Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.03.2018 16:50 - ВЪЗХОДА И ПАДЕНИЕТО НА ЕДНА АГРЕСИЯ
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 1502 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                            ВЪЗХОДА И ПАДЕНИЕТО НА ЕДНА АГРЕСИЯ
                        социалните мрежи пречат на демокрацията

Фалшивите новини и фишинг хакерите - навсякъде където имат фалшиви профили- това са ботове на заплати...хахаха.... компютърни машинации и софтуер където пропагандата АТАКУВА СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕК ФРОНТАЛНО И ОПАСНО !!
Това е АВТОМАТИЗИРАН компютърен ФИШИНГ новини, с цел - отклоняване на вниманието от важни нам събития.

ФИШИНГ КОМПЮТЪРИЗИРАНА ПРОПАГАНДА НА БОТОВЕТЕ С ФАЛШИВИ ПРОФИЛИ В ИНТЕРНЕТ И СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ.

СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ СА НАЙ-ЯЗВИТЕЛНИ КЪМ ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ СЪС ЗЛОНАЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ. ПРОПАГАНДА НА ИДИОТСКИТЕ МОЗЪЦИ РОДИЛИ ВОЙНИТЕ И ТЕРОРИЗМА В СВЕТА.

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА ЕРА НА ДИГИТАЛНА ИЗМАМА С ДЕЗИНФОРМАЦИЯ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ - БОЛНИ МОЗЪЦИ, КОИТО СЕЯТ ОМРАЗА И ПОДТИКВАТ КЪМ ВОЙНА.

АКЦИИТЕ НА ФЕЙСБУК паднаха на борсата, заради фалшивите новини, които се разпостраняват от фалшиви профили и от алгоритъма програмиран от редакторите.

АЛГОРИТЪМ - Както знаем, алгоритъма (компютърната програма) не може да разграничи истината от лъжата. Той избира новините според кликанията. Постове с много кликания, независимо че са фишинг, се изкачват нагоре в стълбицата на рейтинга. ПОСЛЕДНО НА МОДА Е фиширането на агресия срещу промените в обществото и срещу мюсюлманското население в Европа и у нас.

СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ у нас предизвикват медийна война, като разпостраняват фалшиви новини, видеа и аудиозвукови коментари ( и преводи) по форуми и симпозиуми, които даже и не са се случили никога.

СТУДЕНАТА ВОЙНА се води на всички платформи по света - кой - както може чрез клик-гейт и харесвания, които определят коя "новина" ще е първа.

ПОЛИТИЧЕСКО ГОВОРЕНЕ - от тук идват най-големите проблеми на обществото. То вярва на всичко, което чете в мрежите и интернет. А, не трябва! Мрежите и интернет платформите са места, където всеки може да напише каквото си иска. Там се плагиатства най-много. Никой не е застрахован срещу агресията, която звучи навсякъде в медиите и социалните мрежи. АГРЕСИЯТА е това, което искат вашите врагове да направите с вашите приятели. ЧЕСТО явление е, малоумни тинейджъри на 10 и 15 години да изплагиатстват нечия реплика и да я променят да степен, която не се различава от оригинала. По този начин децата се учат на хакерство като сеят агресия навсякъде. Така тинейджърите се противопоставят на статуквото, според тяхното възпитание в семейството....каквото чуят в къщи - това изнасят навън. Както едно време 15-годишните направиха революция в музиката, внедриха парцаливите дрехи за мода, секса и марихуаната заедно с рокендрола и войните срещу изтока(мюсюлманите,комунистите и арабите). Така американчетата преобърнаха света с краката нагоре....така започна и възхода и падението на една американска нация.... и до днес продължава да сее агресия и нападение срещу изтока. 



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dalida - Стига с тази агресия от страна на бг-медиите описващи агресора - Тръмп!!
14.04.2018 10:30
Не ги ли е срам нашите медии като Нова-тв, БНТ, 24часа, 168часа, Стандарт, как не им е неудобно да копират една и съща информация от неизвестни и недоказани чужди медии - няма линк към източника, а това е задължително заради ЕС.
Бг-медиите не се съобразяват с това, че в интернет влизат и нашите деца. И какво четат - Пръмп заплашвал тоз или оня.....Заплахите, агресиите и какво от това?

Знаете ли, че САЩ дължат на Китай милиарди заеми, които не връщат навреме?

Знаете ли че, търговията между САЩ, Китай и Русия бележи високи успехи в последните 2 години. САЩ и Европа са заляти с китайски стоки, промишлени и хранителни!

Не вярвам на думите на този агресор - Тръмп! Той си плаче за затвора. Стига с тази агресия господа журналисти!

Няма ли за какво друго да пишете? Толкова агресия в последните години не съм срещала в чуждите медии. Там нищо не пишат за Тръмп - не го обичат и не го коментират!!

А, и американците го мразят заради тази му нарцисна агресия.

Ето кои лидери са НАРЦИСИ - Тръмп, К.Нинова, Б.Борисов, Сидеров, Л.Павлова...

Всичките им изяви пред камерите са за да са известни и...мразени....това ги кефи. Не им давайте изява и те ще се кротнат и ще започната да говорят сериозни неща.

Има толкова много събития в България, които чакат да бъдат съобщени. Защо медиите мълчат?

В пресата само криминални и престъпни прояви...сякаш те са приоритетните...друго няма?

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156732
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031