Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2016 17:49 - Защо Да Не Работим в Интерновус
Автор: internovus Категория: Бизнес   
Прочетен: 3706 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 28.07.2016 17:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Има безброй много причини, поради който да не работим в Интерновус. Веднага се сещам, за няколко, които мога да споделя с вас още сега:
  1. Бързо развитие - започвам с това, че фирмата е на българския пазар от няколко години и продължава да се разраства. Постояно се появяват някакви нови, млади хора, и екипа става все по-цветен и голям. Кой би искал да работи в подобна фирма - веднага бих написал оплакване в http://www.bgrabotodatel.com/? Това е ужасно. Кой би искал да се озове в динамична работна среда? Никой, рабира се! Защото никой не обича разнообразието, и всеки предпочита да живее в ежедневие изпълнено със сивота. Работата във фирма, която не е българска, Ви предлага възможността да се запознаете с хора от всички краища на Земята. Реално погледнато можете да си промените целият мироглед за живота, чисто седейки в офиса и комуникирайки с различни хора. Това, ако питате мен, е абсолютно ужасяващо и ненужно. За какво ни е да се срещаме с готини колеги от Италия, Израел, Франция и т.н.? България над всичко. Internovus и Naxex не са за мен.
  2. Креативни длъжности - да не говорим за това, че в Интерновус имате възможността да работите в бързо развиващата се сфера на дигиталния маркетинг. Вместо да продължавате да стоите на същата си позиция в леко-зациклящата ИТ сфера, може да проявите креативност. Да, точно така, креативност. Имате възможноста да си пробвате уменията като дизайнер, копирайтър, имейл маркетинг и така нататък. Ежедневните служителски задължения са изключително безразлични.
  3. Бюро с гледка - не искам дори да коментирам офиса на Internovus. Как да Ви кажа... голяма, нова, просторна сграда с внушителна гледка към Витоша. Какъв ужас, само! Още повече, когато вземем предвид факта, че природата никога не ми е влияла добре, и не ми е помагана да релаксирам в моменти на стрес.
  4. Закуска и социализиране - като истински Българи, ние обичаме да страним от колегите. Любимото ни занимание е да работим в среда където  не се сближаваме с колегите много много. Изключително рядко се случва да завържем приятелство в работата, и винаги се стремим да поддържаме чистно колегиални отношения.

Именно за това, никой не трябва да започва работа в Интерновус. Ще ви споделя една малка тайна: колегите редовно излизат заедно по заведения, почивки и тиймбилдинг екскурзии! Наплаших ли Ви най-накрая? Да не говорим, че всеки ден в 9 сутринта, социализирането в офиса е на макс, защото колегите хапват заедно предоставената им безплатна закуска (в работно време?!?!). Искам да спомена и баничките със сирене, които определено не са достойни претенденти, за тези от нас спазващи диети. Още по-стресиращ е факта, че колегите си имат вечно-напълнено шкафче с безброй много лакомства.

Има ли нужда да продължавам, или сами се уверихте, че Интерновус, с цялото си развитие, позитивизъм, и колегиално отношение, не е вашето място за работа?

Социални профили на Internovus:


Тагове:   работа,   bgrabotodatel,   интерновус,   internovus,   naxex,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. fitnesianaboli - Браво
28.07.2016 18:42
Харесвам иронията и искам да споделя , че Интерновус бе една важна част от професионалното ми развитие.
цитирай
2. naxex - Мнение за Naxex/Наксекс
06.06.2017 08:47
Здравейте, днес фирма Наксекс съкращава служители. Да ама не и по закон…по закон фирмата при съкращения дължи обезщетение на служителите си. Да и те казаха, че ще изплатят такова обезщетение, но в последствие се отметнаха и в документите, които получих, а и други колеги не пише нищо за обезщетение. Такова мошеническо отношение няма да остане просто така…ще използвам всякакви средства за да постигна правото си. Ако трябва ще стигна и до съд, като всички излъгани по този начин ще се съберем и ще заведем колективен иск!
Не си губете по никакъв начин времето с тази фирма!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: internovus
Категория: Бизнес
Прочетен: 29899
Постинги: 5
Коментари: 4
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031