го правя за една шепа читатели, основната маса от които са слуги на същата мафия. Ъ-ъ! БАСТА!

Естеството и размерът на престъплението е такова, че абсолютно не си струва да го разказвам на робите, които не желаят да чуят за него и да предприемат елементарни действия за освобождението си. Ъ-ъ!

Ако робите искат на научат нещо повече нека направят така, че броячът на това съобщение да достигне 20 000 (двадесет хиляди) посещения. Е, тогава ще си помисля да ви съобщя първото от трите най-големи престъпления в доклада Симеонов-Гамизов.

Спасението на робът си е дело на самият роб!

Броят на посещенията, ако ще и да са МИЛИОНИ не ми носят НИТО ЕДНА СТОТИНКА доходи. Броят на посещенията е знак за шанс някой ден политико-енерГЕПИйната мафия да бъде разбита. Нищо повече, нищо по-малко! Това не е молба! Това е откровен и коректен диалог с робите.

Георги Котев



Гласувай:
29



1. krumbelosvet - кое е по-гнусно,
24.04.2016 11:54
Да гепиш от народа или да му викаш роб.Особено ако си внуче Бой по дупето за гордия автор!
цитирай
2. krumbelosvet - а, ицензура
24.04.2016 11:56
Трябваше да се очаква тая подлост.
цитирай
3. gikotev - Re: кое е по-гнусно,
24.04.2016 12:03
НАЙ-ПО-НАЙ-ГНУСНО е да не си признаеш, че си РОБ. "Родолюбивите българи" повече ги терзае и измъчва да не се чува истината за робското им битие-житие, отколкото истината за това кой и как упражнява робският гнет над самите тях. Робството е като заболяване. Не можеш да пристъпиш към лечение ако преди това не си признаеш, че си се разболял. Следва обръщение към доктор, диагноза и лечение. Видно от горния коментар става кристално ясно, на кой етап се намира "родолюбеца". Аз не съм и очаквал нещо по различно. Реалното ни ежедневие показва и потвърждава това ежечасно.
цитирай
4. gikotev - Re: а, ицензура
24.04.2016 12:22
Повече от логично е подли хора да очакват от останалите да се отнасят подло към тях. Те просто не познават друг начин на поведение и отношение.
А що се отнася до "внука" от първия коментар, на същия "чувствителен родолюбец" явно той е подведен от снимката на автора. Тя наистина е моя, НО е правена преди повече от 30 години, в края на лятото, на 1985-та г., когато съм бил на 20 години.
цитирай
5. anonimen65 - ne e chestno
25.04.2016 10:12
ako robat niama dopir ili jelanie da nameri info za tova kak go exploatirat zashto da ne mu go kajete vie ne che goliama polza vsichko e v tehni ratse,no pone da si znaem poseshtavam vashi blog i znaia starata snimka ili e nnov pri vas ili ne pomni kade vliza.
цитирай
6. gikotev - Re: ne e chestno
25.04.2016 10:33
За мен е честно, като знам нещо, което вие не знаете аз да ви го кажа. Но в същото време повечето читатели на блога ми смятат, че е честно, когато те са научили нещо ново, важно и интересно да НЕ го споделя с други хора? Това са две различни ЧЕСТНОСТИ поради което и се налага да предприема нетрадиционни мерки. Аз не пиша тук само за да се правя на интересен. Основната цел е да се постигне някаква победа срещу политико-енерГЕПИйната мафия. А с честните практики на повечето читатели това няма как да се случи.
Нищо лично към никого. Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9834081
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031